Kan testi negatif sonra pozitif

prensesbiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2022
333
48
48
26
Arkadaşlar merhaba düzenli olarak adet gören niriyim adetim 4 gün gecikti ve kan testi verdim negatif çıktı. Bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı?
Öok fazla belirtim yok sadece çok hafif kasıklarım ağrıyo

Merhaba bende 29haziran2023 tarihinde adet olmam lazımdı olmadım 3gün gecince kan verdim 05_02 cikti hala adet olmadim 6. Gune giriyorum gec dollenme olabilirmi acaba bilginiz varmi

Merhaba bende 29haziran2023 tarihinde adet olmam lazımdı olmadım 3gün gecince kan verdim 05_02 cikti hala adet olmadim 6. Gune giriyorum gec dollenme olabilirmi acaba bilginiz varmi
5 den sonrası gebelik diyorlar siz tam yükselirken kan vermişsiniz geç döllenme olmuş muhtemelen tekrar kan testi verin hamile olabilirsiniz 😍🙏

Bel ağrım kasık ağrım beyaz akıntımda var 5 ayda çok kan verip test yaptim artik umutlanmak istemiyorum ama insallah dediginiz gibi gec dollenmedir

Merhaba benim kan testim <5-0 çıktı negatif tekrar vermek lazımı sizce yükselme olur mu

Arkadaslar 6. Haftadaydım bugün biraz kanama ve kasık ağrısıyla gittim dr kanamam cogaldi agrim asiri vardi ve bebegimi kaybettim. Folikasit kullanmak istiyorum siparis verdim gebelik planliyorum tekrar. Sizce ne zaman tekrar hamile kalirim ve yine düşük yaparmiyim ikinci gebeliktede bu benim ikinci gebeligimdi

Back
X