Canim her bebek 40 haftayi doldurunca dogmaz. Ve heranda kanala girebilir o yuzden endiselenme. Oglum 42.hafta icinde dogdu. Demekki o zaman dogmasi gerekiyordu. Doktorlar bir sorun gorse hemen mudehale eder korkma.Tecrübeli anneler nolur bişeyler yazın
Hangi bitki çayı iyi geliyor ki bu duruma? Adet sancısı gibi çekiyorum 1 haftadır yoruldum artıkRabbim yardımcın olsun bitki cayı içmeyi denedin mi?
İnilh bende sağlıkla alırım kucağıma. Bebeğimin başı hala beden kanalda değil anlamıyorumCanim her bebek 40 haftayi doldurunca dogmaz. Ve heranda kanala girebilir o yuzden endiselenme. Oglum 42.hafta icinde dogdu. Demekki o zaman dogmasi gerekiyordu. Doktorlar bir sorun gorse hemen mudehale eder korkma.
Kızlar 39+3 günlük gebeyim. En son 39+0 da Dr a gittiğimde 3 cm açılma vardı nst de sancılarım vardı ama yetersizdi Doğum için ve bebeğimin henüz kanala girmediğini söyleyip sancımı beklemek için beni eve yolladı. Kızım kanala girer mi ? Girmediği için mi doğuramıyorum. Evde sürekli sancı çekiyorum 1 hafta olacak nerdeyse ğskolojim çok bozuldu kendimi yıpranmış çaresiz hissediyorum
Teşekkür ederim canım inşlh benim bebişimde gelir kendiliğinden :)şimdi yazınızın altında ki dogum cubugunuza baktım, henuz 4 gün var diyor, bunu şu sebepten söylüyorum, benim kızım bu yazan tahmini tarihte dogdu, yani %10 bebek ancak bu verilen tarihte doğuyor, ve bu birşeylerin ters gittiği anlamına gelmiyor, canınızı sıkmayın, hayırlı doğumlar dilerim :)
Meryem ana otu diğer adı fatma ana eli otu diye bir bitki varmış netten bi araştır istersen Doğumu kolaylaştırmak için kullanımı: Gebe kadınların doğum sancısı tuttuğunda ya da suyu geldiğinde, yine hazırlanmış sudan içmesi gerekir. Meryem ana otu açıldıkça, gebe kadının rahmi de açılmaya başlıyormuş ve doğumu daha kolay yapıyormuş.Hangi bitki çayı iyi geliyor ki bu duruma? Adet sancısı gibi çekiyorum 1 haftadır yoruldum artık
Yaptım onu canım bi haftadır ot ağaç olduMeryem ana otu diğer adı fatma ana eli otu diye bir bitki varmış netten bi araştır istersen Doğumu kolaylaştırmak için kullanımı: Gebe kadınların doğum sancısı tuttuğunda ya da suyu geldiğinde, yine hazırlanmış sudan içmesi gerekir. Meryem ana otu açıldıkça, gebe kadının rahmi de açılmaya başlıyormuş ve doğumu daha kolay yapıyormuş.
Valla bu işin şakası kalmadıSaka maka 40 haftalik olmussun. Insallah kendiliginden geliverir minik kus
Oyle deme yaa bi tanidik yeni dogum yapti 41. Haftada :) bende paniklemistim ndn dogmadi ndn sezeryan demedn tehlikeli fln derken meger normalmis bu haftalarda dogmamasi. Ne kdr snnle kalirsa o kdr iyi aslnda bebek icin. Dr kotu bsy olsa zaten alir hemen :)Valla bu işin şakası kalmadıdoğuramayanlar listesindeyim
Bende sabır kalmadı . Ağrım sancım olmasa beklerim ama bu sıcakta bide sancı çekiyorum uyku sıfır durumdaOyle deme yaa bi tanidik yeni dogum yapti 41. Haftada :) bende paniklemistim ndn dogmadi ndn sezeryan demedn tehlikeli fln derken meger normalmis bu haftalarda dogmamasi. Ne kdr snnle kalirsa o kdr iyi aslnda bebek icin. Dr kotu bsy olsa zaten alir hemen :)
İnş canım benim :) doğurdum diye konu açmak nasip olur banada hayırlıca inşRizeli-53 takip ediyorum cAnım seni hayırlısıyla sağ salim kavuş kızına tez vakitte inşallah
Su nisan fln gelmedi dimi? Alla alla surekli sanci varsa gelmesi lazim yaBende sabır kalmadı . Ağrım sancım olmasa beklerim ama bu sıcakta bide sancı çekiyorum uyku sıfır durumda
Canım 40 haftanın dolmasını bekle.Tecrübeli anneler nolur bişeyler yazın
Üç damla kan gelmişti canım eğer o nişanda :)Su nisan fln gelmedi dimi? Alla alla surekli sanci varsa gelmesi lazim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?