Kan uyuşmazlığı

Benim hamileliğim daha çok yeni Bi kaç günlük bugün beta hcg takibine gittim kendi doktorum yoktu kan uyuşmazlığı iğnesini hemen yaptır dedi tahlil istedi sonucuna göre iğneyi hemen yaptıracaksın dedi normalde 24-26 haftalarda vuruyorlar diye duydum benim bu doktor niye böyle dedi ki

valla bilemiyorum canım benimki ege üni de perinatolog ve süreç böyle işledi. bence iğne olmadan önce bir perinatoloğa sor

valla bilemiyorum canım benimki ege üni de perinatolog ve süreç böyle işledi. bence iğne olmadan önce bir perinatoloğa sor
İndirect coombs Testi yaptılar negatif çıktı kanamam olduğu için erken yapmışlar

İndirect coombs Testi yaptılar negatif çıktı kanamam olduğu için erken yapmışlar
zaten negatif çıkması lazım, yani bebekten sana zararlı bir antikor geçmemiş. bu durumda 28.hafta-30. hafta arası aşı olacaksın ben 29 da oldum. O zaman test tekrarlanacak

zaten negatif çıkması lazım, yani bebekten sana zararlı bir antikor geçmemiş. bu durumda 28.hafta-30. hafta arası aşı olacaksın ben 29 da oldum. O zaman test tekrarlanacak
Ben bugün iğneyi oldum erken değil mi dedim kanaman olduğu için şimdi yapıyoruz dediler

7 den önce kese görünmez.Kanaman çok erken olmuş,Allahtan hayırlısı inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Kan değerim iki günde iki katına çıktı ama yine de her an düşecek diye korkuyoruz 417.8 Di dün baktırdığımda

Merhaba şuan ki durumun nedir

Bizde de var kan uyusmazligi.. hamileligimin basinda kanamam oldugu icin hemen yaptilar sonra birde 28.haftada.. doğumdan sonra oğlumda negatif olduğu için bidaha yapmadılar.. kanamanız olunca bu durumu mutlaka doktora bildirin onun haricinde 28. Haftaya kadar iğneye gerek yok

Kan değerim iki günde iki katına çıktı ama yine de her an düşecek diye korkuyoruz 417.8 Di dün baktırdığımda
benim de aynen öyle 2 katına çıkmıştı hatta yüzde 80 ikiz dediler ama tek oldu şu an 32. hafftadayım çok şükür. inşallah hayırlı haberler alırsın , öğrendiğinde haberdar et bizi de :)

merhaba, bişey sorcam bebeğinizde sarılık oldu mu kan uyuşmazlığı olan gebeliklerde sarılık yoğun oluyor diye duydum da...

Kanamayı ilk haftada mı yaşadınız İnş bizim bebek de bizimle kalır ben kanamayı söyledim testi öyle yaptılar

merhaba, bişey sorcam bebeğinizde sarılık oldu mu kan uyuşmazlığı olan gebeliklerde sarılık yoğun oluyor diye duydum da...

bebeğim benimle aynı kan grubunda doğdu sarılık oldu evet hatta ışık tedaviside aldık ama bizimki kan uyuşmazlığı ile ilgili değildi normal herkesde olan sarılık zaten çokyaygın yeni doğanlarda
Kanamayı ilk haftada mı yaşadınız İnş bizim bebek de bizimle kalır ben kanamayı söyledim testi öyle yaptılar

ben hamileliğimi erken öğrenmiştim ondan öncede bi kimyasal gebeliğim olmuştu bundada lekelenme başlayınca hemen doktora gitmiştim daha adet günüm bile gelmemişti benimki yerleşme kanamasıydı büyük ihtimal.. inşallah sizinledir..

Bende klomen ovitrelle kullandım adetten önce öğrendim kanamam var diye iğne yaptılar progestan fitil verdiler şimdilik iyiyim bakalım

şuan 3 aylığız ama kanamam falan olmadı elhamdülillah testi yaptırdım doktorda henüz birşey soylemedi heralde dediginiz gibi 28. haftaya falan gelince iğne vs olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…