Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canim daha tup bebege baslamadim ama sanki baslamisim da sonucu olumsuz almisim gb senin yerine koydum kendimi, derinden cok etkilendim ama Insallah bir sonraki tup bebege gerek kalmadan dogal hamile kalirsin diye dua ettim, eger tup bebek sartsa da o para hic ummadigin yerden kolayca, gelir Insallah ve son tedavinle bize mujdeni verirsin.
ne olur cok uzme kendini her seyden ote canimiz sagolsun, yurekten inanalim hepilmiz anne olacagiz Allah'in izniyle.
ay canim sagol inanirmisin mesajini gormeden once "ne kadar zor isimiz elimizde bir degnek olsa tum burdaki arkadaslarin en saglikli hamileliklere kavusmasini saglayabilsek"diye dusunup herkese dua ettim, aglamak uzereyken mesajini gordum. sanki yanimdaymissin gb anlamissin sagol canim. nevincim bir de ben bu ay dogum yapacaktim iki arkadas hamile kaldik diger arkadasim cok sukur kavustu yavrusuna onu ogrendim bugun, cok duygusallastim(
guclu olucaz kizlar olmak zorundayiz, basladigimda bana da hatirlatin bunu lutfen