Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kizlar benim beta hcg degeri yükseliyor ama cok degil, doktor da kesin bisey söylemiyor cok canim SIKILIYOr,
01.03.2011 93.7
03.03.2011 135.6
05.03.2011 262 cikti.

Artis var ama yine de bu yeterli degil sanirim...:(:(

son tahlilde artış iyi görünüyor ort 2 kat artması gerekiyor artmış
inş böyle güzel artmaya devam eder

canım sen bence başka bi doktorada git ben 2 ay önce dış gebelik geçirdim ve ameliyatla sonlandı değerlerim çok düşük artıyodu ve gecikmeme göre benim çok azdı değerlerim adetimden 13 gün geçtiği halde 387 idi iki gün sonra 510 oldu iki gün sonra 712 ve en sonu 444 çıktı yani çok az yükselip tekrar düşmeye başladı dış gebelik olsa sancıdan duramazdın veee en öenmlisi kanaman asla durmazdı benim kanamam tam 3 hafta sürdü hemde yoğun olarak son bir haftada felaket sancı çektim başka bi doktora daha görün değerlerin bence çok güzel artmış canım canını sıkma sakın

Çok geçmiş olsun canım Rabbim bi daha yaşatmasın inş. Dün eski dr.umu aradım, o da hiç kafanı karıştırma değerlerin çok güzel bebeğin büyüyo dedi. Bugün sabah kanamam ve sancım vardı gene :59: ama şimdi geçti çok şükür kanamada sancımda. Dr.umu gene aradım yerleşme kanaması olabilir kafana takma istirahat et dedi. Bi görseydin hayrlısıyla olması gereken yerde sağlıklı...

evet canım iyi.. doktorlar herşeye şüpheyle yaklaşıyor sonunda başları ağrımasın diye
dış gebelikte değerler 2 katına bile çıkmıyor
ama bence seninki biraz geç döllenmiş ve çok inanıyorum ikiz
ALLAH gönlüne göre versin ve kucağını boş bırakmasın

Valla içime su serptiniz Allah hepinizden razı olsun. Amin Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın, sizlerinde vara Allah uzun ömür versin yoksa en kısa zamanda kucağınızı doldursun inş.

kızlar benimde dün baktırdım kan degerine 657 çıktı salı tekrar baktıracagım sat 27 ocak ama ben biraz geç yumurtluyorum idrar testi yaptırdım 2 kere pozitif çıktı sizce kan degerim nasıl

kızlar benimde dün baktırdım kan degerine 657 çıktı salı tekrar baktıracagım sat 27 ocak ama ben biraz geç yumurtluyorum idrar testi yaptırdım 2 kere pozitif çıktı sizce kan degerim nasıl

hayırlı olsun inş salıya 2500 leri görürsün 2 günde 2 kat artacak değerler

kızlar bn bu sonuclardan bişi anlamadım.sat2 şubat.dört beş gun gectı. bugun kan testi yaptırdım 2816.dr olmadıgı icin gösterememiştim.şimdi bn hamileyim diii mi?ve kaç haftaya denk geliyo.lütfen yardımcı olun

Son düzenleme:
kızlar bn bu sonuclardan bişi anlamadım.sat2 şubat.dört beş gun gectı. bugun kan testi yaptırdım 2816.dr olmadıgı icin gösterememiştim.şimdi bn hamileyim diii mi?ve kaç haftaya denk geliyo.lütfen yardımcı olun

evet hamilesin sata göre 4+5 yani 4 hafta 5 günlük
ama yüksek değerin ya erken döllenme olmuş ya da ikiz
ailede ikiz var mı

slm
arkadaşlar ben 8 aydır evliyim ve adetim 25 gündür geçiyor adetim bir gün geçe kan testi yaptırdım galiba 1.2 çıkmış ben görmedim eşim aldı ama idrardan yapıyorum sürekli çıkmıyor sizce ne olabilir.agır kaldırdıgım zaman göbegimin çevresinde hafif acıma hissediyorum.tırmalama gibi kaşıntılar falan acaba hamilemiyim.büyükler falanda diyo bebek saklanır yer arıyo diyolar şaştım kaldım yorumlarınızı bekliyorum :19:

slm
arkadaşlar ben 8 aydır evliyim ve adetim 25 gündür geçiyor adetim bir gün geçe kan testi yaptırdım galiba 1.2 çıkmış ben görmedim eşim aldı ama idrardan yapıyorum sürekli çıkmıyor sizce ne olabilir.agır kaldırdıgım zaman göbegimin çevresinde hafif acıma hissediyorum.tırmalama gibi kaşıntılar falan acaba hamilemiyim.büyükler falanda diyo bebek saklanır yer arıyo diyolar şaştım kaldım yorumlarınızı bekliyorum :19:

kan testini keşke tekrarlasydınız belki geç döllenmedir
ayrıca 25 gün çok uzun bir süre mutlaka hemen doktora gitmeniz gerekir
hamileyseniz kullanacağınız ilaçlar var değilseniz başka tetkikler yapılır
bi de ağır kaldırmayın ya hamileyseniz

kan testini keşke tekrarlasydınız belki geç döllenmedir
ayrıca 25 gün çok uzun bir süre mutlaka hemen doktora gitmeniz gerekir
hamileyseniz kullanacağınız ilaçlar var değilseniz başka tetkikler yapılır
bi de ağır kaldırmayın ya hamileyseniz

