Kanala girmeyen bebek 39+3

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.212
4.182
103
Kızlar 39+3 günlük gebeyim. En son 39+0 da Dr a gittiğimde 3 cm açılma vardı nst de sancılarım vardı ama yetersizdi Doğum için ve bebeğimin henüz kanala girmediğini söyleyip sancımı beklemek için beni eve yolladı. Kızım kanala girer mi ? Girmediği için mi doğuramıyorum. Evde sürekli sancı çekiyorum 1 hafta olacak nerdeyse ğskolojim çok bozuldu kendimi yıpranmış çaresiz hissediyorum

Tecrübeli anneler nolur bişeyler yazın
Canim her bebek 40 haftayi doldurunca dogmaz. Ve heranda kanala girebilir o yuzden endiselenme. Oglum 42.hafta icinde dogdu. Demekki o zaman dogmasi gerekiyordu. Doktorlar bir sorun gorse hemen mudehale eder korkma.

Canim her bebek 40 haftayi doldurunca dogmaz. Ve heranda kanala girebilir o yuzden endiselenme. Oglum 42.hafta icinde dogdu. Demekki o zaman dogmasi gerekiyordu. Doktorlar bir sorun gorse hemen mudehale eder korkma.
İnilh bende sağlıkla alırım kucağıma. Bebeğimin başı hala beden kanalda değil anlamıyorum

şimdi yazınızın altında ki dogum cubugunuza baktım, henuz 4 gün var diyor, bunu şu sebepten söylüyorum, benim kızım bu yazan tahmini tarihte dogdu, yani %10 bebek ancak bu verilen tarihte doğuyor, ve bu birşeylerin ters gittiği anlamına gelmiyor, canınızı sıkmayın, hayırlı doğumlar dilerim :)

Teşekkür ederim canım inşlh benim bebişimde gelir kendiliğinden :)

Hangi bitki çayı iyi geliyor ki bu duruma? Adet sancısı gibi çekiyorum 1 haftadır yoruldum artık
Meryem ana otu diğer adı fatma ana eli otu diye bir bitki varmış netten bi araştır istersen Doğumu kolaylaştırmak için kullanımı: Gebe kadınların doğum sancısı tuttuğunda ya da suyu geldiğinde, yine hazırlanmış sudan içmesi gerekir. Meryem ana otu açıldıkça, gebe kadının rahmi de açılmaya başlıyormuş ve doğumu daha kolay yapıyormuş.

Yaptım onu canım bi haftadır ot ağaç oldu

Valla bu işin şakası kalmadı doğuramayanlar listesindeyim
Oyle deme yaa bi tanidik yeni dogum yapti 41. Haftada :) bende paniklemistim ndn dogmadi ndn sezeryan demedn tehlikeli fln derken meger normalmis bu haftalarda dogmamasi. Ne kdr snnle kalirsa o kdr iyi aslnda bebek icin. Dr kotu bsy olsa zaten alir hemen :)

Bende sabır kalmadı . Ağrım sancım olmasa beklerim ama bu sıcakta bide sancı çekiyorum uyku sıfır durumda

Bende bekliyorum ama bende sancida yok:) carsamba muayene olcam o zman bakcak acilma var mi diye. Hayrlisiyla alriz ins kucagimiza. Insan ne zmn gelck diye psikoljkmen bile uyuyamiyor. Ya bide yurudkce yada ayakta durdukca benm bebis asagi toprlaniyor iyi bisy mi bu acaba?

Tecrübeli anneler nolur bişeyler yazın
Canım 40 haftanın dolmasını bekle.
Kanala girmezse dr lar başka bir yol haritası çizerler.
Endişe etme.
Sezaryenden de korkma.
Bir şekilde doğacak bu minik nazlı prenses.
Dilerim saglicakla kucaklasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…