Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaşlar kimyasal gebelikten şüpheleniyorum bugün kahverengi leke geldi ancak 10 saat geçti devam etmedi . Sizce düşük olsa kesin devam eder miydi

Merhaba hamile misiniz ve ikiz mi ?

Kızlar selam aşılamadan sonra 13. Gün kan testi verdim 1.44 çıkmış sağlık ocağındaki hemşire 2-3 gün sonra yeniden kan ver dedi ihtimal nedir ki pozitife döner mi ki. Bu tarz birşey yaşayan oldu mu ? Adet günüme birkaç gün kaldı onu bekliyorum

Kızlarr adetim 2gün gecikti, kan verdim 3,5 çıktı. Doktor gebelik yok dedi ama sizce yükselme ihtimali var mı? Kasıklarımda ağrı da oluyor

Çok zaman geçmiş ama bu değeriniz noldu artış oldumu bende 6.9 öğrendim 2 gün arayla 30.3 sonra 52.23 en son 62.7 çıktı yarın bidaha kan verecem

Çok zaman geçmiş ama bu değeriniz noldu artış oldumu bende 6.9 öğrendim 2 gün arayla 30.3 sonra 52.23 en son 62.7 çıktı yarın bidaha kan verecem
Merhabalar suan 8 hafta bitmek üzere kalp atışını da duyduk artışın iki katı olması şartı değil de %60 bile yeterli demişti doktorum o şekilde ilerledi stres yapma iki güne bir aldılar benden umarım sağlıkla artışlarıniz olur

0.100 değeriniz yükseldim mi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…