Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

tam olarak 2 kat olmuyor zaten biraz daha yüksek çıkıyor değrler.
çok hızlı artınca ikiz de olabiliyor ama sende tek kese görünmüş. bu arada 1 hafta öndesin bencede çok erken yumurtlamışsın galiba:1::nazar:

hehe olabilir :)) sanırım 26 gün sürüyor benim döngüm. göreceğiz bakalım bir hafta sonra neler olup bitiyor ne kadarlıkmış bizim bebiş :) çok teşekkür ederim ama size ya. paylaşmak ve tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak çok iyi geliyor.

Oncelikle hepinizin Ramazan bayrami mubarek olsun..
Suan tatilden oturu kimse olmayabilir..Tabi bana bayram olmadigi icin calisiyorum..

Kizlar benim dun adet gunumdu..olmadim..Bugunde adet olmadim..Ama ne olacagima nede hamilelige dair belirtim yok..sadece bugun sol bacagima kasilmalar giriyor ama oyle belli belirsiz ..psikolojik bile olabilir..Dun sabah test yaptim (idrar) negatif cikti..Bugun olmayisimin 2.gunu..Kan testi yapsam cikar mi? Kan testi yaptirsam mi ? yoksa 1-2 gun daha bekliyim mi?

Cildircaaam yaaa..
Bugune kadar cok istedim...Bu ayda cok istedim calismalarimi ona gore yaptim..Ama 1 hafta once Ulke degistirmek zorunda oldugumu ogrendim..O an insallah bu ay hamile kalmam dedim ama istemeyerek..
Simdi olmayinca dert ettim..Hayir var mi yok mu endisesi kotu..Sigarayi bile birakamadim...Kafam karisti...

Oncelikle hepinizin Ramazan bayrami mubarek olsun..
Suan tatilden oturu kimse olmayabilir..Tabi bana bayram olmadigi icin calisiyorum..

Kizlar benim dun adet gunumdu..olmadim..Bugunde adet olmadim..Ama ne olacagima nede hamilelige dair belirtim yok..sadece bugun sol bacagima kasilmalar giriyor ama oyle belli belirsiz ..psikolojik bile olabilir..Dun sabah test yaptim (idrar) negatif cikti..Bugun olmayisimin 2.gunu..Kan testi yapsam cikar mi? Kan testi yaptirsam mi ? yoksa 1-2 gun daha bekliyim mi?

Cildircaaam yaaa..
Bugune kadar cok istedim...Bu ayda cok istedim calismalarimi ona gore yaptim..Ama 1 hafta once Ulke degistirmek zorunda oldugumu ogrendim..O an insallah bu ay hamile kalmam dedim ama istemeyerek..
Simdi olmayinca dert ettim..Hayir var mi yok mu endisesi kotu..Sigarayi bile birakamadim...Kafam karisti...

kan testi yaptırın kesin sonuç alırsınız...içiniz rahat eder...rabbim arzunuzu hayırlı olarak versin:))

