Kan testim negatif:(

sagol canim amin cumlemize insallah seninde olur, falcilarin dediklerini bazen cikiyor senin misafirin gelmieyecek mi yarin dinlensene

sagol canim amin cumlemize insallah seninde olur, falcilarin dediklerini bazen cikiyor senin misafirin gelmieyecek mi yarin dinlensene

gelcek canım hemde sabah 10 da ama uykum gelmiyo bugun okadar çok uyudum ki:) uykum gelmio şimdide sen nerelisin ben manisa salihlide oturuyorum adımda nilgün

leyla ben cok ruya goruyorum hatta benle ilgili baskalarida ruya goruyor ama sonuc hep negatif ruyayla olacak is degil

anlasildi sende cocuk istiyorsun kiz ole deme ruyalar cikiyor benim ruyalarimin cogu cikar valla ... sen galiba kafaya cok takiyorsun hamileligi cevrende takiyordur ki hep seni hamile goruyorlar

anlasildi sende cocuk istiyorsun kiz ole deme ruyalar cikiyor benim ruyalarimin cogu cikar valla ... sen galiba kafaya cok takiyorsun hamileligi cevrende takiyordur ki hep seni hamile goruyorlar

canim benimde bazen ruyalarim cikiyor dedigin gibi kafama cok takiyorum bir kere bir ruya gordum yine bebekle ilgili cok etkilenmistim gercek gibiydi bide ben ruyalardan cabuk etkileniyorum evet cevremde takiyor galiba ALLAH HERSEYIN HAYIRLISINI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

sağol canım bende iyiyim ne olsun valla aynıyım hala bugun kipriklerim top top olmuş kocam öle diyo birde göğüslerimdeki damarlar belirginleşmiş bugunluk gelişmeler öle yada bize öle geliyo canım kaptırdık sanki biraz:)

ah cnm benim bukadar mı aynı durunda oluruz brnim bugun 40.gun bi kac defa test yaptım negatif dun yaptım 2.çizgi bi saat sonra çıktı ki 30 dk sonra dikkate almayın dio yarın doktoruma gidicem bakalım kanda ne çıkıcak

birde leylacım gögüsuçlarım da yumuşama var sanki ben mi öle görüyom acaba bu ne demek canım böle kahverenki kısım yumuşamış gibi???

son adetinden 40. gün mü adet gününü 40 gün mü geçti? birde 2.cizgi tam mı çıktı silik mi?

son adetinden 40. gün mü adet gününü 40 gün mü geçti? birde 2.cizgi tam mı çıktı silik mi?

son adetim den beri 40.gun 12 gun gecmiş yani silikti çizgide araştırdım idrar kuruyuncada oluyomuş umut verici bişey yok yani sen nezaman gitcen doktora erken yapmışın testi gec döllenme olabilir bence

son adetim den beri 40.gun 12 gun gecmiş yani silikti çizgide araştırdım idrar kuruyuncada oluyomuş umut verici bişey yok yani sen nezaman gitcen doktora erken yapmışın testi gec döllenme olabilir bence

canım nasipse bugun 10.gün oluyo 15 e tamamlıcam öle gidecem tekrr doktora ilk gittiğimde adet sökücü verdi bende istemedim çünkü bu benim ilk gecikmem hayatımdaki ilk gecikmem sen nekadar zamandır deniyosun başından neler geçti hepimiz birbirimize örneğiz ya ondan soruyom canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…