kan testi negatif olup gebe olanlar lütfen yardıııım.adet düzensizliği ve gebelik

canım içme bence. doktorda demiş üstelik 2 hafta sonra bidaha yaptır die. demek 2 haftada değişebiliyo.ayy ümitlendim bende ya.. bekleyelim bence canım :) hayırlısı

tamam canım icmedim ama cok umudum yok idrar testi yaptım negatif

Edelim canım inş bende pztsye.kadar bekliycem gelmezse doktra gidicem hayrlisi bakalmmm

canım naptın gelişme varmııııııı

Dun adet oldum cnm
Dktra gttm az önce pko varms ama ck ilerlems dglmis bu ay kendme soğan kuru esime keci boynuzu ypcm bide ovualsyn test sprs ettm bakalm bu ay kismtse

pomak 45 canım benim de gelişmemişti gebeliğim 1 ay önce kürtaj oldum.sen düşük mü yaptın kürtaj mı oldun?

canım doktor kürtaj yapalım istersen kanaman sancın durur anında dedi. istersen beklyelim kendiliğinden düşerse düşer düşmezse kürtaj yapalım dedi. ben beklemeyi tercih ettim ve kürtaja gerek kalmadı kendi düştü.

hayır canım.adet olmadım daha.bekleyeceğim haftaya salıya kadar sonra önce idrar testi yapıcam. duruma göre kan testi sonra yaptırırım.
sende ne var ne yok?

Dun adet oldum cnm
Dktra gttm az önce pko varms ama ck ilerlems dglmis bu ay kendme soğan kuru esime keci boynuzu ypcm bide ovualsyn test sprs ettm bakalm bu ay kismtse

canım bendede pko var benimki ileri derece ama bende önümüzdeki ay sogan kürünü yapacagım rüyamdada sogan kürü yap dedi bi yakınım oda sogan kürüyle hamile kalmıstı hadi insallah güzel haberler veririsin canım.

hayır canım.adet olmadım daha.bekleyeceğim haftaya salıya kadar sonra önce idrar testi yapıcam. duruma göre kan testi sonra yaptırırım.
sende ne var ne yok?

yok canım bendede bi gelişme yok test yaptım negatif önümüzdeki aya kaldı sanırım benimki:26:hadi insallah pozitif olsun

ne kadar zaman geçti düşüğün üzerinden?

Bence de canim sık sık yapma test biraz kendi haline birak varsa zaten eninde sonunda cikacaktir bekle biraz daha hayirli haberlerini paylas bizimle de insaallah.. allah gönlüne göre versin canim..

ne kadar zaman geçti düşüğün üzerinden?

eylül sonuydu. doktor düşükten sonra bir kere adet gördükten sonra isterseniz yine bebek deneyebilirsinz dedi. ama ben o ara bayağı bi üzüldüğüm için ve sonra bidaha düşük olur mu korkusuyla erteledim.ocakta başladık çalışmalara.bakalım artık hayırlısı..şuan beklemedeyim sonucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…