Kan testi sonucum 0.1..ama hala adet olmadım..yardımmmmm

ing_ing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
175
4
46
Çanakkale
Cümleten selamlar..sat tarihim 3 mayıs....ama hala adet olmadım...geçen 17 mayısta doktora gittim yumurtlama takiib için...doktor yumurtalarımın yeteri kadar gelişmediğini en büyüğünüün 14 mm olduğunu söyledi....her neyse 1 hafta sonra benden 3 gün kanlı akıntı geldi(çoğu yumurtlama akıntısı diyor) ..bende değrlendirdim bu günleri...gel gelelim bugüne HALA adet olmadım...kan testi yaptım sonuç koca bi negatif..nabııym şimdi ben..ne adet belirtim var....ne gebelik...acaba geç mi yumurtladım yani geç mi dölenme oldu??

slm..adetinin 38. günü ve 21 22 gün yumurtlamışsın..testi ne zaman yaptın.döllenme olduysa 10 günde belli olması lazım..çünkü bebek yerleştikten sonra beta hcg hızla yükselirmiş.10 günde yerleşse çıkması lazım..yine de belli olmaz tabii..biraz daha bekle testi yenile..inşallah hayırlı haber alırsın..

testi 3 günönce yaptım....sonuc 0,1 ..ya tek korkum adet gecikmesi....bende hiç böyle birşey olmazdı...acaba yumurtlamadım diyemi adet olmadım:S:S:S

testi 3 günönce yaptım....sonuc 0,1 ..ya tek korkum adet gecikmesi....bende hiç böyle birşey olmazdı...acaba yumurtlamadım diyemi adet olmadım:S:S:S

benim de olmazdı adet gecikmesi..insan ümitleniyor işte...yumurtladığını yazdın..bu arada doktora gitmedin mi..doktora git bence..yumurtlamadıysan belli olur..ve eğer çatlama olmadıysa adetin gecikebilir bu durumda..iki üç gün daha bekle testi yenile.. negatifse doktora git ..inşallah vardır bebek..hayırlı bir haber alırsın inşallah..ben de beklemedeyim..benim de olmazdı gecikme..her şeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…