Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

çok haklısın canım doktor bu konuda çok önemli dediğin gibi cuma günü orda birdaha kan veririsin ve daha iyi bir doktor arayışına başlarsın inş ben inanıyorum bebeğin seninle.. değerlerinde daha yüksek çıkacak inş. benimde olduğum yerde bir tane kadın doğum doktoru var ondanda hiç kimse memnun değil bende sadece ona hastanede olduğu için kan verip değerlerine bakıyorum ykosa bende buraya 1 saat uzaklıkta başka bir il var oraya gidip orda ultrasona falan girmeyi düşünüyorum yani bende orda başlayacağım kısmet olursa tedaviye.. allah hepimiizn yardımıcısı olsun canım inş hayırlı güzel sonuçlarla döneriz...opuyorumnanaktan

evet canım yaa dr um çok tatlı bir insan onu bırakmak istemiyorum zaten... hatta ilk test yaptırdığım zaman bile telefonla arayıp değerimin kaç olduğunu sordu ilk değerim 14.64 tü 2. değerim 54.74. şimdiki değerim 261. 92 bakalım daha muayeneye gitmedik tek temennim kalp atışlarını duymak allahım herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin bizide içinden ayırmasın:Saruboceq:

Valla ben bu cuma artık kendisinden bir muayene talep edeceğim ve umarım hanımefendi aynı bitkin bezgin tavırla yaklaşıp da üşenmez ve sonra kendisine bye byeee diyip adam gibi bir doktor arayacağım. Dediğin gibi Allah hepimizin yardımcısı, kolayıcısı olsunnn, bi de grip falan sıkıntıları Allah korusun yarrabbimmm :Saruboceq:

Aman ne güzel dilini ısır şekerim gerçekten vicdan sahibi empati kurabilen ve alanında deneyimli bir doktor bulabilmek çok zor, darısı bulmaya çalışanlara...

12 gün önce aşılama yaptırdım. bugunde kan testinde 0,473 çıktı. bu negatifmi demek oluyo yaa erkenmi yaptırdım testi bilmiyotumki ((

arkadaşlar ekimin 6 ve 7 si çift aşılama oldum

24 ekim kan değerde çıkan sonuç 1671

nasıldır acaba arkadaşlar. Yorum yazarsanız sevinirim.

merhaba kızlar bende ilişkiden 14 gün sonra yaptırdım
otomatk hesaplıyıcılara göre 4 haftalık hamileyim
beta hcg değerimde 417.8

Canım çok teşekkür ederim. Allahım olmayanlarada versin inşallah

aşılama olunca 1671 değer çokmu yüksek acaba , hani çoğul gebelik falan olabilir.

Ben sadece tek bebek istiyorum da

canım önce hayırlısını iste ama değerindeki yükeseklik çoğul gebelik anlamında çevremden biliyorum daha önce böyle vakalarla karşılaştım şimdiden tebrik ediyorum seni opuyorumnanaktan

benımde goğüslerım çok sıs...ama deger 0.100
yanı hamılelık yok...bu nedır onu merak edıyorum..göguslerım hem şiş hemde dokununca agrıyor...
boyle durum yasayan varmı..

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benide aydınlatırmısınız lütfen kan testi sonucu 579.6 çıktı nasıl acaba

arkadaşlar 1671 değeri aşılama sonucu olan

başka değerlendirecek arkadaş varmı acaba 19. günde kan testi yapıldı

ikiz olabilirmi.

allahım sağlıksını hayırlısını nasip etsin ama bir kız evladım var.

arkadaşım bende senin gibi korktum ama benımde bayağı çıkmıştı tam adet günümde 848 çok fazla geldi birden senin gebelik var aşılama için ilaçta kullanılmıştır o yüzden biraz fazla çıkmıştır :)

şuan bu değerle gidersen keseyi görebilirsin ben hemen gittiğim gün minicikte olsa görmüştüm 1500 de kese görülebiliyor :)

slm kızlar size bi sorum olacak bnm son adet tarihim 26 eylül. bgn beta hcg yaptırdım 14 cıktı. cok düşük diil mi.? daha ncede bi düşük yaptıgım için çok korkuyorum .. bnm gbı olan var mıydı yardım edın ne olur

yok canım sanırım düşük değil yani zaten bugün ayın 26 sı değerin bana normal geldi allahım bebişine kucağına almayı nasip etsin inş..

bende çok teşşekür ederim nessslicim çok mutlu ettin beni yani ben şimdi değer 1500 oluncamı görebilcem ultrasonda peki sence 1hafta sonra gitsem olurmu sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…