- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi redappleee
-
Merhaba sonuc ne Acaba yunurtlamadan kaç gün sonra negatif gördünüz kandaKızlar selam. Bata 5 gün varken kaç testi yaptırdım arkadaşımın ısrarı üzerine ve negatif çıktı böyle kanda negatif çıkıp sonra pozitif olan var mı erken yaptırdığım için negatif çıkmış olabilir mi sonra pozitife döner mi sizce ?
Bugün adet günüm ama olmadım henüz yumurtlamadan 10 gün sonra gördüm ama yumurtlama testi yapmadım tam bilmiyorum gününü uygulamadan bakıyorumMerhaba sonuc ne Acaba yunurtlamadan kaç gün sonra negatif gördünüz kanda
İnşallahAdet gününüzün geçmesini bekleyin , sonrasında test yapın o zaman daha net sonuç alırsınız
Banada haber edin lütfen bende adete 7 vün varken yaptırdım 2.0 cktıBugün adet günüm ama olmadım henüz yumurtlamadan 10 gün sonra gördüm ama yumurtlama testi yapmadım tam bilmiyorum gününü uygulamadan bakıyorum
Benim sıfır küsür çıktı ya yarın adet günüm bakalım olacak mıyımBanada haber edin lütfen bende adete 7 vün varken yaptırdım 2.0 cktı
Belkide gec yumurtlama vs ola bilir Umarıç vardırBenim sıfır küsür çıktı ya yarın adet günüm bakalım olacak mıyım
Canm test yaptım bakarmısınİnşallah
Çok silik görüyorum sanki yA sen gördün mü gerçekte daha net belli olur kamerada gözükmüyor çokCanm test yaptım bakarmısın
Yokki onda cıkcağını sanmam kaseti yarn yapaym vidyo yüklenemedi arkadaşa atdm vidyo daha netKaset test varsa ondan dene elinde varsa
Vidyo denedm bidaha yarn kaset alıp yapa bilirimm amaKaset test varsa ondan dene elinde varsa
Evet. Adetten kac gun once yaptirmistim hatirlamiyorim ama negatif cikmisti. Sonra 39+5te dogurdum onu :)Kızlar selam. Bata 5 gün varken kaç testi yaptırdım arkadaşımın ısrarı üzerine ve negatif çıktı böyle kanda negatif çıkıp sonra pozitif olan var mı erken yaptırdığım için negatif çıkmış olabilir mi sonra pozitife döner mi sizce ?
Bence var gibi ben transferimin beşinci gün akşamı böyle görmüştüm o testte 2 saate kıl gini çizgi olur iki gun sonra sabah ilk idrarla tekrar yapın dahada netleşir bence inşallah vardırCanm test yaptım bakarmısın
Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin yarn kaset veya başka erkem gebelik testi yaparç bunda şikayet cokmuş silik cıkarıyomuşBence var gibi ben transferimin beşinci gün akşamı böyle görmüştüm o testte 2 saate kıl gini çizgi olur iki gun sonra sabah ilk idrarla tekrar yapın dahada netleşir bence inşallah vardır
Çok teşekkür ederim Allahım isteyen herkese nasip etsin banada hayırla sağlıkla kucağıma almayıAllahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin yarn kaset veya başka erkem gebelik testi yaparç bunda şikayet cokmuş silik cıkarıyomuş
Ama dün bundan yaptım hic yoktu testi atmadm bakalm cizgi siz dediğiniz gbi olurmu
İnşallah yaaa dün kan verdm 2.0 dı yani ondan acaba yalanmı diye başka yaparm diye düşündüm ben yine habür ederim Teşekkür ederimÇok teşekkür ederim Allahım isteyen herkese nasip etsin banada hayırla sağlıkla kucağıma almayıbende bu kadar bile çizgi yoktu ilk 5 dakikada sağa sola havaya kaldırınca gözüken hayali bişey vardı yarım saate böyle oldu iki saate kıl gibi çizgi oldu iki gün sonra sabah ilk idrarla yaptım şak diye çıktı ilk bir dakikada çok şükür. varsa eğer şu an betan düşüktür yarına yada ertesi güne kadar sabret bakalım hakkında hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?