ya tatlım hiç sormaa ya en ufak bişeyi sorun yapıyorumm ama sanki ufak ufak hissediyorummm
kızlar hani ben doktora en son gittiğimde kalp atışını alamadık ya ben karından bakcak diye iyice sıkışmıştım sonra doktor vajinal bakalım deyince ben tuvalete çıktım. hatta doktor mesanen ne kadar dolu dedi. nette araştırıyorum alttan ultrasonda mesanenin boş olması gerekir diyor. acaba bu yüzden dolayı kalp atışını görememiş olabilir miyiz? yoksa alttan ultrasonda mesanenin dolu yada boş olması o kadar da çok etkilemiyor mu?
:dcanım sorması ayıp kilolu bir anne misin?
Genelde kilolu arkadaşlar geç hissediyor.
Bunun dışında tedirgin olma herkeste farklıdır böyle şeyler şeniz
ılk gebelıklerınızı yasıyorsanız 18-19.haftada baslar hareketlerı... Ben 19.haftamda hıssetmeye basladım cok net olarak... 16 cok erken hıssetmek ıcın,2.3. Gebelıklerı yasayanlar o haftalarda cok net hıssede
bılır.... Sakın kendınızı uzup kuruntu yapmayın bebegınızıde etkılersınız sekerler...
tuvalete çıkmadım yanlış yazmışım.
:d
57 iler hamile kaldım şu an 60 kiloyum canımm görenler normal kilon işte bu diyolarr yani hamileliğim belli bile değil az bişi çıktı göbikk
ama kanımca kiloluyummm(
ebet datlumm üzülmüyorumm evet erkenmiş dahaa bu arada oğlummmmm olacakmışş datlımmmmmmmmmmmm
ılk gebelıklerınızı yasıyorsanız 18-19.haftada baslar hareketlerı... Ben 19.haftamda hıssetmeye basladım cok net olarak... 16 cok erken hıssetmek ıcın,2.3. gebelıklerı yasayanlar o haftalarda cok net hıssede
bılır.... Sakın kendınızı uzup kuruntu yapmayın bebegınızıde etkılersınız sekerler...
benimde oğluşum olcak bu sene erkek patlamasımı var ne hayırlısı cok şükür rabbime olmaya versin inş.....
Merhaba canım...merhaba tatlım nasılsınız bakem bayramda yoktumm taa şırnak yolarına düştüm valla geldim ist topragını öpesinm geldi cok şükür döndüm karnımda seyrilme şeklinde oluuyo ama az valla gebelik tecrübemde var ama unuttum nasıldı ya seyrilme şeklinde sanırım oynaması bebişin
ay demek senınde oglusun olcak hayırlısıyla... bu sene gercekten ne kadr cok erkek bebiş gelıyor maasallah...:d
57 iler hamile kaldım şu an 60 kiloyum canımm görenler normal kilon işte bu diyolarr yani hamileliğim belli bile değil az bişi çıktı göbikk
ama kanımca kiloluyummm(
ebet datlumm üzülmüyorumm evet erkenmiş dahaa bu arada oğlummmmm olacakmışş datlımmmmmmmmmmmm
canım hamiş oldugunu bılıyorsa doktorun ona göre vermıstır cnm o ılacı korkma,ama hamiş oldugunu bılmıyorsa sadece parolu kullna cnm...slm kıslar yardımcı olun lütfenn benim 20 yaş dişim çıkamadı yine ağrı başladı inanılmaz kötüüü kulağıma vuruyorrrr
sizdede oldu mu antibiyotik kullanabildiniz mi dr rovznycih die ve parol yazdı parolu içiyorum da diğer ilaçtan korkuyorum bi zararı olur mu ne yapıyımm
kızlar degerim 6 dan 24 e yükselmiş hamileyim yanii çok şükür rabbime
tebrik ederim canım Rabbim tamaına erdirsinnkızlar degerim 6 dan 24 e yükselmiş hamileyim yanii çok şükür rabbime
Merhaba canım...
Demek esının yanına gıttın canım,oh en guzelını yapmıssın senın adına cok sevındım canısı...
16.haftadan önce hıssedılmez canım senın kac haftalık unuttum ama saglıcakla buyusunler kuzular...
Bende bebişimi gördüm yuzunu ılk defa,bu sefer saklamadı bıze :) sankım babasına benzıyor minikim cok heyecanlandım...
ay demek senınde oglusun olcak hayırlısıyla... bu sene gercekten ne kadr cok erkek bebiş gelıyor maasallah...
canım hamiş oldugunu bılıyorsa doktorun ona göre vermıstır cnm o ılacı korkma,ama hamiş oldugunu bılmıyorsa sadece parolu kullna cnm...
tebrık ederım canım,gozunuz aydın :)
Merhaba canım...
Demek esının yanına gıttın canım,oh en guzelını yapmıssın senın adına cok sevındım canısı...
16.haftadan önce hıssedılmez canım senın kac haftalık unuttum ama saglıcakla buyusunler kuzular...
Bende bebişimi gördüm yuzunu ılk defa,bu sefer saklamadı bıze :) sankım babasına benzıyor minikim cok heyecanlandım...
ay demek senınde oglusun olcak hayırlısıyla... bu sene gercekten ne kadr cok erkek bebiş gelıyor maasallah...
canım hamiş oldugunu bılıyorsa doktorun ona göre vermıstır cnm o ılacı korkma,ama hamiş oldugunu bılmıyorsa sadece parolu kullna cnm...
Merhaba canım...
kızlar adete 6 gün kala kan testinde çıkar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?