• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba arkadaşlar,31 ekimde transfer yapıldı ve 11.gün beta HCG test :30.43 , 13.gün ise 55.28 çıktı .Gördüğüm kadarıyla çoğunun test sonucu oldukça yüksek çıkıyor,acava benim ki normal bir hamilelik mi ? yoksa kimyasal gebelik olabilir mi? fikirlerinizi bekliyorum.Böyle düşük değerlerle normal hamilelik geçiren var mı ? çok sıkıntılıyım,üzgün ve şaşkınım .Cevaplarınızı bekliyorum...

Kızlar bugün gebelik testi için kan verdim ve sonuç 95.42 çıktı. Bana sanki düşük geldi. Benim SAT 20 Ekim, BAT 15 Kasım. Sizce bu değer nasıl?
Düşük yaptığım için korkuyorum. Deneyimli olanlar cevap verebilir mi?

Kızlar bugün gebelik testi için kan verdim ve sonuç 95.42 çıktı. Bana sanki düşük geldi. Benim SAT 20 Ekim, BAT 15 Kasım. Sizce bu değer nasıl?
bence gayet güzel degerin cnm benim sat 8 ekimdi 8 kasında 143 tü hcg

Tek değerle her şeyin yolunda olup olmadığını anlayamazsın. 2 gün sonra değerin en az 190,84 olur ise o zaman gebeliiğin sağlıklı olup olmadığı hakkında yorum yapılabilir.

Bugün yine kan testi yaptırdım. 64,97 çıktı. doktorum bebek rahme yerleşmiş fakat cuma günü tekrar test yapalım dedi. Allah büyük cumayı bekliyorum artık. dua edin benim için:54::16:

Bugün yine kan testi yaptırdım. 64,97 çıktı. doktorum bebek rahme yerleşmiş fakat cuma günü tekrar test yapalım dedi. Allah büyük cumayı bekliyorum artık. dua edin benim için:54::16:

Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim de değerim 95.42, sizin bebek rahime yerleşmiş acaba benim bebişim de yerleşmiş midir? Doktor neye dayanarak yerleşmiş dedi?

tşk cnm 15 ekimdi :)

canım tebrik ederim allah kolay, sağlıklı doğum hamilelik ve bebek nasip etsin:) benim de 11 ekimdi fazla fark yok aramızda:) ben de testi tekrarladım bugün ilk değerim 330 du, bugün Allaha şükürler olsun 850 çıktı çok şükürr içim çook rahatladı :)))

Son düzenleme:
canım tebrik ederim allah kolay, sağlıklı doğum hamilelik ve bebek nasip etsin:) benim de 11 ekimdi fazla fark yok aramızda:) ben de testi tekrarladım bugün ilk değerim 330 du, bugün Allaha şükürler olsun 850 çıktı çok şükürr içim çook rahatladı :)))

amin canım :) ne der eskiler 40 ımız karışcak inşallah desene :) ya sende beyaz akıntı geliyomu arada:34:

merhaba
zorunlu oralarak adetime 6-7 gün kala beta hcg yapıldı ilaç kullanacağım için sonuç 2,00 0,4 referans aralığı bu değer yüksele bilirmi ?

kızlar ikişer gün arayla değerlerim 17-80-250-500 git gide artış miktarı düşyor? daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?

bugün bat a 3 gün kala 281.81 çıktı. nasıl sizce kızlar :16:

canim tubiis...:46::46::46:tebrikler tatlim.:16::16::16:cooooooook mutlu oldum.insallah bu hamileligin sorunsuz gecer saglikla alirsin bebisini kucagina:16::16::16:oglus koca abi oluyor masallah:52::52::52:

kızlar ikişer gün arayla değerlerim 17-80-250-500 git gide artış miktarı düşyor? daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?

2 katına çıkmış aslında problem yok gibi ama neden bu kdr çok test yaptın? doktor bana 2 kere yaptırdı baktı 2 katı tamam dedi bir daha istemedi .. bu kdr test yapıp kafanı karıştırmana gerek yok bence

bugün bat a 3 gün kala 281.81 çıktı. nasıl sizce kızlar :16:

benimkiyle kıyasladığımda çok çok iyi.. çünkü ben battan 4 gün sonra yaptırdım 330 çıktı :)

canim tubiis...:46::46::46:tebrikler tatlim.:16::16::16:cooooooook mutlu oldum.insallah bu hamileligin sorunsuz gecer saglikla alirsin bebisini kucagina:16::16::16:oglus koca abi oluyor masallah:52::52::52:

canım benim Allah Razı olsun
inşallah sorunsuz geçer Rabbimin izniyle. göbekten iğne oluyorum her gün.
inşallah oğlum abi olur bu defa :16:

Back
X