Kan verme faciası....Siz olsanız ne yapardınız ???

hemde özek hstanede mi oluyor bu?
yani para vericem hem benimle ilgilenmicekler öyle mi. ilgilenmeyi geçtim büyük saygısızlık telefonla konuşulması. demek ki sizi hasta olarak ciddiye almadılar.

şikayet edin. geçmiş olsun

Şikayet etsen de bir sonuca varacağını sanmıyorum ne yazık ki.
İspatı oldukça zor görünüyor.
Kan almalarda pek kamera bile görmedim ben, hani telefon kısmını bile kanıtlayamama şansın var.
Geçmiş olsun umarım fizik tedaviye falan gerek kalmaz.

Geçmiş olsun canım . Geçti mi hemen senin 1 haftada? Doktora gittin mi peki ??
yok cnm gitmedim doktora. evlere gidip iğne yapan bi tanidik vardi ona sordum sinire denk gelmistir ama 1 haftaya gecer dedi. gercekten 1 haftaya gecti. kolumi hareket ettirirken damar çekilir gibi oluyordu ondan sargi sardim hep o hissi yaşamamak icin.

Benim de bir defasında kan alırken damarımı çatlatmış(öyle dediler) omzuma kadar kolum simsiyah olmustu. Şikayete gittiğimde bulamamıstım kadını, kaldı öyle.
Böyle hayati bir mesleği nasıl bu kadar vurdumduymaz yapabiliyorlar ya, telefonla konusurken kan almak nedir? Keşke orda tepki gösterseydin.

Hemsireyi hastaneye sikayet edin hemen.

Ne demek kan alirken telefonla konusmak.

Bu ne ciddiyetsizlik.

Devlet hastanesinde milyon kez kan aldirmisimdir hicbirinde hemsire telefonla konusmadi.

Bu cok buyuk bir ihmal ve cezasiz kalmamali.

Kesinlikle şikayet edin hemşireyi!
İşte bu kutsal dediğimiz görevi Herkes yapamıyor yapmamalı
Canımızı emanet ediyoruz telefonla konuşmak ne demek?

Hastaneye gittim cnm aynen sinir zedelenmiş emg diye bir şey çektirmem gerekmiş sinirlerin durumuna bakmak için . Yarın onu çektirip hastaneyi şikayet edeceğim . Hastaneyi aradım ve bimer , sağlık bakanlığı vs şikayet edeceğimi , gerekirse dava edeceğimi söyledim onlar tabi tutuştu hemen bırda yapalım tedavinizi vs vs diye ama ben oraya artık gitmek istemiyorum. Hemşirenin ismini istedim vermediler .çekecekleri var benden !!!

Öncelikle gecmis olsun. Bildigim kadariyla sinire denk gelmesi hemsirenin ilgisizliginden degil.tabiki boyle davranmasi cok yanlis fakat telefon konusmasi olmadan dikkatli bir sekilde kani alsa bile sinire denk gelme ihtimali var.cok dusuk bir ihtimal ama sinire denk gelmesinin telefon konusmasiyla alakasi oldugunu dusunmuyorum.

Hemsire sinirin nerden gectigini hesap edip ona gore kan almaz ki zaten. Telefonla ilgili degildir. Sinire istesen de zor denk getirirsin ayrica nasil bir sans varmis hemsirede.
Bu bir komplikasyon ve herkesin basina gelebilir. Sanirim sikayetinizden bir sonuc cikmaz. Yine de keske telefonla konusmasi konusunda uyarsaydiniz.

31 yıldır böyle bir şey olmadı ,başıma böyle bir şey gelmedi de şans eseri o gün mü geldi yani .... bence o hemşirenin beceriksizliği!!! Sağlık konusunda bu kadar rahat olunmaz maalesef! Şikayetimden sonuç çıkar yada çıkmaz , ben heryere şikayet edeceğim . Gerekirse dava bile açacağım !!!

Çok küçük girişimlerde komplikasyon riski var. 1 haftaya geçer.
Tabiki hemşirenin telefonla konuşması kabul edilemez, tepkiyi keşke o an verseydiniz.

Arkadaşa katılıyorum, sinire gelmesi de küçük ihtimal ve bu sinirin nerede oldugunu hesap edemez..
sonuçnçıkacağını sanmıyorum. tabi içiniz rahat etmesi için şikayet edebilirsiniz. tekrar diyorum telefonla konuşması doğru değil.

Resmen telefonu boynuna sıkıştırmış ve iki eliyle kan almaya mı çalışıyordu?
Düşündüm de ben de böyle bir şeyle karşılaşsam ağzımı açamam herhalde.
Bende ki eziklikten...
Bir de o anda insanın aklına gelmez boyle bir şey olacağı. Ama insanlara çok güvenmemek lazım.

Şikayet edin ve dava açın kesinlikle kazanırsınız.Tedavinizi sakın bırakmayın, önemli bir şey sinir uçları, işini yapamayan, , insan hayatıyla oynayanlarda çeksin cezasını, keşke uyarsaydınız, denek gibi kullanmış.Bende geçen kan verdim temizlemeden alkolle direkt soktu igneyi, yabancılara hiç güvenmiyorum ama el mahkum yurtdışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…