Kan testı yaptırdım ve sonuc POZİTİF

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebi26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydınnnnnn ayy muhabbetlere bak neguzel yaaaaa
ebııııııı sende anne oldun artık canım yaa gozun aydın canım benım
yavrunu sıze bagıslasın rabbım saglıklı sıhhatlı olsun yavrucun
uzulme sutum gelmıyor dıye bak herkes senın cektıgını cekmıs canım
ınsallah bollasır stres yapma ıstırahat et bolbol ınsallah tez zamanda sutun bol olur
bırde bolbol su ıc canım

bir akrabam sütünün çoğalması için humana marka çay içiyor. emziren anneler diye yazıyor üstünde. birde limonatanın çok fayda ettiğini söylemişti.

sagolun kızlar dun aksam kızım cok agladı mama verdım doktor 30 demıstı ama ben 50 yaptım hepsını ıctı bısey olurmu dıye korkuyorum cok yemeye alısırmı yaada mamanın tokluguna alısırda memeyı bırakırsa dıye bıde kayınvalıdem mamayı hıc ıstemıor memeyı bırakır dıye habıre herkes benle ugrasıyo onu ye bunu ye dıye allahım sabır versın bana ınsallah dedıgınız gıbı benımde artar zamanla hem bebekle hem etrafla ugrasmak cok zorrr.....

ebicim canın ne istiyorsa onu ye..millete bakma sen,herkes herşeyi iyi bildiğini sanıyor.süt yapıcı şeylere biraz daha önem ver o kadar.mamaya alışmaz,bir öğün süt bir öğün mama şeklinde besle.sen sağmaya devam et ne kadar süt gelirsede ver.bebiş aç kalmasın o daha kötü.

ebi canım benimde kuzenimin çocuğu oldu sütü geç geldi ondan mamaya başlamıştı..fakat sütü geldikten sonra bebek annesini emmeye başladı..şimdi sütleri taşıyor ve bebişinde maşallahı var..sen takma milleti kafana...bende aynı durumdayım herkes bişey sölüyor...beni bana bıraksalar çok daha iyi olucak:))

canım yaa logusalıkta coook karısan oluyo ben bazen kendımı sorguluyorum kotu bı annemıyım dıye bazen uyumuyo ıcımden uyu artık dıye yalvarıyorum mecalım kalmıyo sonra uzuluyorum öle dusunuyorum dıye offffff
cok zor yaaa...

ebıcım canım sen kotu anne degılsın
tabıkı cevrenın etkısıyle psıkolojın bozuluıyor canım yaa
sıkmamaya calıs kendını dınler gıbı yao dınleme bosver yaaaaaaaa sen sımdı once yavrunu sonra kocanı ve kendını dusun canım
sutun tabıkı gelır
sezeryanın etkısı oldugundan canım gec gelıyor bolbol sıvı tuket sıkılma
strestende sutun gelmez sonra ama

ebi bu sadece senin başına gelmiyor..yeni doğum yaptığın için bilmezsin diye düşünüyorlardır ondan karışıyorlardır...onlar desin sen yapma boşver nisamın dediği gibi...
bende kızımı hastaneden çıkatdıktan sonra milleti dinledim..kayınvalidem buzluktan verme sen sağ ver dedi,dinledim fakat dr.a gittiğimde buzluktakileri ve deyince artık bişey söleyemedi.
bazıları seni emsin uğraş dedi,uğraştım kızım kilo alamadı..artık bende pek takmıyorum..hiç bişey kızımdan önemli değil.kimsede bizim kadar düşünemez evladını diye düşünüyorum..şimdi kafama göre bazen sağıyorum,bazende buzluktakileri veriyorum,çok nadirde beni emiyor...
mama vermeye başladınmı canım?niye geceleri o kadar ağlıyorki??şimdiden başlıyorlar uğraştırmaya:))

ebi cnm gözün aydın....ben uzun zamandır giremiyorum nete..ancak vakit bulabildim...fazla yazamıycam kızım ağlıyo...öpüyorum hepinizi...

taze anneler bebişler tüm vaktimizi alıyor dimi kimse yok ortalıklarda......
ebicimm nasılsın,sütün arttımı bebiş nasıll.............bizim gaz sorunumuz başladı,gece 4 lere kadar arabayla dolaşıyoruz sokaklarda....inşallah sizde olmaz...yavrum gazı olunca cok ağlıyo,olmadığı zaman öyle mutlu ki gülücükler saçıyor...care bulmaya calışıyoruz...3 ay sürer diyor doktor...bakıcaz hayırlısı....öptümm...yaz bişeyler merak ediyorum seni..

selam kızlar..badem canım defnedede gaz problemleri başladı..ayağını sıcak tut..emziriyorsan sende..çünkü bizden süte ordanda bebeğe geçiyo...süt olsun diye hiç sevmediğim şeyleri bile yiyiyorum..artık ailece yemek yiyemiyoruz..birimiz bebekle ilgileniyo diğerimiz acele yiyiyo...uykusuz gecelerde var tabiii..ama buna şükür..kendinize iyi bakın....

justing aynen bizde öyleyiz...ben normalde cok yavas yemek yerim ama şuan hız rekorları kırıyorum ve dediğin gibi hiç beraber yemek yiyemiyoruz...geceleri hiç uykumuz yok çok aglıyo canım ya,bu gaz olayı olmasa cok mutlu,agu agu diye konusuyo ama 5 dk,öyle yani...ben corapsız terliksiz dolasmıyorum oğlumada 3 kat corap giydiriyorum,gaz yapacak hiç bişey yemiyorum ama yok hala gazlı...böyle büyüyecekler artık ne yapalım yeterki sağlıklı olsunlar dimi...onlar mutlu olunca bize yetiyor,insan uykuyu falan aramıyor...başka zaman olsa dayanamayız....
ebi nasıl acaba merak ediyorum,sütü geldimi...ebiiiiiii nerdesin canımm...

cıcı anneler neresınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ebı hılal justıng badem nerdesınız yaaaaaaaa
allahım bebeklerıyle ugrasmaktan vakıtlerı yokturkı
olsun cnalarım sız onlarla ugrasın onlar guzel ugras
allaahım ıyı gunler gostersın
ebıcım naptın emzırme ısını rahatladınızmı

cıcı anneler neresınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ebı hılal justıng badem nerdesınız yaaaaaaaa
allahım bebeklerıyle ugrasmaktan vakıtlerı yokturkı
olsun cnalarım sız onlarla ugrasın onlar guzel ugras
allaahım ıyı gunler gostersın
ebıcım naptın emzırme ısını rahatladınızmı

nisam evet canım yaa..bebekle uğraşmaktan nete giremiyorum...şuanda uyudu o yüzden girdim..ama benim gözümdende uyku akıyor...şimdi bende yatıcam...bu güzel uğraşları rabbim en yakın zamanda sanada göstersin canım..:Saruboceq:

kızlar hala duzen oturtmaya calısıyoruz bıgun cok guzel gıderken ertesı gun yıne sasırıyor napıcaz bılmıorum gunduz cok az uyuyor nasıl dayanıyo hıc anlamıyorum sutum geldı cok sukur ama sılıkon kullandıgım halde gogus uclarım yara oldu ezıyet oluyo bazen emzırmek ama gecıcek ınsallah zamanla alısıyoruz bırbırımıze masallah bebeklı anneler valla vakıt bulamıyorum hıccc ınternete sımdı bıde mısafırler sıkıstırıyo hıccc gıremıcem heralde allah yardımcımız olsun bebıslere saglık sıhhat versın....

Back
X