Kan testı yaptırdım ve sonuc POZİTİF

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebi26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dogru bı arastırılsın bakalım allah hayırlısını versın hakkında cok zor ama ıste bızım bebeklerımız bıraz ugrastırıyo bızı napalım onlar ıcın herseye deger...
justıng naptın dogum haftaya mı? badem sen nasılsın senın ne zaman hıc ugramıosun artık marakta bırakma beni....

ebi nasılsın canım,az kalmış doğuma.zaman ne çabuk geçiyor ya,daha dün gibi anatolia topiğinde paylaştığımız heyecanlar,bekleyişler..İnşallah sağlıklıca kavuşursun kızınaopuyorumnanaktan

sagol canım ınsallah...evet gercekten az kaldı yaklastıkca heyecan atvan yapıor.ne gunler gecırdık ıgneler transferler olcakmı soruları tahlıller derken cok sukur sımdı dogum ıcın gun sayıyorum :))
senın yaramazlar napıor nasıllar cok yoruyolar mı seni saglıkla buyut ogullarını ınsallah banada dua et hayırlısıyla atlatayım saglıkla alayım kızımı kucagıma...

ebıcım canım
bu tedavının herseyı cok pahalı yaa
hısteroskopı 1250 tl mıs
dusunebılıyonmu adım at para
hayırlsı canım mecbur yaptırıcam bende aklımda bırsey kalmasın dıyorum
bana dua et olurmu
hamıssın duan daha cok kabul olur canım
senın dogum nezman sımdı de bakam

Hadi Hayırlısı olsun bakalım:).benimkiler tam yaramaz,hele deniz öldürüyo bizi.şimdi bile ağlıyor babasının kucağında.

nısam allah yardımcın olsun canım devlette yaptıramıomusun sen cok pahalıymıs...hep aklımdasın canım ıns kabul olunan dualardan olur...benım suan dogumum 3 yada 4 eylul yanı haftaya benı unutmayın dua edın ıns kolayca olsun sonucta amelıyat...
fırdos olucak ookadar annesı onlar nazlı bebek kıymetlı bebek katlancaz artık tum yaramazlıklara allah canlarını sag etsın saglık sıhhat versın yeterki.seni ve ıkızlerı opuyorum kendıne ıyı bak..

ayyyyyyyyyyy ebı yaaaaaaaaa
kız haftaya yegenımız gelıyor heeeeeeeee
canım allah yardımcın olsun korkma rahat ol maya calıs
ınsallah saglıcakla kavusacaksın canım
duanda sendebenı unutma canım

sagol canım sakın olmaya calısıyorum ama heyecan basıyo tabiii....
bugun annemle bıraz odasını yerlestırdık kıyafetlerını yıkamaya basladık ama tabii bıtmedı yarında utulemeye baslıcam bıraz daha yerlestı sankı oda ınsallah hazırlanıyoruz yavas yavas...

kızlar yarın sabah 9.30 da sezeryana giriyorum...bana dua edin nolur...geçmişi okuyamadım...bir kaç eksik için eve uğradık...iki dak..bakayım dedim size...öpüyorum hepinizi...

sanırım bebeğini kollarına aldın canım,Hayırlı Olsun.Allah sağlık versin İnşallah.

justıng suan bebegını saglıkla kucagına almıs olmalısın ınsallah hersey yolunda gıtmıstır lutfen haber ver bana ınsallah doguma gıtmeden senden haber alabılırım.opuyorum senı bıze defneyle bırlıkte yaz olurmu???

