Chek Sebebi neydi ki? Kayıtlı Üye 14 Ekim 2012 5.702 12.335 498 24 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chek #1 Bayanlar benim iğne fobim var( Bu iğne sanırım kalçadan oluyormuş, çok ağır bi iğne mi Çok can yakıyor mu,
Bayanlar benim iğne fobim var( Bu iğne sanırım kalçadan oluyormuş, çok ağır bi iğne mi Çok can yakıyor mu,
Luckylover Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Eylül 2012 1.402 689 123 24 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chek #2 Chek .!.: Bayanlar benim iğne fobim var( Bu iğne sanırım kalçadan oluyormuş, çok ağır bi iğne mi Çok can yakıyor mu, Genişletmek için tıkla... Chek kastan yapılan bir iğne. Eğer kalcadan yapılması senin için sorunsa bacaktan yaptır. Arkadaşıma bacağından yapılmıştı
Chek .!.: Bayanlar benim iğne fobim var( Bu iğne sanırım kalçadan oluyormuş, çok ağır bi iğne mi Çok can yakıyor mu, Genişletmek için tıkla... Chek kastan yapılan bir iğne. Eğer kalcadan yapılması senin için sorunsa bacaktan yaptır. Arkadaşıma bacağından yapılmıştı
Chek Sebebi neydi ki? Kayıtlı Üye 14 Ekim 2012 5.702 12.335 498 24 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chek #3 LuckyLover .!.: Chek kastan yapılan bir iğne. Eğer kalcadan yapılması senin için sorunsa bacaktan yaptır. Arkadaşıma bacağından yapılmıştı Genişletmek için tıkla... Yok canım bayılırım bacaktan yapılırsa:)) Kötü anılarım var bacaktan yapılan iğneyle
LuckyLover .!.: Chek kastan yapılan bir iğne. Eğer kalcadan yapılması senin için sorunsa bacaktan yaptır. Arkadaşıma bacağından yapılmıştı Genişletmek için tıkla... Yok canım bayılırım bacaktan yapılırsa:)) Kötü anılarım var bacaktan yapılan iğneyle
blackpearl92 Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2015 640 432 133 24 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chek #4 Acitmiyor bende oldum kalcadan yapilior gobus ustune yatmak zorluyor sadece baska bir zorlugu yok
Luckylover Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Eylül 2012 1.402 689 123 24 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chek #5 Chek .!.: Yok canım bayılırım bacaktan yapılırsa:)) Kötü anılarım var bacaktan yapılan iğneyle Genişletmek için tıkla... O iğneden kaçış yok Chek yapılacak ayilsan da bayilsan da
Chek .!.: Yok canım bayılırım bacaktan yapılırsa:)) Kötü anılarım var bacaktan yapılan iğneyle Genişletmek için tıkla... O iğneden kaçış yok Chek yapılacak ayilsan da bayilsan da
Chek Sebebi neydi ki? Kayıtlı Üye 14 Ekim 2012 5.702 12.335 498 24 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chek #6 LuckyLover .!.: O iğneden kaçış yok Chek yapılacak ayilsan da bayilsan da Genişletmek için tıkla... Le neden hiç kocaya iğne falan yapılmıyor bu bari ona yapılsaydı
LuckyLover .!.: O iğneden kaçış yok Chek yapılacak ayilsan da bayilsan da Genişletmek için tıkla... Le neden hiç kocaya iğne falan yapılmıyor bu bari ona yapılsaydı
Luckylover Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Eylül 2012 1.402 689 123 24 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chek #7 Chek .!.: Le neden hiç kocaya iğne falan yapılmıyor bu bari ona yapılsaydı Genişletmek için tıkla... kan verirken dedim senden alacaklarmis yapma be diyo doğuran biziz napalım katlanicaz
Chek .!.: Le neden hiç kocaya iğne falan yapılmıyor bu bari ona yapılsaydı Genişletmek için tıkla... kan verirken dedim senden alacaklarmis yapma be diyo doğuran biziz napalım katlanicaz
cimcimesevilay canım oğlumm Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2014 4.149 3.204 178 24 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chek #8 Chek .!.: Bayanlar benim iğne fobim var( Bu iğne sanırım kalçadan oluyormuş, çok ağır bi iğne mi Çok can yakıyor mu, Genişletmek için tıkla... Cnm bende geçen hafta doğum yaptım kan uyuşmazlığımız oldu banada kalçadan o iğneyi yaptılar hiç hissetmedim ki sonradan da bi ağrısu olmadı bende çok korkarım iğneden ama hiç bişe olmadı korkma
