Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ben 31 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum 8 şubatta beta hcg 3,68 çıktı adetime 6 gün vardı tekrarlamamı söylediler
13 şubat 14,54
15 şubat 32,52
21 şubat 129,86
25 şubat 609,81
1 martta ultrason için çağırdı dr sende2güne bir tekrarla muhakkak yükselecektir

Arkadaşlar bişi yazınnn adet tarihim bugündü test yaptırdım 81.73 çıktı....2 günde bir tekrarlıycazz.Son adet tarihim 28 ocakk..Sizceeee????????????

Merhaba arkadaşlar 16 gün önce aşılama yaptırdım,2 önceki değerim 5.39 du,bugün yine test yaptırdım hcg'değeri 9.32 çıktı sizce hamilemiyimm???

kızlar benim sonuç 87,46 çıktı pozitif dediler ama sizce??

tebrıkler kızlar hepiniz sağlıklı hamıleleık gecırırsınız inşallahh :71:

arkadaşlar benim sat 28 ocak, ovulasyon 14 şubat, 24 şubatta kanda >0.1 çıktı maalesef,henüz adet olmadım ama artık olmaz dimi? çok umutlanmıştım da...

28 ocak sat benimde..
26 sında değerim 81.73 tü
28 inde 55.45.............
Doktorum kimyasal gebelik dedi.Ve düşmesini bekliyorum.Çoooooook acı.............

28 ocak sat benimde..
26 sında değerim 81.73 tü
28 inde 55.45.............
Doktorum kimyasal gebelik dedi.Ve düşmesini bekliyorum.Çoooooook acı.............

canım geçmiş olsun çok zor biliyorum, bende bir 10 haftalık birde 24 haftalık bebeğimi kaybettim ama bek geçiyor ve yeni haberlere umut bağlıyoruz.

arkadaşlar benim sat 28 ocak, ovulasyon 14 şubat, 24 şubatta kanda >0.1 çıktı maalesef,henüz adet olmadım ama artık olmaz dimi? çok umutlanmıştım da...

canım benim hamilelikte gec dollenme olmustu
adet olmam gereken tarihten 5 gn sonra seninki gibi negatif cikmisti
1-2 hafta bekledim sonra pozitif oldu
gec dollenme olabiliyor i ben hep duzenli adet olurdum

canım geçmiş olsun çok zor biliyorum, bende bir 10 haftalık birde 24 haftalık bebeğimi kaybettim ama bek geçiyor ve yeni haberlere umut bağlıyoruz.

Saol canım tabiki zaman geçiriyor acıları ama işte....Bundan önce bende kaybettim 2 bebek.Biri 2,biri 3 aylıktı:(

kızzzlaaaaaar, beklenen adet tarihi 27 şubat,sat 28ocak ,ovulasyon 14 şubat
24 şubat beta hcg: <0.1 bugün 1mart beta hcg: 64.13 yorumlarmısınız lütfen acillll

Meraba arkadaslar beni yeni katildim araniza. Ben 3 ay önce düsük yaptim. Bugün idrar testi yaptirdim negatif cikti, fakat kanda beta hcg 93.7 cikti. Aslinda yine ayni seyi mi yasiyorum diye korkuyorum sizce normal mi bu deger buarada son adet tarihim 26 ocak, eger cevap yazarsaniz sevinirim:)

Meraba arkadaslar beni yeni katildim araniza. Ben 3 ay önce düsük yaptim. Bugün idrar testi yaptirdim negatif cikti, fakat kanda beta hcg 93.7 cikti. Aslinda yine ayni seyi mi yasiyorum diye korkuyorum sizce normal mi bu deger buarada son adet tarihim 26 ocak, eger cevap yazarsaniz sevinirim:)

önemli olan kanda çıkması zaten hayırlı olsun 2 güne bir tekrarla ki için rahat olsun

benim 26 ocak tı son adet tarihim ilk doktor ziyareti ne zaman yapmalıyım??

bhcg 1500 olduğunda keseyi görebilirsiniz yani 1 hafta daha beklemen gerekecek ondan 10 gün sonra filan da kalp atışlarını duyarsınız inş

Kan testlerinizi 2 güne bir tekrarlayın arkadaşlar..Bendede kimyasal gebelik çıktı:(

ÜFFF arkadaşlar yaw ben çatlıycam iki gün nasıl geççek,adetim 2 gün geçikti değer :63 çok düşük geldi bana,birdeburda yazılanları okuyunca iyice pinpirikli oldum daha önce 3 hamilelik yaşadım hepsinde 1 kere test yapmıştım sonra ööle devam etti kimyasal,dışbirsürüolumsuz gebelik yaşayan var burda,panikledim yaw.

ÜFFF arkadaşlar yaw ben çatlıycam iki gün nasıl geççek,adetim 2 gün geçikti değer :63 çok düşük geldi bana,birdeburda yazılanları okuyunca iyice pinpirikli oldum daha önce 3 hamilelik yaşadım hepsinde 1 kere test yapmıştım sonra ööle devam etti kimyasal,dışbirsürüolumsuz gebelik yaşayan var burda,panikledim yaw.

ya evham yapma değerin iyi 2 günde tekrarla ki için rahat olsun

kızzzlaaaaaar, beklenen adet tarihi 27 şubat,sat 28ocak ,ovulasyon 14 şubat
24 şubat beta hcg: <0.1 bugün 1mart beta hcg: 64.13 yorumlarmısınız lütfen acillll

KISS hamilesin tebrikler ..sen kaç gunde bir adet oluysn ne kadar yanıltıyor değil mi bak erken yapınca hadi gozun aydın allah tamamını erdirsinn aynı yere mı yaptırdır kan tahlilini

Back
X