- 26 Ağustos 2023
- 35
- 11
- 3
- 24
- Konu Sahibi Berfin blut
-
Bir hafta önce silik çıkan test bir hafta sonra tamamen net çizgi şeklinde çıkar her geçen gün silik çizgi daha belirginleşir çünkü devlet hastanesinde verdiyseniz düşer ancak özelse bazı özel hastaneler düşürmüyorlar medical parka gitmiştim bende düşmedi e nabıza arayıp öğrendimHanımlar:) benim 5 yıldır çocuğum olmuyor aşılama da yaptım 3 ay önce tutmadı over var bende bir hafta önce üç test yaptırdım hepsi silik ti dün de yaptım silik çıktı dün kan testi verdim daha çıkmadı sonucu genelde sabah saatlerinde e nabıza düşer e nabıza düşmemiş daha bu durumu yaşayan var mı sabah veripte hala re abızda görünmüyor
Bir hafta önce silik çıkan test bir hafta sonra tamamen net çizgi şeklinde çıkar her geçen gün silik çizgi daha belirginleşir çünkü devlet hastanesinde verdiyseniz düşer ancak özelse bazı özel hastaneler düşürmüyorlar medical parka gitmiştim bende düşmedi e nabıza arayıp öğrendim
Sonucu bilmem ama testlerin ciğerini sökmüssünüzHanımlar:) benim 5 yıldır çocuğum olmuyor aşılama da yaptım 3 ay önce tutmadı over var bende bir hafta önce üç test yaptırdım hepsi silik ti dün de yaptım silik çıktı dün kan testi verdim daha çıkmadı sonucu genelde sabah saatlerinde e nabıza düşer e nabıza düşmemiş daha bu durumu yaşayan var mı sabah veripte hala re abızda görünmüyor
He vallaSonucu bilmem ama testlerin ciğerini sökmüssünüz
He valla
Aile hekimi ise ertesi güne bırakabiliyorlar genelde akşam üstü düşüyor sisteme çalıştıkları labaratuvara bağlı malesefkiCanım ben aile hekiminde yaptım kan testi bana diyor aile hekimine daha ulaşılmamış
İnşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahAllah iyliğini versin valla.
İnşallah pozitiftir
Aksam 18.00 den sonra bakim benim 9 gbi baktigimda cikmisti e nabizda negatifti sonucum insallah sizin pozitiftirHanımlar:) benim 5 yıldır çocuğum olmuyor aşılama da yaptım 3 ay önce tutmadı over var bende bir hafta önce üç test yaptırdım hepsi silik ti dün de yaptım silik çıktı dün kan testi verdim daha çıkmadı sonucu genelde sabah saatlerinde e nabıza düşer e nabıza düşmemiş daha bu durumu yaşayan var mı sabah veripte hala re abızda görünmüyor
İnşallah canım çok teşekkür ederim alah kimsenin kucağını boş bırakmasınAksam 18.00 den sonra bakim benim 9 gbi baktigimda cikmisti e nabizda negatifti sonucum insallah sizin pozitiftir
Amin Rabbim tum isteyenlere saglikli evlatlar nasib etsinİnşallah canım çok teşekkür ederim alah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Çıktımı sonucunuzİnşallah canım çok teşekkür ederim alah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Yok hala çıkmadıÇıktımı sonucunuz
Araya haftasonu girdiği için düşmeyebilir. Büyük ihtimalle pazartesi sabahına düşerYok hala çıkmadı
Güzel haber olsun da beklemeye değerYok hala çıkmadı
Hala düşmemiş en nabıza beklemekteyim bendeAraya haftasonu girdiği için düşmeyebilir. Büyük ihtimalle pazartesi sabahına düşer
Değer tabiki ama çokk sabırsızım benGüzel haber olsun da beklemeye değer
Yarın sabah düşerHala düşmemiş en nabıza beklemekteyim bende
Çıktı kı sonuçDeğer tabiki ama çokk sabırsızım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?