Kan uyuşmazlığı olup Indirect Coombs testi pozitif olanlar

aaaay lili birşey soracaktım bebeğinin hareketlerini hissediyormusun artık?

aaaay lili birşey soracaktım bebeğinin hareketlerini hissediyormusun artık?

canım tam manası ile hissetmek denemez ara ara bi kıpırtı gibi bişi hissediyorum... doktor 20 haftadan sonra net hissedersin ilk gebeliklerde öyle olur dedi... bir de gün içerisinde çok yorulursam akşam karnım sertleşiyo bi tarafta toplanıp büzüşüo sanki... sen de durumlar nasıl?

canım bende bişeyler hissetmeye başladım geçen haftadan beri ama geçen hafta daha yoğundu bu hafta pek birşey hissedemiyorum ama annem erkekler çabuk oynar kızlar daha geç diyor

canım bende bişeyler hissetmeye başladım geçen haftadan beri ama geçen hafta daha yoğundu bu hafta pek birşey hissedemiyorum ama annem erkekler çabuk oynar kızlar daha geç diyor

Bugün uyuyup kalmışım işe gidemedim saat 11 de bi kıpırtı ile uyandım ve artık eminim bebişimdi o acıkmış beni uyandırıo resmen harika bi duygu bir an önce zaman geçsin de daha net hissedeyim istiyorum

aaaaaaaaaaay bu yazdıklarıını okuyunca nasıl heyecanlandım sorma sanki benim bebeğim tekme attı dünyadaki en güzel şekilde uyandırılmışsın bugün desene özel bir gün bugün

aaaaaaaaaaay bu yazdıklarıını okuyunca nasıl heyecanlandım sorma sanki benim bebeğim tekme attı dünyadaki en güzel şekilde uyandırılmışsın bugün desene özel bir gün bugün

Bi kaç hafta içinde daha net hissedicez canım inşallah... çok çok merak ediyorum... 7.aydan sonra tepikler dışarıdan bile görülebiliyomuşş bir de babamız da hissedebilsin istiyorum

Bi kaç hafta içinde daha net hissedicez canım inşallah... çok çok merak ediyorum... 7.aydan sonra tepikler dışarıdan bile görülebiliyomuşş bir de babamız da hissedebilsin istiyorum

sorma lili yaaaa merakla bekliyorum bende böyle hamile olduğumu bile anlamıyorum bebeğimin hareketlerini hissetsem sürekli anne ben buradayım sinyali gönderse dünyalar benim olacak

ama göbeğim büyüdü bakmaya dokunmaya doyamıyorum

geldim kızlar doktor ayrıntılı bir şekilde muayenemi yaptı bebeğimin organlarını bana gösterdi herşeyin yolunda olduğunu endişelenmemem gerektiğini o testin pozitif çıkmasının sebebinin yaptırdığım iğne olduğunu %99.9 ilk gebelikte sorun yaşamayacağımı söyledi zaten öyle bir durum söz konusu olursa bebeğin kanını değiştiririz dedi ve normal kadın doğum doktoruyla devam edebileceğimi söyledi 22. haftanda gel organ gelişimine bakalım dedi şimdi herşey normal görünüyor ama organ gelişimine 22. haftada bakmamız daha doğru olur dedi şükürler olsun kızım çok iyi hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim umarım hepiniz bebeklerinizi sağ salim alırsınız kucağınıza

Çok sevindim canım inşallah böyle sorunsuz devam eder.Bu arada aklıma geldi bu hamileliğimde ayrıntılı ultrason için gittiğim doktor geçen seferki hidrops hikayesini bildiğinden beyninde bir damara baktı 1 ay boyunca takip etti.Oradaki kanın akışı kansızlık oluşup oluşmadığı hakkında ipucu veriyomuş.Eğer öyle olsaydı sana bakan doktor da görürdü heralde.

Ayyy canım cok sevındım.. Zaten böyle bı rısk olsa o iğne yapılmazdı, memlekettekı drun AKLINI karıştırdı ( öpüyorum canım senı cok mutlu oldum.

kesinlikle öyledir canım benim bebeğiminde bazı damarlarını kontrol etti doktor hatta söyledi hangi damar olduğunu ama ben unuttum

Ayyy canım cok sevındım.. Zaten böyle bı rısk olsa o iğne yapılmazdı, memlekettekı drun AKLINI karıştırdı ( öpüyorum canım senı cok mutlu oldum.

canım bilemiyorum ama fazlasıyla korktuğum aşikar sende her defasında hatırlat doktoruna daha dikkatli yapsın muayeneni

canım çok sevindim gözün aydın... memleketteki doktorunun felaket tellallığı yapması yüzünden üzüntünden bebeğine birşey olacaktı neredeyse... sen kendi dr una güven Allahın izniyle kucağına alacaksın canım....

sağol canım inşallah sıkıntısız bir şekilde kızımı kucağıma da alırım

Canım benim nasıl sevindim anlatamam ohhh bee bilioduk zaten bişicik olmıcanı ama bunu doktordan duymak çok daha güzel oldu Bununla geçmiş olsun canım prensesimize de 41 kere maşallah

Pericim gözümüz aydın çok sevindim Nasıl için rahatlamıştır bi an düşündüm de
Bu kız da anası gibi nazlı mı olcak
yerim oniiiiiii peri kızımm

Canım benim nasıl sevindim anlatamam ohhh bee bilioduk zaten bişicik olmıcanı ama bunu doktordan duymak çok daha güzel oldu Bununla geçmiş olsun canım prensesimize de 41 kere maşallah

sağol canım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…