• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testı yaptırdım ve sonuc POZİTİF

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebi26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugun keseyı gormeye gıttık kesenın ıcınde 3.3mm boyunda bı bebegımız var.cok sukur bebısımı gordum.doktor gayet ıyı dedı kalp atımını bıle goruyorum dedı.3 hafta sonra tekrar gıtcez.demır ıceren bı vıtamın verdı ve jelı kes dedı.bebısımın ılk fotografını aldık ve ultrasonu cd ye cekıp verdıler.ıste böyle.allahım bozmasın mutlulugumu bebegımı korusun cok mutluyumm

gözün aydın canımm çok sevindimm..
haftaya bende inşş güzel haberle dönerim hastaneden...

gözün aydın canımm çok sevindimm..
haftaya bende inşş güzel haberle dönerim hastaneden...

hadı gozun aydın canım ınsallah bıgun bızlerde boyle yazarız cok sevınıyorum sızler boyle yazınca rabbım tamaına erdırır ınsallah

bugun keseyı gormeye gıttık kesenın ıcınde 3.3mm boyunda bı bebegımız var.cok sukur bebısımı gordum.doktor gayet ıyı dedı kalp atımını bıle goruyorum dedı.3 hafta sonra tekrar gıtcez.demır ıceren bı vıtamın verdı ve jelı kes dedı.bebısımın ılk fotografını aldık ve ultrasonu cd ye cekıp verdıler.ıste böyle.allahım bozmasın mutlulugumu bebegımı korusun cok mutluyumm

ayyyy çok sevindim canım benim.bende bugün gittim keseyi görmeye.çok şükür korkularım boşa çıktı.bebişimi gördüm.gayet iyi büyümüş dedi dr.RABBİME binlerce kez şükür.bende haftaya tekrar gidecem kalp atışını bende duyacam.ALLAH bebeklerimizi korusun.

canıımmmm çok sevindimmm..Allah ikimizede bir bebek nasip etti inşallah kucağımıza almayıda nasip eder canım cok sevindim..benimkide 3.8mm di..ayy canlarım benim aynı zamanda doğacak bebişlerimiz bakalım cinsiyetleri ne olacak....hadi hayırlısı gözün aydın canım...ben haftaya salı tekrar gidicem benim kanamam olduya randevuyu 2 hafta sonrasına vermişti...bakalım ne olacak yazarım yine....kendine dikkat canım bebişide üzme bak bide hergün 2 tane ceviz ye bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş canım ihmal etme.....opuyorumnanaktan

Canım çok sevindim,Allah kucağımızıda almayı nasip eder inşallah:))))))))))))):nazar:

ebi-26 gözün aydın kaçıncı hafta gittin doktora benim dün kan değerim 2202 çıktı konulalı 23 gün oldu banada yazarsanız sevinirim

cigdem32 canim senide tebrik ederim ALALH d´saglikli kucagna almayi nasip eder insallah

ben biraz önce konuştum pazartesi bekliyo yani 5.inci haftaya girerken son adet tarihim 14 idi.gel görürüz dedi.birde bende idrar yanması vardı onu söyledim bol ılık su iç ilaç vermiyim şimdiden dedi birde kasıklarımda biraz ağrı var sizde de oluyor mu

canım benım dun ılk gıdısımdı.kalp atımını bıle gordum dedı doktor beklemıomus ama ıyı dedı 3 hafta sonra bı daha gıtcem 9subatta vıtamın falan verdı.bıde kan tahlıllerı yaptırcam.bu konuda bısey bılen varmı?hamılelerın hepsıne yaptırıoruz dedı.ac olmam gerekıomu?badem sen yaptırdınmı?ay kac kısı aynı zamanda dogurcaz cok hos yaaaa kaydirigubbakcemile3

maşallah cnm...senin transfer tarihin neydi??kendi kaldığım tarihi hesap ediyorumda:))))

Aralık ayı uğurlu geldi bize,Allah tamamına erdirir inşallah.karnındanmı baktı canım?Kan tahlililni ben bilmiyorum bende salı gidicem tekrardan,ebi çizelgeyi eklesene sende...........

ebi doğum tarihi 17 eylül dedi bana...ama haftaya tam yaşını çıkarırız dedi...

benım transferım 25 aralıkta oldu.ben bı daha 3hafta sonra gıtcem hamıleler ıcın rutın bu kan testlerı dedı vajınal ultrasondu canım ama bırdahakıne heralde karından bakar.esım cızelgeyı ıstemıor ya

ya bız bıkere yazısıoduk burdan bırısı bende tup bebk ıstıorum ama dururumumuz yok falan yazmıstı bıde bayagı uzgundu.esım dıo kı sımdı onu koycaksın herkes gorcek olan var olmayan var dıo oyuzden koyma dedı

Back
X