Kan testi yanılır mı sizce

Ve benimse eşim bu ay fazla yoktu yanımda

Burda boyle bir konu vardi. Orda birinin boyle bir yorumu vardi. 3 aylik falan olmus bebek daha kanda, idrarda ve ultrasonda gorulmemis gebeliği. Bu tarz bir sey anlatmisti ben de cok sasirmistim. Gizli gebelik diye bir sey sanirim oyle diyorlardi. Ama bence cok endise etme. Bele bir kac gun daha. Gebelik varsa testte de cikar kanda da.

Kanama olup direk kan testi yaptıysanız belki çıkmayabilir. Yerleşme kanamasıysa ama bilemedim de yanıltmak ve ümit vermek istemem.
Hayırlısı olsun hakkınızda

Kanama olup direk kan testi yaptıysanız belki çıkmayabilir. Yerleşme kanamasıysa ama bilemedim de yanıltmak ve ümit vermek istemem.
Hayırlısı olsun hakkınızda
Evet kanamayı görüp doktora kostum direk. ümitleniyorum gerçekten 6 yıllık evliyim ilk kez böyle adetime pembe ara kanama denk geldi

Ve benimse eşim bu ay fazla yoktu yanımda
Şuan rahim kalınlığı gebeliğe hazır durumda adet olup atmadığınız için , ihtimal artıyor sanırım bu durumda. yeni yumurta büyüyüp döllenmeye hazır olunca hamilelik kolayca gerçekleşecektir.

Benim arkadaşımın 9 gün adeti gecikmişti gittik kan testi yaptirdik negatif çıktı üzüldü bayagi

Sonra
1 hafta daha bekledi gittik eczaneden test aldık bide ne görelim çift çizgi çok şaşırdık kanda çıkmayan idrar testinde çıkmış tı ögün eşiyle doktora gittiler bebek 7 haftalikmiş kalp atışını duymuşlar direkt

Bence 1 hafta sonra tekrar yaptır kan testini

Pembe akıntinda İmplantasyon (tutunma kanı )olabilir.

Bebek istiyorsanız inşallah alametler gebelik yönündedir. Ama sadece gebelik için düşünmeyin doktora gidin derim. Allah korusun bu tarz kanamalar kist gibi şeylerdende kaynaklanıyor olabilir heleki adet düzensizliğinide düşünürsek.

Nasıl sonradan oluyor anlayamadım orayı. 2015 yılında ben 2016da düşürdüm daha da olmadı sonrasında

Şimdi düşük yapan arkadaşlarım 1-1,5 yıl sonra bebek sahibi oldular. Düşükten hemen sonra biraz vücut toplaması gerekiyor ya.. Siz de farklı bir durum olabilir. İyi bir doktora muayene olursanız çözülür inş.
Bu arada acilde gebelik testi yapılıyor mu diye sorduğum için fotoğraf atmışsınız. Sanırım yanlış anladınız, inanmadığım için sormadım. Gebelikle hiç işim olmadığı için gebelik testlerinin nerde yapıldığı konusunda bilgim yoktu. Acilde sonuçta adı üstünde acil durumlara bakılır, o yüzden şaşırdım gebelik testine bakmalarına. Yoksa size inanmadığımdan sormadım yani, ileride ben de gebelik planlarına başlayacağımdan bilgi topluyorum sadece.

Bende de oluyor o stresten gecikiyor belki zamanı değildir Canım evet çok istiyoruz hamile kalmayı ama belki daha vakti vardır Canım kan testi yanılmaz bende senin gibiyim çok ümitlendirms kendini üzülürsün bende öyle yapıyordum ama artık takmıyorum

Elde değil ki üzülmemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…