Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaşlar,yumurtlama gününden kaç gün sonra idrarda gebelik çıkar.ben geçen ay adetimin 23 de ovulasyon testi yaptım iki çizgi çıktı.24 de(24 saat sonra) yumurtladığımı var sayarsak üzerinden 9 gün geçti.test yapsam çıkar mı acaba.[/QUOT

Döllendikten sonra bebeğin tutunması yaklaşık 7 gün sürer. Gebeliğin oluştuysa eğer idrarı geçtim kanda bile görünmez şuan. İdrar tahlillerinden genellikle beta hcg 20 yi geçtikten sonra belli olur. Sabırlı ol. Terst yapıpta moralini bozma bence.

arkadaşlar,yumurtlama gününden kaç gün sonra idrarda gebelik çıkar.ben geçen ay adetimin 23 de ovulasyon testi yaptım iki çizgi çıktı.24 de(24 saat sonra) yumurtladığımı var sayarsak üzerinden 9 gün geçti.test yapsam çıkar mı acaba.

cnm bende şubatın 26-27 sinde yumurtladım ilk defa ovulasyon testi kullandım..bende senin gibi bekliyorum şimdi:) ama bazı arkadaşlarda ovulasyon testi pozitif veriyomuş hamile olunca adete yakın ben meraktan yaptım ama negatif çıktı:(sen daha snr yaptınmı hiç ovulasyon testi?????bide belirtin falan varmı?:34:

mrb arkadaşlar biraz önce doktordan geldim.ama moralim ii değil.ben ayın 26sında kan tahlili yaptırdım 100.27 çıktı bidahada hiç yaptırmaım.bugün ilk defa dktora gittik .keseyi gördü doktor şekli güzel dedi.14mm olmuş dedi.ama içinde bebeği görmedik.alttan bakalım yada haftaya kadar bekleyelim dedi.bekliycez çarşambaya kadar.eğer ozamanda görünmezse seninle başka konuşma yapacaz dedi.inşallah görünür.geç döllenme olabilir dedi.sizede böyle oldumu?banada dua edin nolur.

MEraba kizlar cok üzgünüm, beta hcg sonuclarim düzenli artis göstermiyor ama yine de hala testlere devam edyoruz, doktor dis gebelik ya da düsükten bahsediyor ama yine de kesin bisey söylemiyor,ve bugün kanamam da basladi ama buna ragmen yükselis var hala.böyle olan var mi daha ne kadar sürecek dayanamicam artik...

1 Mart 93,7
3 Mart 135.6
5 Mart 262.44
7 Mart(sabah) 278.7
7 Mart (aksam) 340.22
9 Mart 355.2

:25::25:selam arkadaşlar ben şubat ayının 21.de aşılama yaptırdım 13.gün kanda değerim 0.65 çıktı ve hala adet olmadım aşılamadan sonra 17.gün oldu bugün dün doktoru aradım erken yaptığımı söyledi progestan jel kullanıyodum devam etmemi ve c.tesi günü tekrar kanda baktırmamı söyledi sizce bu ne demek kist varsa ondanmı gecikmiştir yada kullandığım jelmi geciktiriyo yardımcı olurmusunuz:53::53:

MEraba kizlar cok üzgünüm, beta hcg sonuclarim düzenli artis göstermiyor ama yine de hala testlere devam edyoruz, doktor dis gebelik ya da düsükten bahsediyor ama yine de kesin bisey söylemiyor,ve bugün kanamam da basladi ama buna ragmen yükselis var hala.böyle olan var mi daha ne kadar sürecek dayanamicam artik...

1 Mart 93,7
3 Mart 135.6
5 Mart 262.44
7 Mart(sabah) 278.7
7 Mart (aksam) 340.22
9 Mart 355.2

Canım msjına cevap yazsam mı diye çok düşündüm ama seni üzmek istemem. Benimde değerlerimi yzmıştım arkadaşlar çok güzel dedi hatta ikiz bile dediler. Değerlerim 26 şubat 13,5
28 şubat 37
2 mart 132
4 mart 512ydi.
Ama 5 martta kanamam başladı ve bebeğimi kaybettim.25 şubat adet günümdü o gün kanama geldi 3 gün sürdü. İlk değerim düşük olduğundan dr.um düşük tehlikesi dedi ama değerler yükselince dış gebelik dedi. Salı günü bakıldı ultrasonla bebek düşmüş ama kanda bikez daha bakalım dedi. Değer 289 a düşmüş. Dış gebelik değil dedi. Şimdi salı tekrar bakılacak kanda, sıfıra düştüğünü görelim parça kalmış olabilir dedi. Umarım seninki öyle bişey değildir de bebeğini sağlıkla alırsın kucağına, çok geçmiş olsun...

