Dun gidip kan testi yaptirdim..Negatif cikti..Ama daha oncede soyledigim gibi burda beta HCG ye bakmiyorlar..neye baktiklarinida bilmiyorum zaten..Esimle beraber gittik bide..Kadin idrarda pozitif gordukten sonra gel dedi..Ancak o zaman kanda belli olur dedi..

( bildiginiz dovecektim cahil kadini yaaaa

( Esimin arkadasi adeti 5 gun gectikten sonra kan testine gitmis burda negatif demisler..10 gun gecince kadin evde idrar testi yapmis pozitif cikmis..bunun uzerine tekrar kana gitmis ,o zaman anca pozitif cikmis....Hale bakin yaa...Nasil bir yerdeyim yaaaa

(
Bugun 3.gunum ve hala adet olmadim..Karnimda kisa agrili kasilmalar oluyor 4 gundur..Ilk 2 gunu (cok afedersiniz) ishalde vardi..Hatta agri oyle bir geliyorduki yerimde donup kaliyordum..Hala ara ara vuruyor..Gobegimden gogus altima kadar tarif edemeyecegim bir sanci diyim..dun ishal kesildi..Ama agri devam etti..Bugunde garip bir mide bulantisi var..Oyle cok bir bulanti degil..cikartacakmisim gibi hissetmiyorum ama o bulantiyi hissediyorum..2 gundur idrarada eskiye nazaran daha sik cikmaya basladim..
Ama sabah idrar testi yaptim..Yine negatif cikti..
Kafayi yememe ramak kaldi..Net birsey ogrenememek canimi sikiyor artik...Sigarayi birakamadim..Diyete basliycam (agir bir diyet) onada basliyamiyorum..
Ya bilsemki hamileyim,bir duzene sokcam herseyi ,yada olmadigimi bilsem ,ona gore spora basliycam diyete basliycam....Birde esimin hasta olmadigim hergun artan umudu var...Adama saka olsun diye hastanede sonuc beklerken ''sonucu beklemeye gerek yok regl olmusum''
demeye kalmadi,yuzu bi dustu,morali bozuldu aniden ...Saka dedim saka.. sonra nasil gozlerinin ici guldu...
Gorende yillardir evliyizde bi umut bekliyoruz zannedecek..haziranda dugunumuz oldu,ogun bugundur de korunmuyoruz..Hani normal bir surec...Yani normal dimi?
Offf off ,basim agriyor resmen..
Allahim herseyin hayirlisini nasip etsin herskes icin...Beklemek cok zor..