• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testim lütfen bilenler baksın

• Konu Sahibi Konu Sahibi bfbf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bfbf

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2025
874
319
18
Selam hamileliğimde 7+4'teyim. Doktorum bir sürü kan testi istedi benden.

Sonuçlarımı atıcam size , doktoruma daha gitmedim. daha önce böyle hamilelik geçiren oldu mu doktorunuz neler söyledi

Eklentiler

• IMG_6842.webp
    IMG_6842.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 46
Aşkım negatif olanlar o hastalığı geçirmediğin anlamına geliyor pozitif olanlarda hastalığı geçirdiğin ve bağışıklığının olduğu anlamına geliyor. Hastalık dediğimde herhangi bir enfeksiyon olabilir yani bağışıklık durumuna bakıyorlar eğer daha önce geçirmediysen gebelikte yakalanma ve ağır geçirme durumu söz konusu ona bakıp ilerliyor doktorlarda. Sorun yok yani tahlillerinde

Aşkım negatif olanlar o hastalığı geçirmediğin anlamına geliyor pozitif olanlarda hastalığı geçirdiğin ve bağışıklığının olduğu anlamına geliyor. Hastalık dediğimde herhangi bir enfeksiyon olabilir yani bağışıklık durumuna bakıyorlar eğer daha önce geçirmediysen gebelikte yakalanma ve ağır geçirme durumu söz konusu ona bakıp ilerliyor doktorlarda. Sorun yok yani tahlillerinde
ay çok teşekkür ederiiim rahatlattın beni , ben de öyle biliyodum ama değerleri yüksek görünce acaba bebişte de bişey var mıdır diye düşündüm🙈

Selam hamileliğimde 7+4'teyim. Doktorum bir sürü kan testi istedi benden.

Sonuçlarımı atıcam size , doktoruma daha gitmedim. daha önce böyle hamilelik geçiren oldu mu doktorunuz neler söyledi
Merhaba sonuçların iyi ama toksoplazma bağışıklığın yok diyor
Yani senin dikkat etmen gerek diye biliyorum araştır internetten istiyorsan ama işte kedi pisliğini ellememek gibi veya çiğ et yemememeye dikkat etmen gerekir sen yine bı araştır yada doktoruna sor genel olarak hepsi iyi bu sonucunda iyi ama dikkat etmen gerekir bağışıklığın yokmuş söylediklerimi araştırıp Sorman gerekir benim kendimce bildiğim bilgi

Merhaba sonuçların iyi ama toksoplazma bağışıklığın yok diyor
Yani senin dikkat etmen gerek diye biliyorum araştır internetten istiyorsan ama işte kedi pisliğini ellememek gibi veya çiğ et yemememeye dikkat etmen gerekir sen yine bı araştır yada doktoruna sor genel olarak hepsi iyi bu sonucunda iyi ama dikkat etmen gerekir bağışıklığın yokmuş söylediklerimi araştırıp Sorman gerekir benim kendimce bildiğim bilgi
teşekkür ederim evet araştırdım, zaten hijyene dikkat ediyodum artık daha da ederim 🙏

Back
X