ya sen ne kadardir istiyosun?
ben 6 aylık evliyim 3 ay önce bebeğim düştü 3 aydan beride istiyorum.senin bekleme sebebn ne peki. ben de ikinci de düşer diye cok korkuyorm
ben 6 aylık evliyim 3 ay önce bebeğim düştü 3 aydan beride istiyorum.senin bekleme sebebn ne peki. ben de ikinci de düşer diye cok korkuyorm
yani düşen bebeği düşünmesebendee 6 aydır istiyorum
yumurtaliklarim duzensiz calisiyodu ilac kullaniodum catlatici igne vurdum ara verdim sonra gecen ay kendiliğinden buyudu catladi gebe kalamadim bu ayda buyumus catlamis dr.basla calismaya dedi bakalim artik kismet..sen fazla stres yapma cok yenisin ins.dusuk falan da olmaz..
yumurtaliklarim duzensiz calisiyodu ilac kullaniodum catlatici igne vurdum ara verdim sonra gecen ay kendiliğinden buyudu catladi gebe kalamadim bu ayda buyumus catlamis dr.basla calismaya dedi bakalim artik kismet..sen fazla stres yapma cok yenisin ins.dusuk falan da olmaz..
peki reglin ne kadar sürede oluyodu.
reglim 30gunde oluyor cnmm
reglim 30gunde oluyor cnmm
anladım canım hadi bakalım Rabbim hepimize nasip eder inşallah. bu arada kac yaşındasın hangi sehirdesin calışıyomusun
demişti ama gitmedim senin düşük sebebin neydi canım
gelişmemişti canım.o yüzzden düştü.
anladım canım hadi bakalım Rabbim hepimize nasip eder inşallah. bu arada kac yaşındasın hangi sehirdesin calışıyomusun
canım içme bence. doktorda demiş üstelik 2 hafta sonra bidaha yaptır die. demek 2 haftada değişebiliyo.ayy ümitlendim bende ya.. bekleyelim bence canım :) hayırlısı
Edelim canım inş bende pztsye.kadar bekliycem gelmezse doktra gidicem hayrlisi bakalmmm
tamam canım icmedim ama cok umudum yok idrar testi yaptım negatif
canım naptın gelişme varmııııııı
pomak 45 canım benim de gelişmemişti gebeliğim 1 ay önce kürtaj oldum.sen düşük mü yaptın kürtaj mı oldun?
tamam canım icmedim ama cok umudum yok idrar testi yaptım negatif
canım naptın gelişme varmııııııı
Dun adet oldum cnm
Dktra gttm az önce pko varms ama ck ilerlems dglmis bu ay kendme soğan kuru esime keci boynuzu ypcm bide ovualsyn test sprs ettm bakalm bu ay kismtse
hayır canım.adet olmadım daha.bekleyeceğim haftaya salıya kadar sonra önce idrar testi yapıcam. duruma göre kan testi sonra yaptırırım.
sende ne var ne yok?
canım doktor kürtaj yapalım istersen kanaman sancın durur anında dedi. istersen beklyelim kendiliğinden düşerse düşer düşmezse kürtaj yapalım dedi. ben beklemeyi tercih ettim ve kürtaja gerek kalmadı kendi düştü.
canım doktor kürtaj yapalım istersen kanaman sancın durur anında dedi. istersen beklyelim kendiliğinden düşerse düşer düşmezse kürtaj yapalım dedi. ben beklemeyi tercih ettim ve kürtaja gerek kalmadı kendi düştü.
Rabbim inşallah sağlıkla bebeğini kucağna almayı nnasip eder bize umut oldun inan ki
hayırlısıyla görürsünüz inşallah canım..
ayy ne güzel ya inşallah bizimde öyledir. bende adet günü(18 şubat salı ) yaptırdım kan testi negatif.adetim geçeli 5 gün oldu.hala adet olmadm ve bi kaç hamilelik belirtileri yaşıyorum.inşallah bizde senin gibi sonradan seviniriz.) en az 10 gün geçsin öyle test yapıcam bu sefer :)
valla umutlandım
ne kadar zaman geçti düşüğün üzerinden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?