Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Doktorum bisey demedi 36 saatte 60 dan 112 ye cikinca bisey demedi. Suan bi sıkıntı yok gbi. Senin degerler nasildi

lütfen bilen bayanlara yazın hamileligi 5-6 -7 haftaya yakın dış gebelik deyip sonra normal gebeliğe dönen bayanlar varmı sizden bir haber bekliyom. lütfen hanımlar çok ihtiyacım var bu haberlere

benim değerin. adetin 4 gün geçti 33 çıktı sonra 6 gün geçti 42 çıktı sonra 8 gün geçti 93 çıktı ve doktor dış gebelikten suphleniyr

Yanlis anlamadiysam deger 42 cikiyo 2 gun snrasi 93 ciktiysa bnce iyi gbi 2 kati artis olursa saglikli diyolarlar ya. Sen içini ferah tut canm Allah nederse o olur sıkma canını Allahtan hayırlısını iste. Bnmde ocak ayinda 1 tane düşüğüm oldu ama bak Allah'm 2. Nasip etti.

cnm sen niye düşük yaptın ben korkuyorum vallahi çok istedim Bebeğimi 1 yıldır bekliyom Allah tan hayırlıssini istiyrm artık

Aynisi bende oldu aynisi . dustu bugun bebek geci bebek denemezde beta hcg 26 ya dusmustu tutunamamis seninkide oyledr ayni bnm yasadiklarimin cunku

Kızlar bugun kan verdim ve sonuç 46.91 çıktı. Adetim 2 gün gecikti. (Kahverengi leke vardı sadece okadar) normal bir değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…