Ay canım ya sen benden 2 gün öncesin. Kolaylıkla Doğum olur inş bizim için. Kasılmadan bahsediyprsun sanırım doğal olması gereken bişeyBende bekliyorum ama bende sancida yok:) carsamba muayene olcam o zman bakcak acilma var mi diye. Hayrlisiyla alriz ins kucagimiza. Insan ne zmn gelck diye psikoljkmen bile uyuyamiyor. Ya bide yurudkce yada ayakta durdukca benm bebis asagi toprlaniyor iyi bisy mi bu acaba?
Dr a gitmek için 40 dolmasını bekliyorum bende :) sanki hiç doğmayacakmış gibi sanki bi ömür hamile kalacakmışım gibi geliyor artıkCanım 40 haftanın dolmasını bekle.
Kanala girmezse dr lar başka bir yol haritası çizerler.
Endişe etme.
Sezaryenden de korkma.
Bir şekilde doğacak bu minik nazlı prenses.
Dilerim saglicakla kucaklasin.
Mukus gibi oluyomus kanli akintiymis belki nisan degildir damla seklindeyse. Dr a soyledinmi kan geldi diye. Aslında riske atmak istemezsen sezeryanda olabilirsin.Üç damla kan gelmişti canım eğer o nişanda :)
Dr a söyledim açılman var sancın var. Bacaklarından şarıl şarıl su akana kadar beklicez dddiMukus gibi oluyomus kanli akintiymis belki nisan degildir damla seklindeyse. Dr a soyledinmi kan geldi diye. Aslında riske atmak istemezsen sezeryanda olabilirsin.
Ay kimiside dogumda ebe patlatti suyumu diyo hatta sonra patlamasi dogumu kolaylastiriyomusDr a söyledim açılman var sancın var. Bacaklarından şarıl şarıl su akana kadar beklicez dddi
Evet ilk doğumumda ebe patlatmıştı ama açılmam son sınırdaydı zaten patladı 3 dk sonra Doğum yaptım :)Ay kimiside dogumda ebe patlatti suyumu diyo hatta sonra patlamasi dogumu kolaylastiriyomus
Evet ilk doğumumda ebe patlatmıştı ama açılmam son sınırdaydı zaten patladı 3 dk sonra Doğum yaptım :)Ay kimiside dogumda ebe patlatti suyumu diyo hatta sonra patlamasi dogumu kolaylastiriyomus
Ayy benim gibi düşünenler varmış demekki bende hiç doğmayacak hep hamile kalacakmisim gibi hissediyorum :)) 37. Haftadayim sancı dedikleri nasıl birşey bende çatı ağrısı çok fazla bacaklarım ve kemiklerim ağrıyor biran önce dogsalar hayırlısıylaDr a gitmek için 40 dolmasını bekliyorum bende :) sanki hiç doğmayacakmış gibi sanki bi ömür hamile kalacakmışım gibi geliyor artık
Valla ben doğuramamaktan korkardım hep başıma geldi. Çatın ağrıması bebek baskı yapıyor ondan inş sen benim gibi olmazsınAyy benim gibi düşünenler varmış demekki bende hiç doğmayacak hep hamile kalacakmisim gibi hissediyorum :)) 37. Haftadayim sancı dedikleri nasıl birşey bende çatı ağrısı çok fazla bacaklarım ve kemiklerim ağrıyor biran önce dogsalar hayırlısıyla
Dediklerini yapıyorum tam bir haftadır. İnan bi faydası var mı Yok mu bilmiyorum en son 4 gün önce 3 cm dik. İnilh faydası olur. İnşikak okuyorum sürekli hemen secdesini yapıyorum borcum kalmadın diyeCanım çömelme hareketini yapıyor musun? Benim doğumda açılmamı çok hızlandırdı o hareket. Bir de eşinle korunmasız olarak ilişkiye gir doktor yasaklamadiysa. Duşta beline sıcak su tut. Medine hurması ye. İnşikak suresini 7 kere oku ve yapabiliyor her seferinde tilavet secdesi yap.
