Gebeliğe Hazırlık Kan uyuşmazlığı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Selin Mehmet

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
269
110
23
28
Merhaba iyi akşamlar bugün eşimle kan uyuşmazlığımızın olduğunu öğrendim bebek istiyoruz bunun için nasıl bir yol izlemeliyim açıkcası korktum biraz tedavi süreci nasıl bana bilgi verebilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim

Bizde de eşimle kan uyuşmazlığı var. Şimdi hamileyim. İlk bebekte pek sorun olmuyormuş zaten. Doktor sadece kontrollü ilerleyeceğiz o kadar dedi. İkinci çocuğu düşününce bi iğne yapılıyormuş o kadar . Yani sorun etmeyin bunu hiç canınızı sıkmayın. Çözümü olmayan bi durum değil. Şükür ki en basit şeylerden biri artık bu durum.

Benim de henüz bebeğim yok ama eşimle kan uyuşmazlığımız var. Sizin izleyeceğiniz bir yol yok :) herkesin çocuk yapmaya çalıştığı yollarla hamile kaldıktan sonra doktor her ihtimale karşı iğne vuracak. Doğduktan sonra da bebeğin kan grubuna bakacaklar hemen. Seninle eşse o zaman sorun yok, eğer babanınkiyle eşse sana yeniden iğne vuracaklar o kadar. Hamile kaldığında doktoruna kan uyuşmazlığınız olduğunu belirtmeyi unutma sadece. Bol şans

Yaa gerçekten mi çok sevindim keşke böyle sorunlar olmadan hamile kalabilsek ama Rabbimin imtihanı buda işte güzel şeyler kolay olmuyor çok teşekkür ederim Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Sana iğne yapmadilar mi? Ben henüz hamile değilim ama doktor bana her ihtimale karşı iğne vuruyoruz demişti.

Anladım çok teşekkür ederim daha önce hamilelik geçirdim ama kimyasal gebelikti acaba bu kan uyuşmazlığı yüzünden mi bebeğimi kaybettim

Amin çok teşekkür ederim. Rahat olun siz. Çözümü çok kolay olan bi durum bu

Anladım çok teşekkür ederim daha önce hamilelik geçirdim ama kimyasal gebelikti acaba bu kan uyuşmazlığı yüzünden mi bebeğimi kaybettim
Kan uyuşmazlığı bebeğe değil sana zarar verebilecek bir durum. Kimyasalin kan uyuşmazlığı ile ilgili olduğunu zannetmem. Kimyasal geçirdikten kısa süre sonra hamile kaliyor çoğu kadın. Hadi sen de insallah yakında bebeğine kavuşursun.

Hiç korkulacak bişey yok siz hamile kalınca eğer kanamanız felan olmazsa 28. Haftada kan uyuşmazlığı iğnesi yapılıyor bi de bebek doğduğunda pozitif kan grubuna sahipse size tekrar bir iğne bitti. Sadece gebelik esnasında bi kanananız olursa 28. Haftadan önce yapıyorlar bu kadar. Ben ilk gebeliğim de 28. Hafta da oldum doğduğunda bebeğim negatif kan grubuna sahip olduğu için 2. İğneyi olmadım bile.

Anladim. Ben tabi hamile olmadiğim için konuyu sen daha iyi bilirsin. sağlıkla kucağına alirsin insallah.
Amin inşallah teşekkür r ederim. . Kanama durumu filan olursa iğne vuruyorlarmış hemen. Şükür şimdilik yok öyle bi durum. Ama doktor özellikle defalarca tekrar ederek söyledi bana. Dedi ki birkaç damla kanama olursa normal bir durumdur. Ama kaşığı dolduracak kadar veya daha fazla bir kanama durumunda hemen hastaneye gel dedi. O yüzden dikkat edilmesi gereken bi süreç tabi

Anladım çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız

Sen negatif, eşin pozitif dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…