Chek .!.: Bayanlar benim iğne fobim var( Bu iğne sanırım kalçadan oluyormuş, çok ağır bi iğne mi Çok can yakıyor mu, Genişletmek için tıkla... Cnm bende geçen hafta doğum yaptım kan uyuşmazlığımız oldu banada kalçadan o iğneyi yaptılar hiç hissetmedim ki sonradan da bi ağrısu olmadı bende çok korkarım iğneden ama hiç bişe olmadı korkma
Chek Sebebi neydi ki? Kayıtlı Üye 14 Ekim 2012 5.702 12.335 498 25 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chek #9 LuckyLover .!.: kan verirken dedim senden alacaklarmis yapma be diyo doğuran biziz napalım katlanicaz Genişletmek için tıkla... Canım benim ayın 13ünde yapılacak iğne koldan yapılacakmış Hemde tetanos aşımla aynı gün :) Biri bi koldan diğeri diğer koldan dedi doktor
LuckyLover .!.: kan verirken dedim senden alacaklarmis yapma be diyo doğuran biziz napalım katlanicaz Genişletmek için tıkla... Canım benim ayın 13ünde yapılacak iğne koldan yapılacakmış Hemde tetanos aşımla aynı gün :) Biri bi koldan diğeri diğer koldan dedi doktor
Luckylover Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Eylül 2012 1.402 689 123 25 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chek #10 Chek .!.: Canım benim ayın 13ünde yapılacak iğne koldan yapılacakmış Hemde tetanos aşımla aynı gün :) Biri bi koldan diğeri diğer koldan dedi doktor Genişletmek için tıkla... Hadi ikisini bir arada atlatacaksin inşallah :)
Chek .!.: Canım benim ayın 13ünde yapılacak iğne koldan yapılacakmış Hemde tetanos aşımla aynı gün :) Biri bi koldan diğeri diğer koldan dedi doktor Genişletmek için tıkla... Hadi ikisini bir arada atlatacaksin inşallah :)
Chek Sebebi neydi ki? Kayıtlı Üye 14 Ekim 2012 5.702 12.335 498 25 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chek #11 LuckyLover .!.: Hadi ikisini bir arada atlatacaksin inşallah :) Genişletmek için tıkla... İnşallah bakalım nasıl olacak
LuckyLover .!.: Hadi ikisini bir arada atlatacaksin inşallah :) Genişletmek için tıkla... İnşallah bakalım nasıl olacak
Luckylover Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Eylül 2012 1.402 689 123 25 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chek #12 Chek .!.: İnşallah bakalım nasıl olacak Genişletmek için tıkla... Ben 2.doz tetenoz da hiç hissetmedim neredeyse tabi kendimi öyle bir kasmisim ki :)) acı da ağrı da olmadı :)
Chek .!.: İnşallah bakalım nasıl olacak Genişletmek için tıkla... Ben 2.doz tetenoz da hiç hissetmedim neredeyse tabi kendimi öyle bir kasmisim ki :)) acı da ağrı da olmadı :)
Chek Sebebi neydi ki? Kayıtlı Üye 14 Ekim 2012 5.702 12.335 498 25 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chek #13 LuckyLover .!.: Ben 2.doz tetenoz da hiç hissetmedim neredeyse tabi kendimi öyle bir kasmisim ki :)) acı da ağrı da olmadı :) Genişletmek için tıkla... Benimde 1 de yapılırken acımadı ertesi gün biraz ağrım oldu :)) 2. belki daha hafif geçer:)
LuckyLover .!.: Ben 2.doz tetenoz da hiç hissetmedim neredeyse tabi kendimi öyle bir kasmisim ki :)) acı da ağrı da olmadı :) Genişletmek için tıkla... Benimde 1 de yapılırken acımadı ertesi gün biraz ağrım oldu :)) 2. belki daha hafif geçer:)
Luckylover Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Eylül 2012 1.402 689 123 25 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chek #14 Chek .!.: Benimde 1 de yapılırken acımadı ertesi gün biraz ağrım oldu :)) 2. belki daha hafif geçer:) Genişletmek için tıkla... Evet mutlaka daha hafif geçecektir rahat ol biraz rahatla :)
Chek .!.: Benimde 1 de yapılırken acımadı ertesi gün biraz ağrım oldu :)) 2. belki daha hafif geçer:) Genişletmek için tıkla... Evet mutlaka daha hafif geçecektir rahat ol biraz rahatla :)