Kan UyuşmazLığı

umeyr2014

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
11
1
8
35
Erzurum

Kan uyuşmazlığı problemimiz war 28. haftada kan uyuşmazlığı iğnesi vurulmamız gerektiğini söylediler 28. haftadayım iğne için gittim bazı tetkikler istediler HEMOGRAM- TİT- OBSTETRİK bunları istemelerinde ki amaç ne acaba bilgi sahibi olanlar bana yardımcı olabilir mi Lütfenn

Tatlım neden üzülüyorsun? Bizde de kan uyuşmazlığı var. Hiç korkma. Onlar rutin testlerdir. Bana da sürekli yaptılar. Hemogram kan sayımı, TİT de idrar tahlili mi tam bilemedim. OBSTETRİK nedir bilmiyorum ama bize de büssürü test yaptılar. Kan uyuşmazlığı için indirekt coombs testi yapılıyor. Zaten ilk bebekte hiç bi sorun olmuyor. Benim bi de ilk aylar kanamalarım oldu ona rağmen herşey yolunda. Kanamam olduğu için doktorum bana erken yaptı rogam iğnesini. 3 aylık falandım. Sonra sordum 28. haftada yapacak mısınız diye. Hayır dedi. Kanamam olmadığı sürece yapmayacak. Doğumdan hemen sonra bebeğimin kan grubuna bakacaklar, eğer benimle aynıysa yine yapılmayacak, ama babasının kan grubundansa 1 doz rogam vurulacak. İçini ferah tut bence.

İlk gebeliğim olduğu için endişeleniyorum bazı yerlerde de kan uyuşmazlığı olan çiftlerin bebeklerinin özürlü falan doğduğu yazılarını gördüm ondan panik yaptım tşkler içimi rahatlattın çok sağol

Öyle bişi yok artık tıp çok ilerledi. Zaten ilk baştan ilk randevuda doktorun soruyor, kan uyuşmazlığı varsa önlemi alınıyor hiç korkma. Benim doktorumda da kan uyuşmazlığı var eşiyle, iki çocuğu var. Ama sen her kontrolde hatırlar yine de kan uyuşmazlığınızın olduğunu. Benim eşim sürekli soruyor benden daha pimpirikli

arkadaşlar benimde eşimle kan uyuşmazlığım var.. hamileliğim çok şükür sorunsuz geçiyor. dr başta kanaman olursa iğne yapılacak demişti ama en son gittiğimde 28. haftada kan uyuşmazlığı iğnesi vurulacak dedi anlam veremedim bende.. sigorta yok ve özel hastaneye gidiyorum. fiyatlar konusunda bilgili olanınız var mı acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…