ay ay ay tam yemelik olmuş o maşşallah allahım bağışlasın hayırlı bi evlat olsun anasına babasına inş. (inş. benimde olsun) normalde biliyon mu fala falan inanmam ben hiç 2 ay önce falan kuaföre gittim orda beklerken bi bayan herkese fal bakıo falan dedim bana bak kız dedim hadi kapa dedi kapadım şaşırtıcı şeyler söledi hayatımdaki şeyler hepside ve ummadığın anda 3 vakte kadar hamile kalacaksın görünmüyo ama içime doğan oğlun olacak demişti adetim gecikince aklıma o geliyo hep işte fala inanma falsızda kalma işimiz fallarda:)
sagol canim amin cumlemize insallah seninde olur, falcilarin dediklerini bazen cikiyor senin misafirin gelmieyecek mi yarin dinlensene
sen hic ruya felan gordunmu bu son gunlerde
leyla ben cok ruya goruyorum hatta benle ilgili baskalarida ruya goruyor ama sonuc hep negatif ruyayla olacak is degil
anlasildi sende cocuk istiyorsun kiz ole deme ruyalar cikiyor benim ruyalarimin cogu cikar valla ... sen galiba kafaya cok takiyorsun hamileligi cevrende takiyordur ki hep seni hamile goruyorlar
amin cumlemize zanil hanimcim beni meraktan catlatiyorsun valla 4 gozle bolebekliyorum sonucu
sağol canım bende iyiyim ne olsun valla aynıyım hala bugun kipriklerim top top olmuş kocam öle diyo birde göğüslerimdeki damarlar belirginleşmiş bugunluk gelişmeler öle yada bize öle geliyo canım kaptırdık sanki biraz:)
ah cnm benim bukadar mı aynı durunda oluruz brnim bugun 40.gun bi kac defa test yaptım negatif dun yaptım 2.çizgi bi saat sonra çıktı ki 30 dk sonra dikkate almayın dio yarın doktoruma gidicem bakalım kanda ne çıkıcak
son adetinden 40. gün mü adet gününü 40 gün mü geçti? birde 2.cizgi tam mı çıktı silik mi?
birde leylacım gögüsuçlarım da yumuşama var sanki ben mi öle görüyom acaba bu ne demek canım böle kahverenki kısım yumuşamış gibi???
son adetim den beri 40.gun 12 gun gecmiş yani silikti çizgide araştırdım idrar kuruyuncada oluyomuş umut verici bişey yok yani sen nezaman gitcen doktora erken yapmışın testi gec döllenme olabilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?