Kan tahlili!

PrincesaDeLosCielos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
2.648
71
0
Diğer
İyi akşamlar herkese
Size küçücük bir sorum olacak.
Kızlar ben cilt doktoruna gideceğim ama ondan önce tahlil yaptırmayı düşünüyorum.

Sorum şu;
Kan tahliliyle hormonlar belli olabilir mi?
Yani mesela kadınlık hormonları değeri filan belli olur mu?
Çünkü bende hormon bozukluğu var.
Ben hormonlarıma da bakılmasını istiyorum.

bende gitmiştim doktora tüğlerim için oda horman testi yaptırmıştı. ''kan tahlili ile oluyor..'' kadınlık hormonları değerini belli olur mu bilmiyorum .

Evet canım belli oluyor. Zaten eğer cilt doktoruna sivilce problemi falan diye gidersen tahlil istiyor ve içinde hormon da var. O seni sevk edecek ama en doğru gün adetin 3. günü. Ayarlamanı buna göre yaparsan daha iyi olur.

olur tabiside:)))))
uzmanlık alnımdan gelmiş soru:))))
bahsettiğin hormon östrojen hormonu ve bi tüp kanla belli olabilcek bi tahlil:))

bende gitmiştim doktora tüğlerim için oda horman testi yaptırmıştı. ''kan tahlili ile oluyor..'' kadınlık hormonları değerini belli olur mu bilmiyorum .

Adetinin 3. Günü gidersen hormonların hakkında doğru sonuçları alırsın canım sağlık ocağında bile yaptırabilirsin

olur tabiside:)))))
uzmanlık alnımdan gelmiş soru:))))
bahsettiğin hormon östrojen hormonu ve bi tüp kanla belli olabilcek bi tahlil:))

Cevaplarınız için çok teşekkürler.
Bugün dahiliye doktoruna gittim derdimi anlattım,tahlil yazdı bir sürü.
Ben PKO'lu olduğumu söyledim kadın doğum doktoruna yönlendirdi beni.
Doktor da hormon tahlili yazdı bana.
Yarın gidip tahlillerimi yaptıracağım.
Yalnız kızlar ben PKO'lu olduğum için ne zaman adet olacağımı bilemiyorum belki uzun bir zaman sonra adet olacağım bu yüzden tahlillerimi bekletemem.
Tabi ki dediğiniz gibi daha kesin sonuç almak isterdim ama işte PKO belası yüzünden bu şimdilik zor.
Herhalde yarın ki tahlillerimde de hormonal değerlerim aşağı yukarı doğru çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…