kan testimin sonucu pozitif...........hamileyimmmmmm

deryahmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
195
4
96
İstanbul
kızlar sonucumu biraz önce aldım.12.gün 181 değer çıktı.normal mi.bugün hafif lekelenmeler oldu.....Dualarım tüm isteyenlere......değer için bilgi verirseniz sevinirim. Tek mi çift mi acaba....olumunekankayizsmile

tebrikler canım sağlıcakla kucağınada alırsın inş.darısı bizlerin başına
değerin tek gibi ama kesin birşey söyleyemem tabiki canım

çok güzel bir haber deryahmet tebrikler değerin çok güzel tek gibi duruyor ama hiiiiç belli olmaz tabi allah sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almanızı nasip etsin

maşallah allah tamamına erdirsin

bütün dilekleriniz için herkeze binlerce tşk.ler. Darısı bekleyenlerin başına zor bir süreç inş.bende 9 ay taşıyabilirim.....

canımmm hayırlı uğurlu olsun böyle güzel haberler moral oluyor, sana 9 ay süper bir hamilelik diliyorum, hamileliğinin tadını çıkara çıkara yaşarsın inşallah... hiç sorunsuz... :ecrin_bebek:
bu 12 günlük dönemde ne gibi belirtiler yaşadın... benim de 10 günüm...

badenur inan hiç belirtim yoktu.sadece karın ve kasık ağrıları oldu. Onlarda hafif yalnız bugün karın ağrım fazla adet olacak gibi....onun dışında hiç belirtim olmadı.. Ve kendimi hiç kasmadım......her istediğimi yaptım.ilkinde yerimden kıpırdamıyordum. Olmadı bunda hiç transfer yaptırmamış gibiydim. oldu.bakalım inş. sonunu getirebilirim. Sen bugün idrar testi yapabilirisn. Ben 10.günü idrar testi yaptım çift çizgi çıktı..

hayırlı olsun canım.inş sağlıkla sıhhatle kucağına da alırsın.darısı bizim başımıza..tek gibi ama yine de belli olmaz...değerin çok güzel tebriklerrrrrr

Rabbim elinde gostersin derya ahmet cok sevindim bende yarin basliyorum ilk igneme ilk denemem gobekten yapicam hayirlisi ise versin Rabbim elimden geleni yaptiktan sonra gelmeyenler icin Rabbim kabullenme gucu versin hepimize olumsuzluklari ve zorluklari arkamiza atip yeni baslayislar yeni umutlar icin ve bilelimki Rabbim ondan daha cok istememiz ona daha cok yalvarmamiz daha cok yakinlasmamiz icin geciktirirmis verecegi nimetleri bazen

sağol canım, bir gün daha bekleyip yarın idrar testi yaparım. doktor bana 13. gün kan testini yaparsın demişti... biraz geç gelişen embriyo benimki... senin güzel hamilelik haberlerinle moral bulucaz... sevgiler...

tebrıkler canım degerın guzel tek gıbı gorunuyo ama katladıgı degerler önemli belli olmaz yani saglıkla 9 ay gecırmen dılegıyle

Hayırlı olsun...Allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın...darısı ısteyen herkese ınsallhhhhhhh..

Son düzenleme:
Derya kardeşim hayırlı uğurlu olsun, allah kucağına almayı nasip etsin. Dondurulmuşlarla denemiştin diye hatırlıyorum. Bana umut oldun. Mesleğimiz aynı, tedavimizin seyri de benziyor, benim adıma inşallah sonu da seninkiyle aynı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…