Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhabalar, ben aranıza yeni katıldım.bir sorum olacak 8 şubatta adet olmuştum adetim gecikti ve 9 martta betahcg 864 çıktı doktor daha gözükmez dedi sizce kaç haftalık hamileyim?

hayırlı olsun 5hafta 1 günlük 1500 den sonra görünür artık doktora gidebilirsin

slm benim adetim 5 gün geçince sağlık ocağında kan testi yaptırdım. ama değerim 43,4 çıktı doktor 2 haftalık olabilir değer düşük geç döllenme de olabilir dedi. ben de korktum. 3 martta yumurtlamam bitti. ben napmalıyım. değer yükselir mi

kan testini tekrarla ALLAH gönlüne göre versin

ARKADAŞLAR ADETİM 1 ay 6 gündür geçiyor doktora gitmeye korkuyorum adetim bir gün geçe kan testi yaptık 1.20 çıktı en son geçen haftalarda idrar testi yaptık negatifti çok korkuyorum kan aldıkları zaman bayılıyorum yani anlayacagınız igneden korkuyorum bana yardımcı olun lütfen eşim doktora götürecek yarın sizce hamilemiyimm:18:

Adet
son sat atrihim 8 şubattı. Dün 36 gün olmuştu. Doktora gittim kse görünmedi. Kan tahlili yapayım dedi. Tel. Sonucu söyledi. 394 hamilesin haftaya gel dedi. Lütfen yorumlar mısınız?

Adet
son sat atrihim 8 şubattı. Dün 36 gün olmuştu. Doktora gittim kse görünmedi. Kan tahlili yapayım dedi. Tel. Sonucu söyledi. 394 hamilesin haftaya gel dedi. Lütfen yorumlar mısınız?

tatlım idrar testı yapmşmıydn hiç pekii sorsam???baya gecıkmesıne rağman düşük cıkmış ama muhtemelen gec döllenmedir cnm...bnmde 11 şubattı bende olmadmda idrar testlerım negatif cıkıyo ondan sordum ..kana gtmedm ama daha adet olurum dıye beklıodm sen bı ümit oldun bana yaaa...
ama bence 2 gun sonra bıdaha kanda baktır katlanıyomu dıye bı hafta bekleme

ya belim çok ağrıyordu... dayanamıyorum adet günüm 19 ama bi kan tahlil yaptırıyım şimdi doktorumuzun yanından geliyoruz kan sonucum çıktı ordan doktorumun yanına gittik. kan sonucu 85,55 çıktı gebelik pozitif görünüyor.doktora gösterdik sonucu bugün benim progestanım bitmişti hemen yazdı dedi bu ilaca devam fakat bizi biraz üzücü bişey söyledi:( cumartesi bidaha kantesti istedi ve dediki bu değerin cumartesi 2 katına çıkması lazım henüz çok az benim için değer dedi. durumlar bunlar bende arkadaşlar...

size demiştim ya belim ağrıyor... dayanamıyorum adet günüm 19 ama bi kan tahlil yaptırıyım şimdi doktorumuzun yanından geliyoruz kan sonucum çıktı ordan doktorumun yanına gittik. kan sonucu 85,55 çıktı gebelik pozitif görünüyor.doktora gösterdik sonucu bugün benim progestanım bitmişti hemen yazdı dedi bu ilaca devam fakat bizi biraz üzücü bişey söyledi:( cumartesi bidaha kantesti istedi ve dediki bu değerin cumartesi 2 katına çıkması lazım henüz çok az benim için değer dedi. durumlar bunlar bende arkadaşlar...

Kızlar
Doğum kontrol hapını bıraktıktan 2.ay adetlerim düzensiz oldu, geçen ay 41 günde regl oldum. Bu ay ise reglden itibaren 35. günde idrar testi yaptırdım, negatif çıktı. Ama kendimi hamile gibi hissediyordum. 37. günde kan testi yaptırdım. 11 çıktı. Dr um değerin henüz çok düşük 2 gün sonra baktırt dedi. 2 gün sonra 60'a çıktı. Tamam o zaman kesin gebesin dedi. ama ben dayanamayıp 3 gün sonra tekrar baktırdım, 480'e çıktı. bundan 4 gün sonra da 2500'e çıktı yani bugün ama bugün düşünün ilk sat dan itibaren 46.günüm. Dr um gayet normal, geç döllenmiştir dedi, bir önceki ay da 41 günde regl olduğum için kesin geç döllenme dedi. Yarın gideceğim ama karından bakacak, heralde keseyi göremem ama konuşalım gene de dedi.Karından keseyi ancak 5000 lerde görebiliyormuş. o da salı gününe denk gelir dedi ama ben dayanamayıp yarın gidecem, 3000 lerde karından ultrasonla kese gözükür mü?