Dun gidip kan testi yaptirdim..Negatif cikti..Ama daha oncede soyledigim gibi burda beta HCG ye bakmiyorlar..neye baktiklarinida bilmiyorum zaten..Esimle beraber gittik bide..Kadin idrarda pozitif gordukten sonra gel dedi..Ancak o zaman kanda belli olur dedi..:(( bildiginiz dovecektim cahil kadini yaaaa :(( Esimin arkadasi adeti 5 gun gectikten sonra kan testine gitmis burda negatif demisler..10 gun gecince kadin evde idrar testi yapmis pozitif cikmis..bunun uzerine tekrar kana gitmis ,o zaman anca pozitif cikmis....Hale bakin yaa...Nasil bir yerdeyim yaaaa :((
Bugun 3.gunum ve hala adet olmadim..Karnimda kisa agrili kasilmalar oluyor 4 gundur..Ilk 2 gunu (cok afedersiniz) ishalde vardi..Hatta agri oyle bir geliyorduki yerimde donup kaliyordum..Hala ara ara vuruyor..Gobegimden gogus altima kadar tarif edemeyecegim bir sanci diyim..dun ishal kesildi..Ama agri devam etti..Bugunde garip bir mide bulantisi var..Oyle cok bir bulanti degil..cikartacakmisim gibi hissetmiyorum ama o bulantiyi hissediyorum..2 gundur idrarada eskiye nazaran daha sik cikmaya basladim..
Ama sabah idrar testi yaptim..Yine negatif cikti..
Kafayi yememe ramak kaldi..Net birsey ogrenememek canimi sikiyor artik...Sigarayi birakamadim..Diyete basliycam (agir bir diyet) onada basliyamiyorum..
Ya bilsemki hamileyim,bir duzene sokcam herseyi ,yada olmadigimi bilsem ,ona gore spora basliycam diyete basliycam....Birde esimin hasta olmadigim hergun artan umudu var...Adama saka olsun diye hastanede sonuc beklerken ''sonucu beklemeye gerek yok regl olmusum''
demeye kalmadi,yuzu bi dustu,morali bozuldu aniden ...Saka dedim saka.. sonra nasil gozlerinin ici guldu...
Gorende yillardir evliyizde bi umut bekliyoruz zannedecek..haziranda dugunumuz oldu,ogun bugundur de korunmuyoruz..Hani normal bir surec...Yani normal dimi?
Offf off ,basim agriyor resmen..
Allahim herseyin hayirlisini nasip etsin herskes icin...Beklemek cok zor..

merhaba kızlar 8 inde çatladı snrm yumurtm erken çatldı bugun 22 snde kan verdm 0.100 yükslme ihtmli varmı sizce ..ilça iğne bişe kullnmdm..

bende bebek için bu ay denemelere girdim.. adetime 10 gün var bgn çok kötü şiddetli baş ağrısı oldu ama gebe kalmış olsam bile gebelikle alakasız bişi... ağrıdan duramadım acile gittik doktor bana gebelik varmı dedi bende bilmiorum emin değilim dedim.. emin olamadan sana ilaç veremem dedi kan tahlili istedi benden.. adetime henüz 10 gün var ve şüpheli ilişkimde 6 gün önce oldu.. kan sonucum 0.898 çıktı... tabki negatif bu değer biliorum 0.2 0.3 0.4 vs vs çıkıodu gebe olmadığım zamanlarda... acaba diorum hani bebek yerleşmeden önce rahime, yavaş yavaş yükseliomuş hormonlar öyle duymustum... şuan zaten gebe kalmış olsam bile rahime yerleşmemiştir zaten.. 0.898 sonucum yavaş yavaşmı yükselicekki? bu konuda deneyimi bi bilgisi olan varsa yazabilirmi lütfen kızlar?

regl olmama 2 gün var hiç bir belirti yok ama kan tahlili yaptırsam kanda çıkarmı yaptırsammı yaptırmasammı kararsızım fikir verin bana

regl olmama 2 gün var hiç bir belirti yok ama kan tahlili yaptırsam kanda çıkarmı yaptırsammı yaptırmasammı kararsızım fikir verin bana

gebeliğin gerçekleşmesinden 10-12 gün sonra bhcg kanda yükselmeye başlar.ama 20-30 gibi bir değer görebilirsin o zaman, sonra da tekrarlaman gerekebilir. sanırım iki gün daha beklemek en iyisi.

Arkadaşlar merhaba 4 senedir bebek istiyoruz yumurtlama takibi yaptırıyorum bu ay klomen ve ovitrellede 2. ayım iğne vurduralıda 13 gün oldu adetime 5 gün var öğlen kanda test yaptırdım değer 45,56 çıktı hamileyim arkadaşlar değilmi değer biraz düşük ama yardımcı olursanız çoook sevinicem..