Ebiiiiiiii......kızlaarrrrrr............
Artık bi oğlummmm varrrrrrr..............
Benim yaramaz aceleci çıktı.37+2 de yani cumartesi annesine merhaba dedi...kızlar 6 gündür anneyim....çok tatlı cok yakısıklı bir oğlum var...ebicimmm muhteşem bir duygu bu...allah hepimize yasatsın...3350 gr oldu...kuveze falan almadılar...epidural oldum oğlumun doğusunu izledim,babası kameraya aldı..muhtesemdi....yusuf hoca harika bir doktor,dikişleri vs.müthiş hemen ayağa kalktım...toplam 12 kilo almıştım 5 kilosu doğumda gitti...hersey harika cok mutluyuz,uykusuz geceler bile güzel.....allah hepinizi sağlıkla kurtarsın...cok vaktim olmuyor ama ilk fırsatta yine yazıcam..ebicim sen napıyosun tarih belli oldumu,canım sana söyleyeceğim en önemli sey eğer epidurel sezeryan olursan,sana yemek yiyebilirsin dedikleri andan itibaren cok fazla su iç...çünkü müthiş baş ağrısı yapabiliyor herkeste olmuyormuş ama sen yinede iç.bana söylemediler çok sıkıntı yasadım bas ağrısından.....öpüyorum seni....byyyyeeee....cokkkk mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bademcim tebrik ederim,çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün.bebişler tek tek gelmeye başladı,hadi ebicim sıra sende Hayırlısıyla:emir_bebek:

badem coook sevındım rabbım saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ıınsallah hayırlı evlat olsun ınsallah...bende senden ses cıkmayınca tahmın ettım ama merak edıyodum.masallah oglusuna kılosuda ıyıymıs aceleci yumurcak saglıkla gelmıs en önemlısı o...ıyı olmana sevındım canım bızde bugun tarıhı kesınlestırdık 6 eylul sabah 9 ınsallah benım sezeryanım olcak epıdural mı spınal mı karar vermedım sen memnunmusun epıduralden?tavsıyelerını ve deneyımlerını beklıorum canım bıraz korkmaya basladım :((
benım kızımda 3kg olmus doguma kadar 3400 olur dedı doktor bakalım ınsallah ama suyum azalmıs yıne salı ve cuma yıne gıtcem nst var pazartesıde dogum ınsallah benımde 9 gunum kalmıs oluyo bu durumda.sıra bende artık....justıng den de bı haber gelırse rahatca doguma gıtcem :))))

ayyyyyyyyyyyy ebıııııııııııı canım bebegın bayrama merhaba dıcek heeeeee canım
hadı bakalım dualarla gıt gel canım
allah yardımcınız olsun hepınızın korkma canım dahada guzel duygular yasıcaksın melegını kucagına alıcaksın canım

dıger arkadasada gozun aydın demek ısterım
allahım oglunun enguzel gunlerı yasamayı nasıp etsın

ebııııııııı bızede dua et emı dogum esnasında korkma opu gıbı dusun canım yaaaaaa
neden kokruyosun

nisam ınsallah bayrama kızım kucagımda gırıcem bakalım saglıkla gelsın mınıgım ınsallah...
ınsan korkuyo yaklastıkca ne bıleyım ıste opu dusundugumden kolay gecmıstı ınsallah buda öle olur.
bademmm napıosun bebıs nasıl zor oluyo mu bakmak yoruyomu seni yumurcak.sen epidural mi oldun spinalmi?memnun kaldınmı agrın falan nasıldı?bana bıraz anlatsana ben karar vermedim henuz.nasıldı yasadıkların?

Badem hayırlı olsun oğlun canım...seninki bizimkilerin abisi oldu desene...
Kızlar benimde herşey yolunda gitti..perşembe sabahı 9.20 de defnem dünyaya geldi...ama ben badem kadar cesaretli olamadım..genel anestezi oldum...dr um un eli çabuktu..9.25 te bayılmışım ...10.20 de odamdaydım..herşey çok güzeldi..kızım 3.400 ...boyu 50 cm..boynuna kordon dolanmış..iyiki erken oldu bebeğim...ama ebi sakın korkma canım..tadını çıkar o saatlerin..kızım herşeyi videoya almış..bebeğimin odaya getirilişini bugün videodan gözlerim yaşlı seyrettim...o kadar tatlıki..şuan habire emişiyoruz...geceler uykusuz tabii..ama herşeye değer...çok öpüyorum sizi..artık sık giremem nete...kendinize iyi bakın.....

justing canım hadi hayırlı olsun saglıklı guzel gunlerde buyut defneyi ınsallah masallah kılosu boyu ıyıymıs saglıkla aldın kızını kucagına darısı bana ınsallah...benımde gunum yaklastıkca heyecanım artıyo bakalım ınsallah bende sıkıntısız alırım kzımı kucagıma...tekrar gozun aydın analı babalı saglıkla buysun ınsallah defne...

Back
X