Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

yok 19 şubatta en son hastalanmıştım. daha sonrada mart ın 17 sinde yaptırdım ve 85 küsür çıkmıştı cumartesi yani 1,5 gün sonra tekrar yaptırdım 243 çıktı :) doktor dedi haftaya yani 26 martta tekrar çağırdı ultrasonda bakıcaz dedi ve enterasan bişey daha bu değerin 2 katından fazla olması bize süpriz yapabilir dedi belkide çoğuldur bakıcaz artık cumartesi dedi ve biz şok tabi heyecanla bekliyorum o günü :)) ama tavsiyem 3 günde olsa kanda çıkıyorr. istersen yaptır cnm..:nazar:
cnm kan testini 19. gün mü yaptırdın?Ben de çok merak ediyorum ama sabretmeye çalışıyorum.19. günümdeyim daha 10 gün dayanmam lazım test için...Kan da baktırsam çıkar mı bu kadar erken?

arkadaşlar 16 subat sat.....

ve bugün son adetin 34.günü , beta 216 sizce normalmi??? 6 gün önce 45 çıkmıştı

kendi doktorum normal dedi bi doç dr kuzenimizde normal dedi? ama nedense içimdeki şüphe bi garip:(

inşallah herşey yolundadır......

merhaba kızlar ben cumartesı gunu adet gunumdu kan tahlılı yaptırdım 46.53 çıktı doktor dedıkı ıkı dun sonra yanı pazartesı gunu gel bıdaha yapalım dedı ve değerım 152 çıktı. normal dedı kızlar sızce normalmı ıkı gunde katlamıs 152 .83 e

merhaba kızlar ben cumartesı gunu adet gunumdu kan tahlılı yaptırdım 46.53 çıktı doktor dedıkı ıkı dun sonra yanı pazartesı gunu gel bıdaha yapalım dedı ve değerım 152 çıktı. normal dedı kızlar sızce normalmı ıkı gunde katlamıs 152 .83 e

Normal canım.Hayırlı olsun

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim... Adet günümden 5 gün kadar önce 3 gün süreyle çok az miktarda kahverengi akıntım oldu yerleşme kanaması olduğunu düşünüyordum.. Bugün ise gecikmemim 1. günü ve Beta hcg 1 çıktı sizce bir umut varmı adet olmadım olacak gibide değilim akıntım var sadece başkada hiçbir belirtim yok.. Sonuç için erkenmidir yoksa yinemi hayallerim suya düştü..:)

arkadaşlar 16 subat sat.....

ve bugün son adetin 34.günü , beta 216 sizce normalmi??? 6 gün önce 45 çıkmıştı

kendi doktorum normal dedi bi doç dr kuzenimizde normal dedi? ama nedense içimdeki şüphe bi garip:(

inşallah herşey yolundadır......

hayırlı olsun dr normal dediyse sorun yoktur ama yine de rahatlamak için kan testini tekrarlayabilirsin

hayırlı olsun normal değerlerin

arkadaşlar merhaba ,benim de son sat 11 şubat 5+4 günlük hamile olmam lazım ama betahcg 530 çıktı normal mi bugün dr dış gebe olabilir dedi 2 gün sonra tekrar kan vericem ne olur cevap verin???

arkadaşlar merhaba ,benim de son sat 11 şubat 5+4 günlük hamile olmam lazım ama betahcg 530 çıktı normal mi bugün dr dış gebe olabilir dedi 2 gün sonra tekrar kan vericem ne olur cevap verin???

tekrar kan tahlili yapılmadan buna kimse cevap veremez inşallah geç döllenmedir

Merhabalar. Ben 32 günde bir adet oluyorum. Bugün 30.günüm. Adetime 2 gün kaldı. Kasık ağrılarım çok şiddetlendiği için test yaptırdım. Beta Hcg 47.27 çıktı. 18.gün ovulasyonum gerçekleşti. Ovulasyondan 10 gün sonra yerleşme oldu diye tahmin ediyorum. Ve ovulasyondan 12 gün sonra beta Hcg 47.27 çıktı. İnşallah 2 gün sonra 2ye katlanır. :nazar::nazar::nazar:

katlanır cnm benim 1,5 günde 3 katına çıkmıştı:))
Merhabalar. Ben 32 günde bir adet oluyorum. Bugün 30.günüm. Adetime 2 gün kaldı. Kasık ağrılarım çok şiddetlendiği için test yaptırdım. Beta Hcg 47.27 çıktı. 18.gün ovulasyonum gerçekleşti. Ovulasyondan 10 gün sonra yerleşme oldu diye tahmin ediyorum. Ve ovulasyondan 12 gün sonra beta Hcg 47.27 çıktı. İnşallah 2 gün sonra 2ye katlanır. :nazar::nazar::nazar:

cnm yaa çok düşük ihtimal diye düşünüyorum.. ama yinede hiç belli olmaz ALLAH tan ümit.. kesilmez. bi bakarsın mucize olur
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim... Adet günümden 5 gün kadar önce 3 gün süreyle çok az miktarda kahverengi akıntım oldu yerleşme kanaması olduğunu düşünüyordum.. Bugün ise gecikmemim 1. günü ve Beta hcg 1 çıktı sizce bir umut varmı adet olmadım olacak gibide değilim akıntım var sadece başkada hiçbir belirtim yok.. Sonuç için erkenmidir yoksa yinemi hayallerim suya düştü..:)

kızlar ben sat 4+5 haftalık hamileyim. dün beta hcg baktırdım ve 657,4 çıktı sizce normalmi 3 gün önce bakmıştım oda 157 çıkmıştı. hafta sonu kontrolum var ama birazda deger düşük gibi geldi??fikri olan arkadaşlar varmı???

Back
X