- 5 Haziran 2020
- 1.118
- 753
- 73
2 gün sonra tekrar kan verip yükselişini takip et canım hayırlı olsunEki Görüntüle 3039305
Merhabalar öncelikle adetim 5 gün geçikti test yaptım silik çizgi çıktı sonrasında kan tahlili verdim değerim 30 larda çıktı gebesin dediler 2 gün sonra kan tahlilini tekrarlardım 31 çıktı kimyasal gebelik dediler martın 13 ünde kanamam başla hala devam ediyor bugün kan verdim sonucum 203 çıktı Doktora gittim doktor hamilesin dedi değerim normal mi kafam allar bullak oldu kızlar cevaplarsanız çok sevinirim.
Salı günü tekrar kan vericem bakalım hayırlısı inşallah vardır teşekkür ederim canım2 gün sonra tekrar kan verip yükselişini takip et canım hayırlı olsun
Canım görünüşe göre artmış olarak görünüyor ama tekrarlaman lazım bende tekrar kan vericem salı günü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah hayırlısı olurKızlar adetime 4 gün kala sabah 9 da verdiğim kan 15,5
Adete 2 gün kala akşam 4 de verdiğim kan 107 sizce nasıl
Canım İnan bişey diyemiyorum ama bildiğim kadarıyla 5 in üstü olması lazım değerin inşallah vardır hayırlısı olsunMerhabalar kızlar sürekli yazıları okuyorum umarım bana da güzel şeyler söylersiniz reglime 8 gün kala 2.39 çıktı hcg sonucum doktor 10 gün sonra tekrarlamamı istedi bu durumda olupta yüksek sonuç alan var mı daha reglime 5 gün var sabırsızlanıyorum ama günü gelmeden de tekrar test yapıp üzülmek de istemiyorum
Amin canım benim şu mübarek günlerde rabbim herkesin duasını kabul etsin bakalım bende yarın kan vericem değerim yükselmiş mi diye haber ederim size inşallah benimde bebeğim vardırİnşallah canım beni umutlandıran adete 8 gün kala 0 küsür değil 2.39 çıkması oldu zaten inşallah vardır. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Size tavsiyem regliniz en az 1 hafta geçmeden test dahi yapmayın ki ne kendinizi yorun ne doktorları.yok beta artışın nasıl yok başka şey kimyasal mi bunları bilmemize gerek yok ben son reglimin üzerinden 41 gün geçince gittim sadece keseyi gördüm 13370 betayla hanımlar Sabır bu işin sırrıMerhabalar kızlar sürekli yazıları okuyorum umarım bana da güzel şeyler söylersiniz reglime 8 gün kala 2.39 çıktı hcg sonucum doktor 10 gün sonra tekrarlamamı istedi bu durumda olupta yüksek sonuç alan var mı daha reglime 5 gün var sabırsızlanıyorum ama günü gelmeden de tekrar test yapıp üzülmek de istemiyorum
Gittim verdim bakalım akşam 6 gibi çıkıcak inşallah hayırlı haber alırım ve inşallah vardır muhakkak yazıcamNe yaptın canım kan verdin mi inşallah hayırlı sonuç almışsındır
8haftalık olmuş sizin. Son adet tarihiniz olan 8şubattan itibaren sayacaksınızSon adet tarihim 8 şubat 25 gün geçmişti idrar testi yaptım 30 martta çift çizgi çıktı ertesi gün kan verdim sonuç buydu ama kaç haftalık olduğunu anlamadım aile hekimi 6 haftalık olunca git dedi şuan ne kadarlık bilmiyorum
Senin değerin gayet güzel bence gitsen görünürEki Görüntüle 3041169
Benim kan sonucum bu ilk hamileliğin o yüzden çok anlamıyorum kaç haftalık oluyor doktora gitsem ultrasonda gözükür mü
Gittim verdim bakalım akşam 6 gibi çıkıcak inşallah hayırlı haber alırım ve inşallah vardır muhakkak yazıcam
Sonucum çıktı canım 353 çıktı perşembe doktora gidicem sanırım sağlıklı bi hamilelik değilmiş hayırlısı olsun herşey rabbimdenNe yaptın canım kan verdin mi inşallah hayırlı sonuç almışsındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?