Merhaba Arkadaşlar...yeniyim malum ilk defa yazıyorum...hamile olunca araştırmalara başlıyor insan ister istemes...ve bu site gerçekten süper:)
kan testi ile ilgili şöyle bir sonuca vardım...kesinlikle erken yapılmamalı...adet gecikmesini bekleyin önce idrar testi yapın...sonra kan testi....zira ben aceleciliğimden erkenden yaptırdım..ilk seferinde 80 ikinci de 163 üçüncü de 1290 falan çıktı...ve o kadar erkenden öğrenmiş oldum ki....şimdi dua ede ede aman bir şey olmasın ama rahme tutunsun aman kalp atışları duyulsun diye bekliyorum...ve bu gerçekten zor....
inşallah bir aksilik olmaz ve bebeğimi kucağıma alabilirim....Rabbim herklesin gönlüne göre versin:)
sağol canım...sana da inşallah...ben de aynı şeyi yapmıştım...yani adet öncesi idrar testi ve benim ki negatif çıkmıştı..merak işte:) 245.16 çok iyi bir değer benim ilk öğrendiğimden çok daha fazla ve bu tabiki pozitif demek:)en fazla 3 haftalık olabilir:) hayırlı olsun...ama seninki de çok yeni yani kesenin görünmesi ve kalp atışlarını duyulması için beklemen gerekecek...bir de doktorunla görüş tam olsun:)hadi hayırlısı....Allah yardımcımız olsun:)
normalde pozitif canım ama adet tarihini beklemelisin değer yükselir o süreçte adet tarihinden önce kesin gebelik diyemiyorlarmış doktorlar umarım sağlıkla 1 ayı atlatırsın bebeğin yanında olur canım %50 oranda gebelik oluşuyormuş bazen kanda kaybolabiliyormuş sürekli kan tahlili yapma derim sağlıklı bir sonuç için adetini bekle daha sağlam sonuç alırsın.
4 yada 5 haftalık hamişsinn hamişlerin duaları kabul olurmuşş sende bize isteyenlere dua et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?