Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Adetlerin 2-3 gün değişiyorsa, yumurtlama tarihi az çok hesaplanır canım. Son adet tarihin ne zaman ve ortalama kaç günde oluyor?

son adetim 2 şubattı canım bu ayda gün aşırı ara vermeden ilişkiye girdik...28 en fazla 30 günde oluyorrr...

son adetim 2 şubattı canım bu ayda gün aşırı ara vermeden ilişkiye girdik...28 en fazla 30 günde oluyorrr...[/QUOTE

Muhtemelen erken yaptırmışsın canım. Adetine 30 gün desek, yumurtlama 16 Şubat gibi olur. Bu durumda kanda en erken 28 şubat gibi çıkar sanırım...28 gün dersen o zaman 14 Şubat yumurtlama ve bugün-yarın gibi belli olabilirdi. O da en erken...
Bence adetin gecikene kadar bekle...Erken sonuçlarda her zaman yanlış olması ihtimali mevcuttur.
Adet geçmeden zorunlu olunmadıkça test yapılmasına karşıyım.

son adetim 2 şubattı canım bu ayda gün aşırı ara vermeden ilişkiye girdik...28 en fazla 30 günde oluyorrr...[/QUOTE

Muhtemelen erken yaptırmışsın canım. Adetine 30 gün desek, yumurtlama 16 Şubat gibi olur. Bu durumda kanda en erken 28 şubat gibi çıkar sanırım...28 gün dersen o zaman 14 Şubat yumurtlama ve bugün-yarın gibi belli olabilirdi. O da en erken...
Bence adetin gecikene kadar bekle...Erken sonuçlarda her zaman yanlış olması ihtimali mevcuttur.
Adet geçmeden zorunlu olunmadıkça test yapılmasına karşıyım.

İnş. öyledir canım.....

bende bundan 3 gün önce test yaptırdım 1.6 çıktı bugünde yaptım 31.6 çıktı doktor hamile olduğumu söyledi çok mutluyum

kızlar bende kan testi yaptırdım bhcg 30.89 çıktı dün yaptırmıştım doktor pozitif görünüyo dedi erken yapmışsınız dedi 1 hafta sonra idrarda kesin çıkar dedi ama 1 hafta nasıl beklicem bilmiyorum hamileyimdir dimi

hayırlı olsun stres yapma

arkadaşlar sat 27 ocak ovulasyon 31 gün sürüyor,yeni adettarihim 27 şubat görünüyor 24 şubatta tahlil yaptım <0.1 çıktı,çok umutlanmıştım ama olmadı artık değişmez heralde dimi?

5 şubatta çatlatma iğnem vuruldu
20 şubatta tahlil yaptırdım 89.55 idi.

canım öncelikle tebrik ederim allah devamını nasip etsin sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın inş.çatlatma iğnesi oldum demişsin ya onu merak ettim.doktorum bana 3 ay daha bekleyelim olmazsa ilaç tedavisine başlayalım dedi seninki gibi birşeymi acaba.

kızlar acıl bırseyler yazın ne olurr r

22 ocak sat
10 şubat yumurtlama
23 şubat değerim -- 62
26 şubat '' 200

çok düşük dime kaybedıyorum bebeğimi

kızlar acıl bırseyler yazın ne olurr r

22 ocak sat
10 şubat yumurtlama
23 şubat değerim -- 62
26 şubat '' 200

çok düşük dime kaybedıyorum bebeğimi

ya düşük değil niye stres yapıyorsun
23ünde 62 yse 25inde 124 gibi bişey olacak ortalama 2 kat 27 sinde 248
ve senin çok iyi yükselmiş dua et sadece

arkadaşlar bir arkadaşımın değerlei şöyle değerlendirir misiniz
21 şubat sat
23 şubat 51
26 şubat 109

Canım arkadaşın üç günde değil de iki günde bir ölçtürse daha iyi bence.Biraz düşük gibi geldi bana 25 şubatta 100 olması gerekirdi diye düşünüyorum.Ama gebeliğin başlarında %60 artışa da normal diyor doktorlar.

arkadaşlar galiba bende hamileyim.biraz önce doktora gittik grip için ama şüphelendiğim için bi test yaptırayım dedim.100.27 çıktı sonuç.değer iyimi şizce ve kaç hafalık oluyoki?
benim geçen ay adetim 26sında bir damla geldi 27sindede az geldi 28de birz arttı.31inde tam geldi.bunlara göre iyimi değer sizce doktora soramadım acilden gitmiştik.

Back
X