Arkadaşlar merhaba 4 senedir bebek istiyoruz yumurtlama takibi yaptırıyorum bu ay klomen ve ovitrellede 2. ayım iğne vurduralıda 13 gün oldu adetime 5 gün var öğlen kanda test yaptırdım değer 45,56 çıktı hamileyim arkadaşlar değilmi değer biraz düşük ama yardımcı olursanız çoook sevinicem..

slm hayırlıı olsun ewet hamilesinn ama değerlerinn biraz düşük amaa 2 günde bir yükselir merak etme ben ilk test yaptırıdım adetimden 3 gün geçmişti 465.07 çıkmıştı... şimdidenn hayırlı olsunnn allah kucağına almayı nasip etsinn inş.. adetin geçtikten sonra birdaha yaptır...

28 günlük ve en fazla 1 gün geçen adet döngümün üstüne 12 gün geçti,bugün itibariyle.dün doktora gittim,5+4 günlük görünen hamilelikten dolayı kesenin alttan bakıldığında görünmesi gerektiğini,görünmediği için anormal bir durum olduğunu söyledi.çok üzüldüm.akşamına kanamam başladı,kahve rengi lekelenmeler şeklinde.acile gittik doktor değerlere bakınca önce düşük yapıyor görünüyorsun dedi.vajinadan ultrasyonla bakınca bir şey görünmediğini,rahmin temiz olduğunu dış gebelik olmadığını söyledi.beta hcg değerim 423 çıktı.pazartesi tekrar baktır kanına dedi.düşerse düşük yapoyorsundur dedi.5+4 güne 423 hcg.hala hafif de olsa lekeler geliyor,midem bulanıyor ve karnında,belimde ağrılar var.deneyimlerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar lütfennn.

merhaba arkadaşlar adetime 2 gün kala evde idrar testi yaptım hatta iki tane yaptım ikiside pozitif silikde olsa çıktı daha sonra biz eşimle adtimden iki gün sonra hastaneye gittik ama kan testi falan yapılmamıştı doktorum vajinal ultrasonla baktı ama kese falan göremedim dedi büyük ihtimalle çok ereken dedi ben tabi epey üzldüm yani ne bilim geç döllenme oldumuştur İNŞALLAH sonara sağık ocagına gittim adetimden 3 gün sonra kan degerim bet hcg 333.81 çıktı ocaktaki doktorum hereşeyin normal oldugun söyled ultrasonda görülmeye bilir daha çok ereken dedi ne bilim aklım çok karıştı
sizcede geç döllenem olmuş olbilirmi kızlar sat 20.07.2012

arkadaşlar en son adet günüm 10 ağustosdu. yaklaşık bir haftadır göğüslerimde çok hassasiyet ve acı vardı. fakat bu sabah geçti. ben de dayanamayıp kan testi yaptırdım. ama sonuç 2.3 çıktı. sizce yükselebilir mi yaklaşık 10 gün var

ben 2 çocuk annesiyim.. sprail kullanıyordum..adetimden 2 gün sonra eşimle bi şelr yaşadık ve ertesi gün kendimi kötü hissettim kasıklarımda ağrı vardı hafif kan geliyordu..doktora gittim ve sprailim kaymış..biz 2 türlü kornuyorduk sprail ve prezervatif..sprailim kaymış ve o gün prezervatifte patladı..böle bişey olmaz 2 side..doktor ilişkiden 2 gün sonra kanda gebelik testi yaptı ve sonuç 1.20 diğeride 5.0 ham,le deilsin dedi..ama adetin gecikirse tekrar test yap dedi adetime daha 15 gün falan var..ilişkiden 2 sonra yapılan bthcg testi ne kadar doğru merak ediyorum yada benim gibi test sonucu negatif ama sonra pozitif cıkan varmı

Arkadaşlar merhaba
Siteye yeni üye oldum..Dün evde gebelik testi yaptım..Bir çizgi çok net diğeri silik çıktı ve 5 dk içinde belirdi çizgiler..Bugün de kan tahlili yaptırdım ama sonucu doktora gösteremedim..Beta-hCG 2,39 buna göre sanırım sonuç negatif..Siz ne dersiniz?