AMA İDRAR TESTİ HEP YAPIYORUM NEGATİF ÇIKIYOR en son 22 gün geçiyordu yaptım..sizce hamilelik varmıdır.

evet hamilesin sata göre 4+5 yani 4 hafta 5 günlük
ama yüksek değerin ya erken döllenme olmuş ya da ikiz
ailede ikiz var mı

babam ikiz.ciddi misin iki tane olabilir mi.ayy çok mutlu ettin beni:66:.bide kasıklarımda çook şiddetli kasılmalar sancılar oluo.bunun nedenı nedır dr da daha gitmedim yardımcı olursan tekrar çok sevinirim.:61:

babam ikiz.ciddi misin iki tane olabilir mi.ayy çok mutlu ettin beni:66:.bide kasıklarımda çook şiddetli kasılmalar sancılar oluo.bunun nedenı nedır dr da daha gitmedim yardımcı olursan tekrar çok sevinirim.:61:

yani öyle düşünüyorum.. kasık ağrısı bel ağrısı çok normal doktora gidebilirsin artık kesen görülür ALLAH gönlüne göre versin..

herkese merhaba benim sat 28 ocak tı 26 şubatta kan degerim 79.35 çıktı hemen doktora gittim çok küçük göremeyiz dedi 15 mart ta tekrar gidecegim bugün yani 7 mart ta kan testimi tekrarladım 8735 çıktı bu artış normal mi bana da yardımcı olur musunuz???*

mrb arkadaşım benimde sat 26 ocaktı.26sında kan testi yaptırdım 100.7 çıktı.ama o günden beri hiç yaptırmadım daha bu hafta içi gitcez bi ara doktora.senin 26 sından beri belirti varmı .benim hiç belirtim yok kendimi hamile gibi hissetmiyorum.senini nasıl

mrb arkadaşım benimde sat 26 ocaktı.26sında kan testi yaptırdım 100.7 çıktı.ama o günden beri hiç yaptırmadım daha bu hafta içi gitcez bi ara doktora.senin 26 sından beri belirti varmı .benim hiç belirtim yok kendimi hamile gibi hissetmiyorum.senini nasıl
bende belirtiler var özellikle göğüslerimde değişiklikler var göğüs için söylenen tüm belirtiler mevcut yani kasıklarım biraz agrıyo ve mide bulantım 2 kez çok hafif oldu ben doktora gittim hamilesin ama çok erken gittigim için keseyi göremedik dayanamadım bugün kan tetimi tekrarladım 15 mart ta kontrol var umarım o zaman görürüm.aslında cevreden duyduklarıma göre herkeste değişik belirtiler oluyo bazılarında hiç olmuyo kişiye göre değişken.umarım sende doktora gittiğinde iyi haberler alırsın hayırlı olsun:nazar:

merhaba bayanlar geçen pazartesi regl günümdü 1 hafta oldu hala hasta olmadım regl günü evde idrar testi yaptım 2.çizgi silikte olsa gördüm sonra ertesi güünü yaptım yine aynı bende bugün sağlık ocağına gidip kkan testi yaptırdım yarın öğleden sonra sonra çıkacak sonuç bakalım hayırlısı 2 yıl nce yine bu zamanda hamileydim eğer hamileysem Allahın izniyle kızım var benim o da ozaman yani doğuma iki yaşını doldurucak ikinci meleğim geliyor inş. rabbime şükürler olsun

Merhaba kızlar,

11 mart regl günüm kasık ağrılarım ve regl olacak gibi ağrılarım var.Bugun merak ettim kan testi yaptırdım 0.100 çıktı ..hemşire daha erken reglin günü geçerse gel dedi ama olsa brz yüksek çıkardı dimi en azından 2 3 4 5 nebilim..Ben hiç ihtimal vermiorum ama belirtilerim de var ,eğer gebelik yoksa başka bi sorun var sanırım bu kasık batmalarıyla ilgili

Ben tam adetimi beklediğim gün hcg baktırmaıştım. 97 çıkmıştı. Keseyi de iki gün önce gördük çok şükür

Back
X