Öyle. i Diyorsunuz aslında ben test yaptım birşey çıkmadım iki saat aonra hafif çizgi vardı ben onun gebelik çizgisi olduğunu düşünmüyorum sarardığı icin test kaldıkça ondan yanıltıyor olabilirHic duymadim ama tipta her testin cok cok ufak da olsa bir yanilma payi var diye biliyorum. Bir hafta sonra tekrar test yaptirin bence.
Bende anmıyorum ama aklımı kurcalayan pembe kanamaÇok küçük bi değer, yanılacağını sanmıyorum.
Burada Bir Üyenin yorumundan hatırlıyorum. Geç döllenmeden dolayı hamilelik gözükmemişti.Öyle. i Diyorsunuz aslında ben test yaptım birşey çıkmadım iki saat aonra hafif çizgi vardı ben onun gebelik çizgisi olduğunu düşünmüyorum sarardığı icin test kaldıkça ondan yanıltıyor olabilir
Evet maalesef düzensiz olduğum icin gecikme oluyor ama ekim ayı 14 kasım 16 olunca 2-3 ay düzenli oldu bozulmaz dedim yeniden basladıBurada Bir Üyenin yorumundan hatırlıyorum. Geç döllenmeden dolayı hamilelik gözükmemişti.
Belki sizinde geç döllenme olmuştur
Daha önce gününüz hiç geçmiş miydi?
Peki testte ne görüyorsunuz siz ? Kaç çizgi var acabaBir hafta daha bekleyin ama kan testinin yanıldığını hiç duymadim
Bazen tam düzenli derken arada düzensizlikler olabiliyorEvet maalesef düzensiz olduğum icin gecikme oluyor ama ekim ayı 14 kasım 16 olunca 2-3 ay düzenli oldu bozulmaz dedim yeniden basladı
Tek çizgi bu testlerde yaptıktan hemen sonra belirgin bir şekilde 2.çizgi çıkıyor.bu teste göre hamile değilsiniz.benimde geç döllenme oldu ama adeti 3 4 gün gece idrar testinde net 2 çizgi vardiPeki testte ne görüyorsunuz siz ? Kaç çizgi var acaba
Yapmıyorlar mıBu arada acilde gebelik testi yapıyolar mı yaa
Bu arada acilde gebelik testi yapıyolar mı yaa
Ben test yaptım pozitif çıktı 2kaybım oldu öncesinde doktorum da yoktu acil öğrenmem lazım dedim baktılar vallaBu arada acilde gebelik testi yapıyolar mı yaa
Yapıyorlarmış sizden duydum ilk. ne kadar zaman sonra çıkıyor sonuçlar? hemen orda veriyorlar mıYapmıyorlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?