Kan uyuşmazlığı

Merhaba canım. Bende 5 haftalık hamileyim kanamam olduğu için dün acile gittim ve kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar. Ağrım kesildi ama kanamam azda olsa devam ediyor. Sen iğneden sonra ne gibi durumlar yaşadın kanaman kesildi mi.

İndirect coombs Testi yaptılar negatif çıktı kanamam olduğu için erken yapmışlar
İğneden sonra kanamanız devam etti mi ne zaman kesildi acaba. Benimde kanamadan dolayı dün acilde kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı. Bugün kanamam az da olsa devam ediyor.

İğneden sonra kanamanız devam etti mi ne zaman kesildi acaba. Benimde kanamadan dolayı dün acilde kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı. Bugün kanamam az da olsa devam ediyor.
Doktorunuz ne diyor
kanama olduğu içi önlem olarak yapılıyor iğne

Hayırlı olsun bebisiniz , Rabbim sağlıkla sıhhatle kucaginiza almayi nasip etsin , kan uyuşmazlığı ignesi kanamayi kesmek için yapılmaz , sizin kaniniz negatif , bebisiniz pozitif ise sizin bünyeniz , sorun var gibi algılıyor ve antikor geliştiriyormus doktorum bu sekilde anlatmıştı bana , kanama var ise düşük tehlikesi olarak bakıyor doktorlar Allah korusun , düşük önleyici iğne ve/veya düşük önleyici hap verdiler bana , (bu iğne kan uyusmazligi iğnesinden farklı )ve istirahat ,neredeyse sadece lavaboya gidecek kadar ayakta kalma süresi. Kanamanin kesilmesi için yapılan igne ile kan uyuşmazlığı için yapılan iğne farklı seyler

Anladım canım teşekkür ederim

Doktora gidemedim haftasonu olduğu için canım yarın gideceğim. Sizin kanamanız iğneden sonra kesildi mi
Malesef kesilmemişti ağrısı azalmıştı
Ben Tam düşük yapmıştım 2 gün sonra
Bu size umutsuzluk vermesin her bünye var farklı çok kanamalı hamilelik geçirip sağlıklın bebekler dünyaya getiren anneler çok fazla.
Bebeğinize sıkı sıkı sarılın

Benim hamileliğimi öğrendiğimden beri 1 hafta kesildi ondan sonra hala devam ediyor canım çok yoğun kanama da geçirdim bir ay önce şuan 3 bitti hala var bide o iğne kanama dursun diye değil ki bebeğin kanı farklı ise sizi ve bebeği etkilemesin diye yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…