- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
- Konu Sahibi Masal aden
-
Bu değer 5 in üstü ama cokta yakın ıdrardada gorunuyor.5 günde hiçbirşey belli olmaz canım sana stres sıkıntı verir oda Allah korusun cocuğuna zarar verir
Test gününü bekle ve kendini üzme bence canım
Hayırlı olsun canım bebisin sana tutunmuş sanırım çok güzelMerhaba
5martta 5.gun embrıyo transfer oldum bugun kan sonucum 6,43..
Cok dusuk degılmı??
Öylemı dersınHayırlı olsun canım bebisin sana tutunmuş sanırım çok güzel
İnşşşŞöyle düşünün normalde 12. Gün tahlil yapılıyo sanırım
5.gün 6
7. Gün 12
9. Gün 24
11. Gün 48
Yani sağlıkla ilerlerse inşallah hayırlı haber alırsınız
Sonra sonuc neoldu?Ben e2 ve progesteron tahlili yaptıracaktım 5. Gün doktor betahcg de istemiş. 11 çıkmıştı hiç kafama takmadim çünkü 5. gün çok çok erken. Sen de takma sabret ve 12. Gün yaptır tahlilini cnm. Hayırlı haberler verirsin inşallah
Sonra sonuc neoldu?
cnm 5. gün embriyosunda transferden 10 gün sonra tahlil yaptiriliyor. senin daha 5 gün olmuş. insallah saglikli bir gebelikse test gününe kadar 2ye 3e katlaya katlaya artar cok guzel bir değer olur hic canini sıkmaMerhaba
5martta 5.gun embrıyo transfer oldum bugun kan sonucum 6,43..
Cok dusuk degılmı??
Yasadıgım dusuk ve kurtaj sonrası cokk korkuyorummmcnm 5. gün embriyosunda transferden 10 gün sonra tahlil yaptiriliyor. senin daha 5 gün olmuş. insallah saglikli bir gebelikse test gününe kadar 2ye 3e katlaya katlaya artar cok guzel bir değer olur hic canini sıkma
İnşşşdayanamadım yaptım ama ıı de olmadı oyle se boylede uzgun
İnş cnm alah razı olsnBen size moral vermek için yazdım yaa olur mu 11 de olmadı o zaman zaten böyle tam 2 kat değil daha fazla artarak gidiyor... hem önemli oşan iki kat artarak gitmesi 12. Günden sonra..içiniz ferah olsun tutmuştur inşallah
Cok sevındım dabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsınPozitif 12. Gün 250 çıktı. 12 haftalık olduk nerdeyse :)
Cesaret degıl daha cok özlem.. o kadar arastırdım o kadar testler operasyonlar vs vs .. cok yorgunum kalben cook.. caresızce baktırdım testte:) ıns vardır ıns benımledır.E daha 5 gün olmuş, neden bukadar erken yaptın ki..5 günde belli olmaz ki.ama iyi cesaret bravo benim 11. Gun hala yapmadim
İnsallah kuzum seninledir bence çok yürekten diliyorum...haklisin o kadar haklisın ki merak etmekte, sadece 5 gün cok erkendi ama zaten var gozukuyor :)Cesaret degıl daha cok özlem.. o kadar arastırdım o kadar testler operasyonlar vs vs .. cok yorgunum kalben cook.. caresızce baktırdım testte:) ıns vardır ıns benımledır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?