Kanama alanı olanlar nezaman bitecek

meha123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
647
202
103
33
5+5 ten beri kanamam var bazen aşırı bazen leke bugün cok şükür gördüm bebeişimi ama 4 cm cıkmış geri alan 3 bucuktan pruloton ve fitile gectim sizin ne zaman bitti aceba

5+5 ten beri kanamam var bazen aşırı bazen leke bugün cok şükür gördüm bebeişimi ama 4 cm cıkmış geri alan 3 bucuktan pruloton ve fitile gectim sizin ne zaman bitti aceba
Merhabalar benimde 6+0haftalıkken adet gibi kanamam oldu.bebek düştü dedim. Doktora gittim. Rahimde kanama alanı çoktu. Ama bebeğimin kalbi hala atıyordu. Hemen pruloton depot iğne yaptılar. 1 ay boyunca lekelenmem devam etti. Her hafta dr a muayeneye gittim. Tabi bu süreçte haftalık pruloton depot iğne oldum. Günlük progesteron iğne ve fitil kullandım.bir hafta evde dinlendim. Bebeğiniz işallah sımsıkı tutunur size.zor bir süreç sabır gerek

1 kabiz olmayın 2 progestanlarinizi mutlaka saatle alın 3 mutlaka tutunmasi için doktorun vereceği iğneyi olun bol bol yatin dinlenin dua edin sicak suyla duş almayın eğilmeyin inşallah hayirla sonuçlanır

8.haftada kanamam oldu. 3,5 cm kanama alanı oluşmuş. 15.haftaya kadar lekelenmem devam etti. İğneler, haplar önemli, bolca progesteron takviyesi ve dinlenme ile geçirdim bu süreci. İlk bir hafta hep yattım, sonraki haftalarda da hep evdeydim. Zor bir süreç inşallah bir an önce biter lekelenmeniz.

5. Haftadan itibaren kanama ve lekelenme devam etti. Bazen idrarla birlikte tuvaletin su dolu kısmı kırmızı renk aldı. Genelde pede vişne renginde günde 2 kere çeyrek ped geldi. Ama çok şiddetli de olmadı pıhtı hiç olmadı. İkili testten 2 hafta sonrasına kadar devam etti. Doktorum 13. Hafta gibi bebeğin büyüyüp kanama alanını kaplamasıyla biteceğini öngörmüştü o haftada da bitti.

Merhabalar benimde 6+0haftalıkken adet gibi kanamam oldu.bebek düştü dedim. Doktora gittim. Rahimde kanama alanı çoktu. Ama bebeğimin kalbi hala atıyordu. Hemen pruloton depot iğne yaptılar. 1 ay boyunca lekelenmem devam etti. Her hafta dr a muayeneye gittim. Tabi bu süreçte haftalık pruloton depot iğne oldum. Günlük progesteron iğne ve fitil kullandım.bir hafta evde dinlendim. Bebeğiniz işallah sımsıkı tutunur size.zor bir süreç sabır gerek
Cok tşk ederim haftada 1 prulotona gectim suan 12 haftama 2 gün kaldı hayırlısı olsun

8.haftada kanamam oldu. 3,5 cm kanama alanı oluşmuş. 15.haftaya kadar lekelenmem devam etti. İğneler, haplar önemli, bolca progesteron takviyesi ve dinlenme ile geçirdim bu süreci. İlk bir hafta hep yattım, sonraki haftalarda da hep evdeydim. Zor bir süreç inşallah bir an önce biter lekelenmeniz.
Cok sagolun pruloton ve yatış devam ediyor kahve kanamam var suan aşırı kanamam dan sonra suan 12 haftaya az kaldı Allah büyük

merhaba bugun keseyi gorduk. şuan 5. haftamdayım ama doktor geç dollenme olmuş olabilir kese küçük 4 haftalık gibi görünüyor dedi. kesenin arkasında bir kanama alanı oluşmuş gun de 3 doz progestan başladı 2. gebeliğin ama tedirginim. 8 kasımda gel dedi kalp atışlarına bakalım dedi. sizin durumlar nasildi

Back
X