Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlaaaaarrrr sonucu aldım arkadaşlar 1 mart: 65 3 mart: 165 bir sorun yok galiba geç döllenme gibi.sizce tekrar yaptırmalımıyım test?

kızlarrrr benım adetimden bi iki gün gecti kan testi yaptıdım 178.6 cıktı ben kesin hamılemıyım neyım içim hiç rahat değil bana bilgi verirseniz sevinirim

kızlarrrr benım adetimden bi iki gün gecti kan testi yaptıdım 178.6 cıktı ben kesin hamılemıyım neyım içim hiç rahat değil bana bilgi verirseniz sevinirim

Canım hayırlı olsun hamilesin.Ama için rahat etmesini istiyorsan iki gün sonra testi tekrarla.Bak benim adet gecikmemin 3.gününde 46 çıktı sadece 46 düşün yani sonra üç kat artışlarlA devam etti.Sen içini ferah tut.

adet olcak gibi agrım var cok tedirginim sagolun kızlar..

Olur onlar olur sen takma kafana hamilelik ilerledikçe azalacaklarmış.Benim hala arada öyle ağrılarım oluyo.Çok ağrın olursa dayanılmayacak o zaman takarsın kafana.Sen şimdi hamileliğnin tadını çıkar:71:

Selam kizlar, ben de iki günce kan tahlili yaptirdigimda beta hcg 93,7 cikmisti, bugün tekrar yaptirdim 135, 6 cikti bu deger cok mu düsük:( böyle olan varmiydi. buarada adetim ise 5 gün gecti...

selam kızlar.. benimde regl 6 gün gecikti kan sonucu 752.50 cıktı... saglık ocagındaki doktor degere göre ne kadarlık oldugu bilinmez dedi bana.. bakalım önümüzdeki hafta içi doktora gidince anlarız artıkın :emir_bebek::emir_bebek::49::49:

Selam kizlar, ben de iki günce kan tahlili yaptirdigimda beta hcg 93,7 cikmisti, bugün tekrar yaptirdim 135, 6 cikti bu deger cok mu düsük:( böyle olan varmiydi. buarada adetim ise 5 gün gecti...

iki gün sonra tekrar baktır canım iki kat artış olmalı.Doktora gittin değil mi?

Kızlar mrb nasılsınız? Bende hamileyim inş. şu anda ama kafam karışık. Benim 25 şubatta adet olmam gerekiyodu ve olduda. Ama ilk dün azdı bende dr.umu aradım yerleşme kanaması yada düşük tehlikesi olabilir dedi. Kanda baktırmamı istedi.26 şubatta kanamam arttı (adet miktarından fazla ve sancılı) ama ben genede kanda baktırdım 13.5 çıktı. Kanamam 3 gün sürdü ve kesildi. Dr.um 2 gün arayla bakalım dedi.Şimdi; 26 şubat 13.5
28 şubat 37
2 mart 132
4 mart 512

Sizce bu değerler nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim...

kızlar bugün itibariyle sat göre 5+2 hamileyim bugün kan testi yaptırdım 704 çıktı haftaya göre iyi mi??

:49::49::49::26::26::49::49::49:

kızlar bugün itibariyle sat göre 5+2 hamileyim bugün kan testi yaptırdım 704 çıktı haftaya göre iyi mi??

:49::49::49::26::26::49::49::49:

Back
X