Kan verme faciası....Siz olsanız ne yapardınız ???

Kumrusumru

Nirvana
Pro Üye
9 Temmuz 2008
1.869
2.534
658
merhaba arkadaşlar , cmts günü özel bir hastanede chekup yaptırdım . Kan alacak bayan hemşire kan alırken kulağında telefon olduğundan , telefonla konuştuğundan ,umursamazlığından iğne sinire denk geldi .şu anda sol kolum uyuşuk ve sürekli çekilme ve karıncalanma oluyor. Kan alırken zaten bileğime elektirik çarpması gibi bir etki oldu ve bunun neden olduğunu sorduğumda normal olduğunu söyledi ama ben garip bir şey olduğunu o an hissettim . Acısı yeni yeni çıkıyor ve bu durum çok canımı sıkıyor. İnternette bu tarz durumlar çok ender var ve sonucunda fizik tedavi ile 1 yılda o uyuşukluk hissinin geçtiği söyleniyor ( ne yapacağımı şaşırdım , ya böyle kalırsa .Bu tarz bir durum yaşayan var mı aranızda ? Şimdi ben bu hemşireyi ve hastahaneyi sağlık bakanlığına şikayet edeyim mi ?bugün doktora gideceğim bakalım sinirler ne kadar zarar görmüş ?Teşekkür ederim .

Gecmis olsun.

Ben olsam,kan alırken kulaginda telefon olmasina izin vermezdim,ya beklerdim ya telefonu kapattirirdim.

Sinire denk geldigini doktor mu soyledi,doktordan durumu anlatan bi rapor alıp sikayet edin,gerekirse dava acin.

Insan sagligiyla ilgilenen insanlarin hata yapma luksleri yok.

aynisini yaşadım malesef. igne batar batmaz kolumun alt tarafina sanki elektirik carpti kaynar su döküldü. damarin duvarina denk gelmistir gecer dediler hic bisi yapamadim acidan gözümden yaş geldi cocuk gibi agladim. koluma 1 hafta sargi sardim çünkü hareket ettirdigimde damarimi cekiyorlarmis gibi bi his oluyordu ve uyusukluk vardi. 1 hafta da geçti

Kesinlikle şikayet etmelisin ama Sağlık Bakanlığı sadece uyarı veriyor bildiğim kadarıyla . Fizik tedavi içinde belli bir ücret vereceksın sonuçta.Hastaneye noterden ihtar çektir,dava açacağını belirt.Tabı bgun gideceğin doktor raporuna göre.

bune rahatlık bune vurdum duymazlık
yok artık acemilikten gelen bir hata olsa gene neysede böylelerine sağlık gibi hayati önem taşıyan meslekler verilmemeli hatta tuvalet bile temizletilmemeli
akla hasta başında selfi çeken hemşiyeyi getirdi
arkadaş telefonu kullanma standarttı getireceksin

yapılan her işlem de komplikasyon riski vardır..o konu da yapılabilecek birşey olduğunu sanmıyorum ne kadar dikkatli olunursa olunsun herkesin başına gelebilir bu tarz tatsız durumlar..çok büyük bir hasar olmamıştır umurım..kısa zamanda toparlar tedavi falan gerektirmez inşallah..ama işini yaparken tlfnla konuşmasına çok kızdım..belki olacağı vardı da oldu belki de aklı tlfnda olduğu için dikkati dağıldı..hastane başhekim veya başhekim yardımcısıyla görüşebilirsiniz.. ya da hastanede ki dilek şikayet kutularına da yazabilirsiniz..onlar gerekli uyarıyı yaparlar..hiç olmazsa bundan sonra diğer insanların madur olmasına engel olursunuz..geçmiş olsun..

Kesinlike haklısınız o hemşirenin telefonla konuşurken kan almasına müsade etmemeliydim . Düşünemedim anlık oldu, oturmamla kan almaya çalışması . Doktordan rapor alıp duruma göre hareket edeceğim . Sağlık bakanlığına önce şikayet edeceğim . Gerekirse dava bile açacağım ki bundan sonra daha dikkatli olsunlar !!!

Geçmiş olsun canım . Geçti mi hemen senin 1 haftada? Doktora gittin mi peki ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…