Kanala girmeyen bebek 39+3

Benim ki inmedi ay öyle bilmiyorum ki ayaklarını ittirip duruyor göbeğimin üstünden

Canım durumun nedir?
Dün çok yürümüştüm gezmeye falan gitmiştik eşimle eve gelince ayakta duramadım alt tarafta öyle ağrı acı var ki anlatamam . Hala yatıyorum . Bide çok hurma yemiştim o mu yaptı bilmiyorum

Dün çok yürümüştüm gezmeye falan gitmiştik eşimle eve gelince ayakta duramadım alt tarafta öyle ağrı acı var ki anlatamam . Hala yatıyorum . Bide çok hurma yemiştim o mu yaptı bilmiyorum
Hakkında hayırlısı. Banada dr um pazartesiye kadar bekleyelim doğmazsa biz müdahale yaparız dedi. Heyecan korku stres çöktü üstüne. Temizlik ve hazırlık yapmaya baslayacagım bugun. Nts de sancım cıkıyor 40 larda ben bişey hissetmiyorum ama

Canım Allah yardımcın olsun seninde . Benimde 2 gün sonda 40 hafta doluyor. Dr suni sancı verecek banada. Açılmam olduğu için bekledik biraz. Benim nst de sancılarım 120 yi buluyor ama düzenli değil. 20 dk da üç kez 120 yi buluyor diğerleri 80-90 . Dr en az 5 tane olmalı bu 120 lik sancılardan dddi. Yetersiz hala dddi .

Canım durumunu bildir mutlaka olurmu

Ne zaman gitcen hastaneye şimdi? Dualarım seninle ve doğum yapacak olanlarla.

Ben 43+5 te doğum yaptım :) Kızım kanala girmedi, suni sancı aldım, düzensiz ve az sancılarım vardı cünkü.

Bir de doğumu tetikleyen birşey de ilişkidir. Cok mahrem bir durum biliyorum ama benim bu sekilde baslamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…