İnsallah en kisa zamanda sag salim kavuşursunuz Rabbim yardımcın olsun. Varsa herhangi bir günahın bu cektigin acılar kefaret olsun...
Hayırlısıyla inşallah dogurursun en kısa zamanda çok kafana takma diyeceğim ama hamilelik psikolojisi çok ayrı birseymis ister istemez takıyorsun duamdasin Allah yardımcımız olsunValla ben doğuramamaktan korkardım hep başıma geldi. Çatın ağrıması bebek baskı yapıyor ondan inş sen benim gibi olmazsın
Saol canım benim Allah razı olsun. Gerçekten yavruma sağlıkla kavuşmak istiyorum . Gebelik çok zorHayırlısıyla inşallah dogurursun en kısa zamanda çok kafana takma diyeceğim ama hamilelik psikolojisi çok ayrı birseymis ister istemez takıyorsun duamdasin Allah yardımcımız olsun
Peki cidden normal dogum ilkinde dayanilmaz korkunc zor bisey mi? Beni korkutuyo bazilari. Nefes alamazsin fln diyolar panik atagm var diye. Inadina canli canli yapmak istiyorm diyorum bndeEvet ilk doğumumda ebe patlatmıştı ama açılmam son sınırdaydı zaten patladı 3 dk sonra Doğum yaptım :)
Korkunç bişey olsa ikinciyi hemen doğurur muydum ve normal ister miydim sence ??Peki cidden normal dogum ilkinde dayanilmaz korkunc zor bisey mi? Beni korkutuyo bazilari. Nefes alamazsin fln diyolar panik atagm var diye. Inadina canli canli yapmak istiyorm diyorum bnde
Sağlıkla kuşağına al inş canım. Dr bana sancı kasılma olduğu zamanlar bebeğin kilosu ve ölçümleri küçük çıkar dediBenden bir hafta öndesin inşallah hayırlısıyla sağlıkla doğar bebeğin.
Benm bebeğim 10 gün arayla doktora gittiğimde hiç bir gelişmesi kilosu haftası ilerlememişti. Şimdi nasıl perşembe öğrenicem inşallah :)
Bende oyle diyorum zaten yaa ne diye korkutuyolar anlamiyorum. Az once yeni dogum yapmis komsuya gittim. Kardesi basladi snn ilk zor olur fln.. kadin da zor olmaz cok kolay falan dedi oyle korkutmayin kizi dedi.Korkunç bişey olsa ikinciyi hemen doğurur muydum ve normal ister miydim sence ??
İLk doğumum o kadar kolay oldu ki evde doğurmaktan son anda kurtuldum . Bebeğimi nerdeyse tekerlekli sandalyede doğuracaktım. Banada saatler sürer kız zor doğar anan ağlar diyorlardıBende oyle diyorum zaten yaa ne diye korkutuyolar anlamiyorum. Az once yeni dogum yapmis komsuya gittim. Kardesi basladi snn ilk zor olur fln.. kadin da zor olmaz cok kolay falan dedi oyle korkutmayin kizi dedi.
Yok kasilma degil:) sen benden tecrubelisin sna sorym dedm. Karnimin yukarisi bosaliyor ve cocuk asagi toparlaniyor. Sey gibi saga tarafa yatinca saga sol tarafa yatinca sola toplanmasi gibi. Bu yurudkce ve ayakta is yaptkca oluyor. Yatinca yine eski haline donuyor. Normlde olmazdi boyle acaba asagi dogru mu iniyo dedim. Ayy gelsinler artik. Boyle herseyden bisy cikariyoz :)))Ay canım ya sen benden 2 gün öncesin. Kolaylıkla Doğum olur inş bizim için. Kasılmadan bahsediyprsun sanırım doğal olması gereken bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?