Kanada'da Yasiyorum, Burun Estetik Dr, Tavsiyeler Istanbulda?

":1:rinoplastinin atası":9: ne ilginç bir tanım olmuş

Bu da arkadaşın başka bir tanımı

ilerde Türkiye den en iyi burun cerrahisi kim dersleler emin olun tek isim geçecektir..

Yani atası olmadan önce.:9:. İnsan doktoruna tabii ki hayran olur tavsiye eder ama abartınca olaylar gerçekliğini yitiriyor bence..

Neyse umarım konu sahibi arkadaşım kendisi için en iyi kararı verir ve mutlu olacağı bir operasyon geçirir..:71:

arkadaşlar konu sahibi arkadaşımız isim vermiş evt biz de görüyoruz bunu.ama yine de tecrübelerimizi yazıyoruz.rahatsızsa bu durumdan zten belirtir kendisi. ben de cok araştırdım öncesinde.bu şekilde listeler ekledim ama sonra Yakup avşar a ameliyat oldum.onun başarılarına 1e 1 tanık olunca hastalarının memnuniyetini ve Yakup bey ve ekibinin ilgisini görünce son kararım o oldu.estetik operasyondan cok daha fazlasıydı benim ameliyatım.kırıktı çünki burnum ciddi boyutta bir şekil bozukluğu ve deviasyon vardı.böyle zor bir operasyondan en mükemmel şekilde cıktım Yakup Avşar sayesinde.karar werebilmek zor ama yasadıklarımız araştırma aşamasındaki herkese bir örnek olur en azından.

Back
X