Kizlar oncelikle Allah herkesin gonlune gore hayirlisini nasip etsin..Ben gecen ay yazmaya baslamistim ama isten gucten hergun giremiyorum siteye..Internette altin gibi oldugu icin burda..
Benim adetime daha 4 gun var..yani 19 yada 20 Agustosta olmam lazim..Sasmaz gunlerim..27 gunde bir olurum..Gecen ay hamileyim sandim..tum belirtilerini yasadim olmadi..hemde 10 gun onceden yasamaya basladim..Ama 24 temmuzda regl oldum hemde oyle boyle bir agriyla degil..canimdan can gitti ..ne oldugunu anlamadim..
Neyse bu ay denemelere davam dedik esimle..bu ay hic belirti falan hissetmedim..kafaya takmadim ondan heralde..aklima geldi,idrar testi yaptim dun evde..ama bildiklerimizden degil..kurdan gibi bir cubuk..onla yaptim..negatif cikti..
Ben evliligimin ilk aylarinda ilk bebisimi aldirmak zorunda kaldim..birazda korkuyorum simdi ..ya olmazsa diye...O zamanda bu idrar testlerinden yapiyordum surekli negatif cikiyordu ..adetimi 4 gun gectikten sonra bile negatifti...Turkiye ye gelince kanda ayrintili baktirmistim 4 haftalikti..
Bu ay Adet olcakmisim gibi belirtim de yok..oyle aman aman bi belirti yani..normalde olmasi lazimdi simdiye kadar....Meraktan catliycam..Acaba kan testi yaptirsam belli olur mu? cagu arkadasin 5 gun once belli olmus..?
merak etmektense gidip kan testi yaptıraym strestn kurtulayım dedim ben ve hamilelik başlangcı dedi doktor... şimdi de pişman oldum değer düşük hergün yuksldimi die düşünmektn stres oluyorum... bence gecikmeni bekle derim...