:25::25:selam arkadaşlar ben şubat ayının 21.de aşılama yaptırdım 13.gün kanda değerim 0.65 çıktı ve hala adet olmadım aşılamadan sonra 17.gün oldu bugün dün doktoru aradım erken yaptığımı söyledi progestan jel kullanıyodum devam etmemi ve c.tesi günü tekrar kanda baktırmamı söyledi sizce bu ne demek kist varsa ondanmı gecikmiştir yada kullandığım jelmi geciktiriyo yardımcı olurmusunuz:53::53:

Geç döllenme olabilir testini tekrarla mutlaka. 13. gün yaptırdım testi diyorsun aşılamada da normal gebelik süreci izlenir yani döllendikten sonra 7 gün içinde rahme yerleşir. Eğer döllenmen geç olduysa yeni yeni yükselmeye başlar değerlerin. Crinone jel kullananların yorumuna göre eğer negatifse adet gecikmesi yapmıyormuş. Adetin kaç gün gecikti? İnşallah güzel haberlerini alırız.

Pazartesi salı olmam lazımdı arkadaşım 2-3 gün falan gecikti diyorum işte bazı arkadaşlarda jeli kullandıkça adetin gelmez diyo adet olmadığım içinde doktorum jele devam et dedi benim kafam çok karıştı bu ay geçen aşılamada 12.gün negatif çıktı jeli bıraktım 15.gün adetim gelmişti hemde kistle birlikte kist oluşmuştu ama adet oldum bu sefer strestenmi gelmiyo anlamıyorum :58::58: Aşılama gününü sayarsam aşılamadan sonra 18.gün çatlatma iğnesinden sonra 20.gün :43::43:

Pazartesi salı olmam lazımdı arkadaşım 2-3 gün falan gecikti diyorum işte bazı arkadaşlarda jeli kullandıkça adetin gelmez diyo adet olmadığım içinde doktorum jele devam et dedi benim kafam çok karıştı bu ay geçen aşılamada 12.gün negatif çıktı jeli bıraktım 15.gün adetim gelmişti hemde kistle birlikte kist oluşmuştu ama adet oldum bu sefer strestenmi gelmiyo anlamıyorum :58::58: Aşılama gününü sayarsam aşılamadan sonra 18.gün çatlatma iğnesinden sonra 20.gün :43::43:

Yarın ya da cumartesi testini mutlaka tekrarla. Kist olayı hakkında bir fikrim yok. İnşallah sonu güzel olur.

arkadaşlar
1 mart:65
3 mart:165
7 mart:1225 değerlerimdi,7 martta kese görünmedi hatta değer yükselince dr iyi gitmiyorfalan dedi.
bugün 10 mart keseyi gördük 6 mm,ama küçük olduğundan henüz bebeği göremedik,11mm olması gerekiyormuş bebeğin görünmesi için.
en azından dış gebelik değilmiş çok rahatladım.

Arkadaşlar bu beta-hcg değerleri ilk ölçümde 0.5 çıkıp sonradan yüksek çıkıp haile olduğunu öğrenen var mı aranız da ?:26:

kızlar beta hcg 215 cıktı hamılemıyım sızce ıkı doktora sordum ama muayene olmadan guvenemıyorum.. onlar gebelık var dedıler

ayy içim bi hoş oldu rüyamda kız bebek gördüm.. allahım saglıklı olsun bı de kız olsun daha bısey ıstemıyom :)))

arkadaslar erken adet oldugum ıcın doktora gıttım ultrasonla baktı bırsey gormedı kan tahlılı verdım sonucu sımdı ınternetten baktım asıl reglı tarıhım 15 martdı ama 6 martta basladı .halen gelıyo. sonuç 0,100 bu sekılde yazıyo acaba varmı bebek deger yukselırmı belkı ustune gormedır ınternetten hesapladıgımda 3 haftalık hamıle cıkıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy içim bi hoş oldu rüyamda kız bebek gördüm.. allahım saglıklı olsun bı de kız olsun daha bısey ıstemıyom :)))

cnmm bende dün baktırdım HCG 86 çıktı banada hamilesin dedi doktor ama insan ultrasonda gözleriyle hiç değilse keseyi göremiyince huzursuz oluyo dimi.

arkadaşlar ben ovulasyon testim pozitif gösterdikten 11 gün sonra kanda baktırdım 0.17 çıktı sonuç sizce erken yaptırmış olabilirmiyim:????

Back
X