- 26 Haziran 2013
- 2.591
- 4.976
- 133
- 32
- Konu Sahibi Kumrusumru
-
merhaba arkadaşlar , cmts günü özel bir hastanede chekup yaptırdım . Kan alacak bayan hemşire kan alırken kulağında telefon olduğundan , telefonla konuştuğundan ,umursamazlığından iğne sinire denk geldi .şu anda sol kolum uyuşuk ve sürekli çekilme ve karıncalanma oluyor. Kan alırken zaten bileğime elektirik çarpması gibi bir etki oldu ve bunun neden olduğunu sorduğumda normal olduğunu söyledi ama ben garip bir şey olduğunu o an hissettim . Acısı yeni yeni çıkıyor ve bu durum çok canımı sıkıyor. İnternette bu tarz durumlar çok ender var ve sonucunda fizik tedavi ile 1 yılda o uyuşukluk hissinin geçtiği söyleniyor( ne yapacağımı şaşırdım , ya böyle kalırsa .Bu tarz bir durum yaşayan var mı aranızda ? Şimdi ben bu hemşireyi ve hastahaneyi sağlık bakanlığına şikayet edeyim mi ?bugün doktora gideceğim bakalım sinirler ne kadar zarar görmüş ?Teşekkür ederim .
Bimer var e-devlette ordan başla şikayet etmeye.Canım o an bir şey hissetmedim sadece elektirk çarpması hissi . 2 gün sonra başladı uyuşma ve karıncalanma . Bakalım doktordan rapor alayım edilmesi gereken heryere edeceğim .
yok cnm gitmedim doktora. evlere gidip iğne yapan bi tanidik vardi ona sordum sinire denk gelmistir ama 1 haftaya gecer dedi. gercekten 1 haftaya gecti. kolumi hareket ettirirken damar çekilir gibi oluyordu ondan sargi sardim hep o hissi yaşamamak icin.Geçmiş olsun canım . Geçti mi hemen senin 1 haftada? Doktora gittin mi peki ??
Hastaneye gittim cnm aynen sinir zedelenmiş emg diye bir şey çektirmem gerekmiş sinirlerin durumuna bakmak için . Yarın onu çektirip hastaneyi şikayet edeceğim . Hastaneyi aradım ve bimer , sağlık bakanlığı vs şikayet edeceğimi , gerekirse dava edeceğimi söyledim onlar tabi tutuştu hemen bırda yapalım tedavinizi vs vs diye ama ben oraya artık gitmek istemiyorum. Hemşirenin ismini istedim vermediler .çekecekleri var benden !!!Ne yaptınız?
31 yıldır böyle bir şey olmadı ,başıma böyle bir şey gelmedi de şans eseri o gün mü geldi yani .... bence o hemşirenin beceriksizliği!!! Sağlık konusunda bu kadar rahat olunmaz maalesef! Şikayetimden sonuç çıkar yada çıkmaz , ben heryere şikayet edeceğim . Gerekirse dava bile açacağım !!!Hemsire sinirin nerden gectigini hesap edip ona gore kan almaz ki zaten. Telefonla ilgili degildir. Sinire istesen de zor denk getirirsin ayrica nasil bir sans varmis hemsirede.
Bu bir komplikasyon ve herkesin basina gelebilir. Sanirim sikayetinizden bir sonuc cikmaz. Yine de keske telefonla konusmasi konusunda uyarsaydiniz.
Arkadaşa katılıyorum, sinire gelmesi de küçük ihtimal ve bu sinirin nerede oldugunu hesap edemez..31 yıldır böyle bir şey olmadı ,başıma böyle bir şey gelmedi de şans eseri o gün mü geldi yani .... bence o hemşirenin beceriksizliği!!! Sağlık konusunda bu kadar rahat olunmaz maalesef! Şikayetimden sonuç çıkar yada çıkmaz , ben heryere şikayet edeceğim . Gerekirse dava bile açacağım !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?