canım ağustos topiğinden hatırlarsın belki beni.. neyse bu konuda bir fikrim yok ama inan çok üzüldüm ve naçizane fikrim şu; memleketteki dr un dediklerini sıralamışsın ve bu sonlardan biri beni bekliyor demişsin... bir kere öncelikle başka dr lara da gitmelisin Allah korusun dedikleri doğruysa bile en doğru yapılması gerekenleri yine konunun uzmanı olan dr lardan öğrenmelisin... Allah işini rast getirsin canım... bebeğini ve seni korusun...
canım önceki mesajımı yazdıktan sonra aklıma geldi benim en yakın arkadaşım 2 yıl önce ikizlerini doğurdu ve arkadaşımın kızları da rh negatif doğdu doğar doğmaz hemen iğne yapıldı hiç bir sorun çıkmadı.. nette de var örnekleri,iğne için süre doğumdan sonra 72 saatmiş sanırım.. yarın dr un dedikleri inşallah olumlu olur ve güzel haberlerle gelirsin inşallah.. lütfen sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun canım...evet canım hatırlıyorum seni yarın doktora gideceğim inşallah hiç bir sorun yaşamadan bebeğimi kucağıma alabilirim ilk günden beri sürekli sorunlu gebeliğim çok korkuyorum bebeğime kavuşamamaktan
canım önceki mesajımı yazdıktan sonra aklıma geldi benim en yakın arkadaşım 2 yıl önce ikizlerini doğurdu ve arkadaşımın kızları da rh negatif doğdu doğar doğmaz hemen iğne yapıldı hiç bir sorun çıkmadı.. nette de var örnekleri,iğne için süre doğumdan sonra 72 saatmiş sanırım.. yarın dr un dedikleri inşallah olumlu olur ve güzel haberlerle gelirsin inşallah.. lütfen sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun canım...
Tatlım yeni gördüm konuyu lütfen kötü şeyler düşünme olur mu?
Mutlaka böyle olacak bunlardan biri olur diye düşünme,benim bilgim yok ama sen mutlaka araştırmışsındır nedir diye
Ama lütfen uzman bi doktora daha görün mutlaka canım.Doktorun söylediklerinin hiçbiri olmicak allahın izniyle sağlıkla alcan bebeğini kucağına...
Üzmesinler benim prensesimi
canım yarın 3lü testimi yaptırmaya gideceğim birde doktorla konuşacağım gerekiyorsa bir riskli gebelik uzmanı bulup onunla devam edeceğim
okadar çok üzülüyorumki bebeğimle bugünlere sıkıntılı bir şekilde geldik nolur bundan sonrası kolay olsun
Evet canım biliyorum ilk günlerimizde kanamalarımız oldu,sonra bulantıların oldu zor günler geçirdin ama bak bu günlere geldin.
Şimdi de herşey yolunda devam edicek hiç sıkma canını sen.
Riskli gebelik uzmanı anadolu yakasında araştırırız senin için eğer istersen,bi arkadaşımın 2 düşüğü olmuştu şimdi 2 doktor takip ediyo.
Güzel haberler vereceksin inanıyorum canım
Canım şimdi gördüm, konuyla ilgili bi bilgim yok ama sakın kötü şeyler düşünme.. Doktorlar kanun gereği olabilecek tüm olumsuzlukları söylüyorlar bize ama illaki onlardan biri olacak diye birşey yok... Muhakkak birden fazla doktora görün benim teyzemde de vardı kan uyuşmazlığı ona da doğumdan sonra bir iğne yapılmıştı hiç bişi olmamıştı şimdi kızı kocaman oldu... 2. gebelikte de hiç bir sorun yaşamadan geçirdi çok şükür... Sen muhakkak bir riskli gebelik uzmanına görün benim doktorum riskli gebelik uzmanı ben de ona sorarım anadolu yakasında önerebileceği biri var mı diye... Sen sakın üzme kendini bak bugünlere geldik çok şükür yolun yarısına az kaldı...
canım çok geçmiş olsun
bizde de kan uyuşmazlığı var ALlah'a şükür 2 kez yapıldı indirect coombs ikisi de negatif çıktı
başka bir doktora daha danış istersen belki iğne olman gerekebilir
Allah hepimize sağlıkla kucağımızda göstersin
canım benim sankın üzülme ve hemn umutusuzlug akapılmaa sen daha iyi biliosunkii dualarla geldı bebgın seın karnına ınss dualarladaaa sag salım alıcaksın kucagınaaaaa dua ett bol bolll canım benımm bencede en baska doktorlarada gıttttt sakın ıyıce rastırmadan uzulme olurmuuu
sağol canım ister istemez umutsuzluğa kapılıyor insan o kadar telaşlıyımki doktor seçimi yapamıyorum herşey yetersiz geliyor bana biranevvel gidip muayene olmam lazım
doktora gittim kızlar 3lü testimi yaptırdım dr artık bir riskli gebelik uzmanına görünmen gerekiyor dedi devlet hastanesi olarak zeynep kamili söyledi oraya gidebilirsin dedi ben ne yapacağımı bilmiyorum devletmi özelmi hangi doktor araştırmam lazım en kısa zamanda da gidip görünmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?