belki burda cevap alırım :) kızlar benım son adetim 8 agustos..

dün beta yaptırdım sonuç : 49 çıktı ! sizce erkenmi yaptırdım ? adet günlerim 28 günde bir arada 30 günde 1 oluyor ! sağ kasığımda çok fazla batma var yürürken bile hissediyorum bazen. sağ tarafıma yatınca geçiyor.. uyku tutmuyor beni sizce durum nedir ? hamilelik varmıdır ? daha adetimede var.. uff

belki burda cevap alırım :) kızlar benım son adetim 8 agustos..

dün beta yaptırdım sonuç : 49 çıktı ! sizce erkenmi yaptırdım ? adet günlerim 28 günde bir arada 30 günde 1 oluyor ! sağ kasığımda çok fazla batma var yürürken bile hissediyorum bazen. sağ tarafıma yatınca geçiyor.. uyku tutmuyor beni sizce durum nedir ? hamilelik varmıdır ? daha adetimede var.. uff

gözün aydın hamilelik var tabikide yanlız o batmaların normal değil okadar çok olması ... bazen tutunmaya çalışırken oluyor o ağrılar kendine çok dikkat et yorulma ağır iş yapma düşük yaparsın sonra benim başıma iki kere geldi :(((

bhcg ni yaptığın yerde 2 gün sonra testi tekrarlaman lazım artış önemli eğer artışın 2 günde 2 ye katlamışsa gebelik yolunda gidiyor demektir ...

gözün aydın hamilelik var tabikide yanlız o batmaların normal değil okadar çok olması ... bazen tutunmaya çalışırken oluyor o ağrılar kendine çok dikkat et yorulma ağır iş yapma düşük yaparsın sonra benim başıma iki kere geldi :(((

bhcg ni yaptığın yerde 2 gün sonra testi tekrarlaman lazım artış önemli eğer artışın 2 günde 2 ye katlamışsa gebelik yolunda gidiyor demektir ...

canım oncelıkle bu saatte bana cevap verdıgın ıcın Allah razı olsun... gercektenmı var ? sonucu aldıqım teknısyen bana negatıf dedı ? bende dış gebelık gecırdım sımdı cok korkuyorum. test yaptıgımdan doktorumun haberı yok bana adetın gecıkırse gel demıstı. tabı ben adetıme nerdeyse 9 gun fılan varken yaptım

canım oncelıkle bu saatte bana cevap verdıgın ıcın Allah razı olsun... gercektenmı var ? sonucu aldıqım teknısyen bana negatıf dedı ? bende dış gebelık gecırdım sımdı cok korkuyorum. test yaptıgımdan doktorumun haberı yok bana adetın gecıkırse gel demıstı. tabı ben adetıme nerdeyse 9 gun fılan varken yaptım
rica ederim nedemek .. testin sonucu 49 ise var evet ama 0.49 sa yok :))
betahcg 5 ve üstü değerler pozitif oluyor bazen haftaya göre 5 değeri düşük oluyor ama sen 49 dan bahsediyorsun ve adetine vardaha bence değerin iyi sen bakma o teknisyene :)) testi nezamn yaptırdıyan 2. günü tekrarla aynı merkezde artış önemli...
eğerki artış yoksa ozaman kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsin ...
sana tavsiyem bol bol dinlen bu aşamada...

şimdi şöyle oldu ben test yaptırdım hastanede bana dedıler test cıkınca bız sızı arıycaz 1 saat sonra aradı işte dedı beta nız 49 hamılelık yok dedı bende kapadım telefonu sınırlendım :)) yanı 049 mu sadece 49 mu bılmıyorum.. bıde bu batmalar nasıl olması lazımkı ben sureklı hıssedıyorum bazen bacama kadar ınıyor :/ vee sende ınsallah uzun omurlu sağlıklı bır bebek dunyaya getırırsın :)

Back
X