Kızlar
Doğum kontrol hapını bıraktıktan 2.ay adetlerim düzensiz oldu, geçen ay 41 günde regl oldum. Bu ay ise reglden itibaren 35. günde idrar testi yaptırdım, negatif çıktı. Ama kendimi hamile gibi hissediyordum. 37. günde kan testi yaptırdım. 11 çıktı. Dr um değerin henüz çok düşük 2 gün sonra baktırt dedi. 2 gün sonra 60'a çıktı. Tamam o zaman kesin gebesin dedi. ama ben dayanamayıp 3 gün sonra tekrar baktırdım, 480'e çıktı. bundan 4 gün sonra da 2500'e çıktı yani bugün ama bugün düşünün ilk sat dan itibaren 46.günüm. Dr um gayet normal, geç döllenmiştir dedi, bir önceki ay da 41 günde regl olduğum için kesin geç döllenme dedi. Yarın gideceğim ama karından bakacak, heralde keseyi göremem ama konuşalım gene de dedi.Karından keseyi ancak 5000 lerde görebiliyormuş. o da salı gününe denk gelir dedi ama ben dayanamayıp yarın gidecem, 3000 lerde karından ultrasonla kese gözükür mü?

tbrkler cnmm enterasan bir tecrube olmus :61: vajinaldan gozukur cnmmm kesen (1500 den sonra )

mrb bayanlar bn dun test yaptrdım 2.00 ıktı bu bı kac gun sonra yukselırmı acaba

aycha ben ocak ayında bi düşük yaptım 4 haftalık.adetime 11 gün kala kan testinde 0.22 olan kan değerim adetim 1 gün geçtikten sonra 115 e yükseldi ..ve hamileydim..senın adetin geciktimi?

kızlr en son 20 şubatte reglı oldum 23.gun kan testı yaptırdım 0.100 çıkmıştı yadetıme 1 hafta vardı sızce yukselmışmıdın.ayrıca benım yumurtam 8 martta catladı ben 14 martta yapmıştım kan testını bu zaman ıçınde bellı olurmuydu

kızlar size bişey sormak istiyorum.dün beta hcg değerime baktırmıştım değerim 71 çıktı yani
hastane değerlerine göre 3-4 haftalık görünüyorum. ama benim tahminimce en az 5 haftalık olması gerekiyodu.çünkü 1 hafta gecikmişti adet tarihim.en son 14 şubat adet tarihim. szice değer düşükmü normalmi geç döllenme olmuş olabilirmi.düşüncelerini aktarırsanız sevinirim.çünkü haftaya pazar gidicem tekrar doktora ozamankadar içimi rahat tutmak istiyorum

kızlar size bişey sormak istiyorum.dün beta hcg değerime baktırmıştım değerim 71 çıktı yani
hastane değerlerine göre 3-4 haftalık görünüyorum. ama benim tahminimce en az 5 haftalık olması gerekiyodu.çünkü 1 hafta gecikmişti adet tarihim.en son 14 şubat adet tarihim. szice değer düşükmü normalmi geç döllenme olmuş olabilirmi.düşüncelerini aktarırsanız sevinirim.çünkü haftaya pazar gidicem tekrar doktora ozamankadar içimi rahat tutmak istiyorum

walla canım 1 haftalık adet gecikmesine değerin biraz düşük gibi ama adetin genelde düzensiz ise geç döllenmeden dolayı da düşük çıkmış olabilir.bunun en güzel yolu bir kere daha kan tahlili verip değerin 2ye katlayarak artmış mı ona bakmak lazım...yada bi gebelik testi daha al ikinci çizgi öncekine göre daha koyu kırmızı çıkıyorsa artma var demekki,sana fikir verir yinede ..ama en sağlıklısı kan tahlili...

teşekkürler illa cevabın için haftaya tekrar gel doktor ultrosonda baktı bi terlik gözükmüyo rahminde bi karaltı şeklinde ancak 1 hafta sonra keseyi görebilirzi ozaman net konuşuruz dedi.ama değerin biraz düşük ama kanaman olmadığı sürece bi sorun yok dedi

teşekkürler illa cevabın için haftaya tekrar gel doktor ultrosonda baktı bi terlik gözükmüyo rahminde bi karaltı şeklinde ancak 1 hafta sonra keseyi görebilirzi ozaman net konuşuruz dedi.ama değerin biraz düşük ama kanaman olmadığı sürece bi sorun yok dedi

hayırlı olsun..allah kucagına almayı nasıp etsın canım

size demiştim ya belim ağrıyor... dayanamıyorum adet günüm 19 ama bi kan tahlil yaptırıyım şimdi doktorumuzun yanından geliyoruz kan sonucum çıktı ordan doktorumun yanına gittik. kan sonucu 85,55 çıktı gebelik pozitif görünüyor.doktora gösterdik sonucu bugün benim progestanım bitmişti hemen yazdı dedi bu ilaca devam fakat bizi biraz üzücü bişey söyledi:( cumartesi bidaha kantesti istedi ve dediki bu değerin cumartesi 2 katına çıkması lazım henüz çok az benim için değer dedi. durumlar bunlar bende arkadaşlar...

cnm kan testini 19. gün mü yaptırdın?Ben de çok merak ediyorum ama sabretmeye çalışıyorum.19. günümdeyim daha 10 gün dayanmam lazım test için...Kan da baktırsam çıkar mı bu kadar erken?

inşallah herşey yolundadır..doktorun dediğide doğru kanaman yoksa kafana takma demekkş herşey yolunda...

Back
X