merhaba arkadaşlar bu siteye yeni üyeyim.benim sat den 16gün sonra kan testi yaptırdım 11,41 çıktı.2 gün sonra tekrar yaptırdım 42,78 çıktı.dr 10 gün sonra gel dedi test yaptırdım 6577 çıktı muayene oldum kese vardı.doktor bana adet tarihine yakın hamile kalmışsın dedi oluyomu böyle kafam biraz karıştı.arkdşlr cevaplarsanız sevinirim
Selam arkadaşlar...
Tüm yazılanları okudum da aklım bir hayli karıştı.Ben de bebeğim olmasını çok istiyorum.Adet tarihim 8 - 9 gün gecikti.Çok cabuk ümitsizliğe kapılmamak için idrar testini bu sabah yaptım.Çok belirgin iki kırmızı çizgi gördüm.Pazartesi doktora gidicez.Umarım hamileyimdir??? Yalnız mide bulntısı pek yokta çok acayip gaz problemim var.Bu normal mi acabaaaaaaa
slm arkadaşlar; bu siteyi seviyorum. allah razı olsun bilgisi olan herkes bişeyler paylaşıyor. Benim de bir sorum var cevaplayan olursa şimdiden tşk.:)
benim adetim 5 kasımda gelmesi gerekiyordu.3 gün gecikti.3 aydır çocuk tedavisi görüyorum.gidip kan testi yaptıramıyorum idrar testinde acaba nezaman çıkar? yani ne kadar beklemem gerekir.
canım inşallah hamilesindir dıye başlayım.idrar testi herkesde farklı olabılıyo.yani kiminde adet gününden önce cıkıyo kımınde 1 gun gecse cıkıyo degısıyor yani.sen bi yap yıne de eger hamıleysen ikinci cizgi silikte olsa cıkar.tabi inşallah ikiside kırmızı kırmızı sırıtırda:))yap bı hem sen hemde bız meraktan kurtulalım.haber ver yapınca olur mu?
canım ilgin için çok teşekkür ederim. akşam dayanamayıp test yaptım fakat negatif çıktı. ikinci çizgi hiç yoktu. bugün de adet olmadım. 2-3 gün daha bekleyip doktora öyle gitmek istiyorum.( şuan yaptığım tek şey hayırlısı için dua etmek. nasip. rabbim herkesin gönlüne göre versin.:CüvCüv:
buarada senin durumlar nasıl? sende biraz kendinden bahset olur mu? bye
kıslar iyi akşamlar bende bugün kan testi yaptırdım negatif cıktı hastalığıma 5 gun var 27 gunde bır oluorum 14.gun fılan yumurtluorum bu kesin sonuçmudur cıkmısmıdır kesin
sonuç
0,26
utanmasa eksi çıkacakmış.
inanamıyorum ya okadar da çalıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?