Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 olan bir arkadas vardi ve yukseldi suanda 4 aylik oldular.. insallah yukselir. Belki erken verdin kan. Gec dollenme falan olduysa.Kızlar merhaba
Kafamda deli sorular 10 11 aralik pik yapti 12si catladi ovulasyon testi ile konrtol ettim. 1o 11 değerlendirdik 27si bat ayin 24 ünde kan testi yaptım 1.6 çıktı idrarda tek çizgi var devamlı. Umarim ya4in kırmızılar gelmez böyle olan var mı aranızda
Ayy insallah son 1 gün kaldi dun adet ağrısı gibi agri çektim ama bisey yok. Yarin yine kan testi yapayim diyorum2 olan bir arkadas vardi ve yukseldi suanda 4 aylik oldular.. insallah yukselir. Belki erken verdin kan. Gec dollenme falan olduysa.
Bekle bakalim. Yarin olmazsan verirsin. Oyle art arda verme bence..Ayy insallah son 1 gün kaldi dun adet ağrısı gibi agri çektim ama bisey yok. Yarin yine kan testi yapayim diyorum
Ama o erken ölçtürdüydü2 olan bir arkadas vardi ve yukseldi suanda 4 aylik oldular.. insallah yukselir. Belki erken verdin kan. Gec dollenme falan olduysa.

Ama o erken ölçtürdüydü![]()
burda da mı buldun beni... döllenme gününde mi demişti.. ama yine 10. günü bulmuştur yaa...
kelebeksi de önce oldu belli olmaz ki.. umut vermek istemem ama 1,6 da az değil yani.. 0,1 değil yani..
EnsendeyımBen olcturdugumde adete 4 gun vardi
Ensendeyım![]()
![]()
Bende asla umduunu kırmak ıstemem .
Ovulasyon yaptıgı için geç döllenme oldugunu düşünmediğim için öyle bişey dedım .
Allar isterse neden olmasın .
Bat 4 ken ben idrar testınd esilik çizgiyi görmüştüm ..
Şuan sakin ol ve kan testı vermeyı bırak .
Kızlar merhaba
Kafamda deli sorular 10 11 aralik pik yapti 12si catladi ovulasyon testi ile konrtol ettim. 1o 11 değerlendirdik 27si bat ayin 24 ünde kan testi yaptım 1.6 çıktı idrarda tek çizgi var devamlı. Umarim ya4in kırmızılar gelmez böyle olan var mı aranızda

Sen benden once kan testi yaptirmissin ve benden yüksek çıkmış demekki bende yarini bekleyeyim regli şansım pek yokAradığın kişi tam olarak benim
Aynı tarihte çatlamış yumurtalarımız :) Benimde 12 aralık günü çatladı, Kan testi yaptırdım cuma günü 2,30 çıktı. Dün gece regl oldum

Seni
Sen benden once kan testi yaptirmissin ve benden yüksek çıkmış demekki bende yarini bekleyeyim regli şansım pek yok![]()