Kan testi yanılır mı sizce

Ben test yaptım pozitif çıktı 2kaybım oldu öncesinde doktorum da yoktu acil öğrenmem lazım dedim baktılar valla
Çok geçmiş olsun.. ilklerde ben çok duydum düşüren. Ama sonradan oluyor. Kedilerin ilk doğumlarında 4, diğerlerinde 6 doğurmaları gibi bişi sanırım. vücut kendini hazırlıyor, sonra tecrübe ediniyor

Nasıl sonradan oluyor anlayamadım orayı. 2015 yılında ben 2016da düşürdüm daha da olmadı sonrasında

1 hafta 10 gün daha bekleyin yeniden yaptırıın testi, benim ablamında olmuştu sanırım 2 hafta sonra testi tekrarlatınca çıkmıştı sonucunda gebelik değer artışı...

yine negatif çıkar ise kadın doğuma görünün enfeksiyon olma ihtimalide olabilir..

KAn mı negatif çıkmıştı

evet ilk yaptırdıklarında negatif çıkmış sanırım 2 hafta sonra bir daha yaptırmışlar değer yükselmiş geç döllenmeden kaynaklı bir durummuş anlıcağınız kesin sonucu kan testinden alırsınız.

şimdi kocaman 4. sınıfa giden kara gözlü bir yiğenim var Allah bağışlasın

Öyle mi o zaman bir hafta daha beklim . Ama ben kan testinin 10gğnlük dahi olsa çıkacağını duymuştum. Neden böyle oluyor ki

Gebelik testinde pek yanılma olmaz.
Ara kanamanızın sebebi başka birşeydir muhtemelen

Allah bağışlasın

Tam dediğiniz şey bana oldu, adet günümde ve 2 gün sonrasında pembe akıntı oldu , regl oldum sandım. ama devam etmedi. 3 hafta sonra test yaptırdım ki adetimin geciktiği ay ihtimal yoktu (eşim son gün yanımdaydı sadece) negatif çıktı. Ancak o ay hamile kaldım. testten 3 hafta sonra doktor kontrolüne gittim 2,5 aydır regl olamıyorum diye ve kese göründü. Ancak bu ay hamile kalabileceğiniz gibi, bi süre sonra regl de olabilirsiniz. Ne hamileyim diye sevinin ne de değilim diye üzülün. Bir süre daha bekleyin. Allah gönlünüze göre versin.

Amin insallah. Geç döllenme mi olmuş oluyor. Aynen öyle 2gün kahverengi lekeydi adet günüm de kendimi sildiğim zaman o pembemsiyi gördüm olacagım diye hazırlık yaptım adet olmadım ve hala olMadım .bir hafta sonra bta testini yenilim mi sizce

Düzensiz bie regl döngünüz varsa geç döllenme olabilir, ve bu sebeple şuan testler negatif çıkabilir. Benim akrabam ara kanamadan 14 gün sonra gebe olduğunu öğrendi. Olabilitesi muhakkak var.

Düzensiz bie regl döngünüz varsa geç döllenme olabilir, ve bu sebeple şuan testler negatif çıkabilir. Benim akrabam ara kanamadan 14 gün sonra gebe olduğunu öğrendi. Olabilitesi muhakkak var.
AY ağzınız bal yesin İnşallah beklim bir hafta daha testleri yenileyeyim pembe akıntı sebeplerine de baktım Google dan bi blog Ümit var derlenmesi diğeri yok diyor. Hayırlısı tabiki de ama artık olsun istiyorum

ben kanamadan 3 hafta sonra yaptırdım negatifti, bir sonraki olmam gereken tarihte geçti ve bel ve kasık ağrılarım vardı öyle gittim doktora 6 haftalıkmış gittiğimde yani 2. ayda hamile kalmışım. Öncesinde bişey yoktu. Dediğim gibi ilk ay eşimde yanımda yoktu yani hiç ihtimal yoktu zaten. Sonraki ay nasip kısmet oldu.Doktor da bir açıklama yapamadı. Şimdi bebişimizi bekliyoruz. Bu ay denemeler yapın. Şuan bir gebelik olmayabilir, ama olması için çalışmalara devam

Çöke sevindim kucağınıza almak nasip olsun insallah canım benim. Bende idrar yaptım negatif kanda negatif çıkınca üzüldüm ama yenilicem o testi insallah benimde sizin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…