kan testi negatif olup gebe olanlar lütfen yardıııım.adet düzensizliği ve gebelik

arkadaşlar kan testi negatif olup sonra hamile olduğunu öğrenen var mı.testim negatif ama belirtilerim devam ediyo
canımbu durumda gebelik imkanszgözüküor .. adetin gecikebilr arada artık kadınlar yüzde 50 inde var . bi sorun olabilir doktora gt en azndan söktürücü verir

canımbu durumda gebelik imkanszgözüküor .. adetin gecikebilr arada artık kadınlar yüzde 50 inde var . bi sorun olabilir doktora gt en azndan söktürücü verir

canım benim hep gecikiyor bu yüzden yumurtalama tarihim gec bi dönemde oluyo. bu seferde gec döllenme oluyo u durumu yasayan bi sürü kişi okudum negatif çıkıp değerleri sonra yükselen belki benimde öyle olur diyorum. yasayanlar var o kadar da imkansız değil bakalım Allah ın işi belki olur

canım bnmde çok geçdöllenme oluo ama idrarda çktı adetimi 2 ğün geçmşti.ama allahın işi bu belliolmazherşey olabilir bkle bakalım

benimkide geç döllenmeydi. hayırlısı artık canım. doktor bana bidaha düşük olmaması için progestan verdi.hamile kalırsan kullanmaya başla dedi. o yüzden erken davrandım.kanda hemen çıksında başlayım kullanmaya diye ama çıkmadı. bakalm bende 10 gün gün geçince idrar testi yapayım diorm. sana doktor bişey demedi mi? ilk düşükten sonra dr. bana bidaha bebek düşününce gel demişti.

SPAWNS kullanıcısından alıntı
Kan testinde 0.453 çıktı günümü 3gın geçiktim acaba gec dollenmemı kı kan da çıkmayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı 22 günde bır adet olurdum geç döllenme hangı durumlar da oluo

demişti ama gitmedim senin düşük sebebin neydi canım

pek bilgim yok ama benim reglim 35 40 günde bi oluyo bu gec döllenmeye sebep oluyo

insallah canım yaa senin bat ne zaman . sakın erken test yapma cok büyük hayal kırıklığı oluyo.

Benim bat 10mart daha cok var insallah olmus olur o zamana bebis.doktor bugun calismalara basla dedi ben dunden basladim bugun de olunca insallah sperm kalitesi dusmez :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…