Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaaaarrrr sonucu aldım arkadaşlar 1 mart: 65 3 mart: 165 bir sorun yok galiba geç döllenme gibi.sizce tekrar yaptırmalımıyım test?
kızlarrrr benım adetimden bi iki gün gecti kan testi yaptıdım 178.6 cıktı ben kesin hamılemıyım neyım içim hiç rahat değil bana bilgi verirseniz sevinirim
kızlarrrr benım adetimden bi iki gün gecti kan testi yaptıdım 178.6 cıktı ben kesin hamılemıyım neyım içim hiç rahat değil bana bilgi verirseniz sevinirim
adet olcak gibi agrım var cok tedirginim sagolun kızlar..
ben başladım bileartık naz yapmaya baslasam ıyı olur![]()
slm dün yaptım testi pozitif çıktı çokmmutlu oldum iki çizgide net şekilde çıktı 1 dk
canım 28 ocak sat,amadeğer çok düşük dr daha geç giderim demiştim.canım sen hemen doktora git ilaç filan yazıyo kaçında en son adet olmuştun bakem![]()
tebrik ederim benim gibi anne oluyosunallahım kucagımıza almayı nasip etsin işşallah
fıstıkım yakaladım senirabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın aminnnnnnnnnnnn
Selam kizlar, ben de iki günce kan tahlili yaptirdigimda beta hcg 93,7 cikmisti, bugün tekrar yaptirdim 135, 6 cikti bu deger cok mu düsükböyle olan varmiydi. buarada adetim ise 5 gün gecti...