Emre İlhan rinoplastinin atası o bence ona gözükmeden asla dediğin doktorlar a yapma gerçekten diyorum....
Pardon da diğer doktorlara neden yaptırmasın. Nasıl bir mantık bu??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emre İlhan rinoplastinin atası o bence ona gözükmeden asla dediğin doktorlar a yapma gerçekten diyorum....
"rinoplastinin atası"
ne ilginç bir tanım olmuş
ilerde Türkiye den en iyi burun cerrahisi kim dersleler emin olun tek isim geçecektir..
Konu sahibi bir liste vermiş değil mi?? Neden ısrarla liste dışı doktorları da yazıyorsunuz?
tavsiye etmek icin tabii ki
tessekur ederim, ama benim tercih'lerim yukardaki ilk yazimda listemde. Sadece onlarin uzerinde yorum bekliyorum.. gelecekteki estetik altinda bulunmak icin insanlarda bu forumu yardimca bulur o doktorlarin uzerinde dusunce ariyorsa.
bu arada operasyonu geçirdim ve çok ta memnunum...hemde fazlasıyla...
Bakın konu sahibi ne demiş.
Size arkadaşlık teklifi yolladım.
Ben kesinlikle Naci Çelik diyorum. 1,5 sene önce ameliyat oldum ve çok çok memnunum..
Artik Konu kapanablir :)) Naci celik'e ameliyat randevum var mayisda. InsAllah herseyi umadigim gibi gider.